2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
uyumuyormuydu sizinkide hiç gunduzleri hiç uyumuyor ve hep agliyor
Gece gündüz hiç uyumazdi. Hala da 3.5 yaşında uykuyu sevmez. Ama 3 ay mahvolduk biz eşim o dönem çalışıyordu Allahtan ikimiz bakmistik. 3 aydan sonra o sancılar geçmişti. İnşallah sizin ki hemen geçer

İlk bebeğinde olmuştum ben. Direk antibiyotik başlamıştı doktor. Çok kötüydü memelerim. Taş gibi ve kıpkırmızı, ateşim 39 civarı olup düşmeyin ve acile gitmiştik. Memeye ultrasonda bakıp başlatmıştı. Çok fena bi acı. Ellerimle alttan tutuyordum memeleri, yerçekimi bile acıtıyordu canımı çok şükür bunda olmadı. 1 2 sefer 38e ateşlendi ama hemen düştü geri antibiyotik lik durumlar yaşanmadı
Bu bahsettiğiniz hangi marka bez icin kizlar
Goon ve molfix kullanıyorum
En son 4800 civarıydık ve 2 numara bez aldığıma pişmanım keşke 3 alsaymışım dedim sleepy bez kullanıyorum
Aynen ben de pişmanim. Ve daha 4 5 paket 2 numara bez var. Dolap uygulamasına yükleyecrm satmak için.

Bugün doktora gittik sünnet için. Pazartesi sünnet olacağız bakalım çok korkuyorum yine ağrılı sanclı bir süreç. 21. Günümüz olacak pazartesi. Yaptıran var mı nasıl geçti sünnet ve sonrası? Lokal anestezi ile yapıyorlarmış sadece pipiyi uyuşturup. Doktor diyor ki ben sünneti yaparken orda hemşireler onu oyalamaya çalışıyor şu falan veriyorlar ağzına. O bir tuhaf geldi

Bir de dün akşamdan beri gaz sancılarımız bizim de başladı. Gerçekten iki hafta sonra başlıyor diyenler doğru söylüyormuş. İlk başta hiç olmayan ağlamalara ağrılara giriş yapmış bulunuyoruz.

Kızlar bebeğimin burnu tıkanmış hırıldıyor balgam var gibi. Su fışkırtmak dışında nasıl açabilirim burnunu
Canım su fışkırtmadan arka kısımları açamazsın maalesef. Sadece öndekileri çekersin o da rahatlatmaz. Su fışkırtmada korkulacak hiçbir şey yok. Yutsa bile sorun olmuyor ve çok rahatlıyor bebek.

Kızlar bebeğimin burnu tıkanmış hırıldıyor balgam var gibi. Su fışkırtmak dışında nasıl açabilirim burnunu
aynı sorun bizde de var sabahtan beri bende düşünüyorum ne yapsam geçer diye ben serum fizyolojik sıktım burnu açılsın su fışkırtmaya şu an cesaret edemiyorum

Canım su fışkırtmadan arka kısımları açamazsın maalesef. Sadece öndekileri çekersin o da rahatlatmaz. Su fışkırtmada korkulacak hiçbir şey yok. Yutsa bile sorun olmuyor ve çok rahatlıyor bebek.
Ya su beynine kaçarsa
aynı sorun bizde de var sabahtan beri bende düşünüyorum ne yapsam geçer diye ben serum fizyolojik sıktım burnu açılsın su fışkırtmaya şu an cesaret edemiyorum
Ben de asla cesaret edemiyorum

ne kadar hızlı ilerliyor bu bez numaraları. 2 numaraya geçtiğimiz çok olmadı 2 paket bitirdik daha. Yorumları okuyorum, evdekiler bitince sanırım bir sonraki bezi 3 numara almalıyım kafam karıştı bu hız karşısında

ben 4 kilo kızıma hala sleepy 1 numara kullanıyorum hiç taşma falan yapmadı ama bu paket bitince 2 ye geçeceğim sanırım

Serum fizyolojik var mı parmak boy olandan onun yarısını bir delipe sıkıp ters cevir sırtına vur elini kubbelestirerek sonra diğer deliğede aynı sekılde

Serum fizyolojik sikma konusunda ben de arada kaldim. Cocuk doktorlari yapin diyor, KBB uzmani bazilari enfeksiyon durumda kulaga tasinir diye onermiyor. E napacaz biz? Ebe damlat dedi, Ben de soracagim doktora.

Serum fizyolojik sikma konusunda ben de arada kaldim. Cocuk doktorlari yapin diyor, KBB uzmani bazilari enfeksiyon durumda kulaga tasinir diye onermiyor. E napacaz biz? Ebe damlat dedi, Ben de soracagim doktora.
Bu konuda benim de kafam karışık. Bana da burnu tıkanmadan yapma diyorlar. Bazıları her gün yap diyor bazıları her beslenme öncesi diyor. Kafalar karışık

Ben de sadece birkaç damla damlatıyorum günlük temizlik için ve burnunun içinde temizliyorum bazen kusmuk nedeniyle dolu oluyor ama fışkırtmayı ben de beceremiyorum

Ben de sadece birkaç damla damlatıyorum günlük temizlik için ve burnunun içinde temizliyorum bazen kusmuk nedeniyle dolu oluyor ama fışkırtmayı ben de beceremiyorum
Ya alt açma ser yere. Yan yatır bebeyi de. Şırıngayı 2 ml doldur. Yan yatırınca üstte kalan deliğe sık orta hızda. Sonra diğer yanı aynı şekilde. Sonra ters çevir kaldır sırtına vur hepsi akıyor zaten. En son da şırınga ile çek. Bak bebek nasıl rahatlayacak, içinden çıkan sümüğe şaşırırsın ve o sümük özellikle kış bebeleri için çok tehlikeli. Serum en fazla ağlatır azıcık

Kuzu enfeksiyon varsa zaten temizlemezsen yine sıkıntı ciğere iner. Sıkın yahu, kullanıcı adımı sıkın kormayın yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…