- 6 Nisan 2022
- 2.764
- 3.636
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.981
Dün brokoli yedim yemez olaydım kendime kızıyorum bebem mahvoldu
Limon mandalina portAkala şok oldum sürekli yiyordum hiç duymamıştım. Çok sağ ol canım
Hahaha valla aynı ben duşa girerim tertemiz olurum 10 dk sonra sütler akmaya başlar bebiş oldupundab beri temiz gezemiyorum resmen kendimden bile tiksinmiş durumdayım maalesef eşim de hiç ilgili değil zaten
Of ya o haftalardan somra düzeliyo muevet de nolur
6. Hafta dolunca hemen hasret giderdik bizGunaydin kizlar, esiyle hasret gideren var mi ? Hersey eskisi gibi mi?
Benim 40 anca doluyor, 14 Subata randevu verdim
Ben iciyorum cola zero, red bull, kahveCanım kola çekiyor ya hiç mi içmiyoruz
Uykuya dalmayı kolaylaştırıyorsa o da bisyBenim kızım genelde uyurken tercih ediyor. Gece uyusun diye yemek üzeri direk veriyorum aynen dediğin gibi oluyor. Biraz daha uykuya yaklaştığında veriyorum eme eme uyuyoryani kısaca uyanıkken almıyor uyurken alıyor..
Bunlar da tam kış meyvesi ya ne bileyim yemek de istiyorum ama cesaret edemiyorum yersem de sadece bikac dilim :) neyse tropikal meyvelere dönüş yapayım benCanim limon portakal icinde asit var ya o da gazi tetiklermis ben agzima süremiyorum bu gidisle kuru ekmek yicez anca
Bunda henüz tasma olmadı ama büyük kızımda e bebek in leke çıkarıcısını kullaniyordum leke kalmıyordu. Bazen çok çok aşırı tasma oluyordu o zaman soğuk sudan geçiriyordum hemen sonra leke çıkarıcı sıkıp yıkıyordumKızlar sizin de bezden taşma oluyor mu sık sık? Bir de neyle çıkarıyorsunuz kıyafetlerden bu sarı kaka çıkmıyor yıldım artık çitilemekten
Kis sebze meyveleri yesek yalan oluruz gazdan kaldık ayni yemeklere hepBunlar da tam kış meyvesi ya ne bileyim yemek de istiyorum ama cesaret edemiyorum yersem de sadece bikac dilim :) neyse tropikal meyvelere dönüş yapayım ben
Baharat da gaz yapıyo diye biliyorumKızlar ya bebeğimi lanet olası gaz kuşatmış durumda allah aşkına kesinlikle yemememiz gereken ne var baklıyat dısında gerçekten tüm gece çok zordu çok üzüldüm yavruma
Gaz yapıyor mu çocuğa6. Hafta dolunca hemen hasret giderdik biz
Eskisi gibi degil daha 8. Haftamizdayiz ve sadece iki kez hasret giderebildik
Ben iciyorum cola zero, red bull, kahve
Ah benimde. Kola ve fantaCanım kola çekiyor ya hiç mi içmiyoruz
Ben içiyorum ya arada, hatta bu hafta çok da sağlıksız beslendim 2-3 kez hamburger yedim kocam sağolsun yemek de yapamadığım için bozuyo beni sürekliCanım kola çekiyor ya hiç mi içmiyoruz
Oynamaz mı hamur gibi yoğuruyorKızlar bebekleriniz memeyle oynuyor mu? Benimki sağa sola çekiştiriyor şimdiden. Meme ağzındayken geriniyor bir şeyler yapıyor. Zaten acı çekerek emziriyorum sağolsun çok yardımcı oluyor
Ben çok sevmem zaten arada 1 bardak kahve içiyorum çay olarak sadece rezene içiyorum süt yapsın diyeÇay kahve içiyo musunuz? Çay sevmem ama kahvesiz yapamam ve içmeye korkuyorum. Rezene kimyon cayını günde kaç defa içebilirşz
Henüz değil canım sabırsızlıkla bekliyorum salı gününe sözleştikGunaydin kizlar, esiyle hasret gideren var mi ? Hersey eskisi gibi mi?
Benim 40 anca doluyor, 14 Subata randevu verdim
Biz de hamileliği öğrendiğim 12 nisandan beri yapmıyoruz riskli gebelikti eşim fena durumda hiç süt kokusuna bakacağını sanmıyorumDaha 40 çıkmadı kuzum ciksada bu sarkik memeler sut kokan pijamalar darma duman saclarla adamla hasret ruzgarlari daha cok eser bizdebide bizim 16 marttan beri yasak.iliski tup bebek felan olunca adam diyo spider man oldum duvarlara tirmaniyorum
Yok kuzum bizimkine yapmadi hic icmedigim gun ve ictigim gun arasinda hic fark yok.Gaz yapıyor mu çocuğa
Ikınıyo kızarıyor inliyor ama ağlama bağırma yok kuzuKızlar ya benim kızım gazını çıkarırken tuvaletini yaparken çok ağlıyor feryat ediyor resmen dayanamıyorum Ben de onunla beraber ağlıyorum Siz de durumlar nasıl
Hmm ben sıcak suyla citiliyirum hemen. Ondan mı acaba sonra makinede bile gitmiyor sarı lekesiCanım olaya hemen kurumadan müdahale edip lavaboda beyaz sabunla soğuk suyla hafif çitileyip daha kurumasına izin vermeden gerekirse bir gece ıslak bekletip yıkıyorum. Hiç leke kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?