• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bugün kontrole gittim lohusalık bitiş kontrolüne ,genel olarak temiz kanama yok dedi ama birikme olmuş dedi,ilk adeti gördükten sonra gel muayeneye dedi, nedir acaba bu birikme olayı kendiliğinden geçer mi acaba tecrübe eden var mi
Genel olarak temizse, her ihtimale karşı kontrol etmek istemiştir canım. Beni dr çağırmadı, bizde gitmeli miyiz acaba?

Ay şimdi ne düşündüm biliyor musunuz?
Yıllar geçiyor bebeklerimiz büyüyor ve yolları bir yerde kesişiyor. Ne güzel olur
Ve bizde keşke buluşaibilsek Aralık anneleri olarak
Yemin ederim az önce aynısını düşündüm formu okurken 😂😂😂

Genel olarak temizse, her ihtimale karşı kontrol etmek istemiştir canım. Beni dr çağırmadı, bizde gitmeli miyiz acaba?
Doğum sonrası lohusalık bitince rahim içine bakılıyor genelde canım işte pıhtı kalmış mi veya herhangi bir aksilik var mı diye kanama devam ediyor mu diye ,ilkinde de bakmışlardi benim

Çok geçmiş olsun canım, atlatacak inşallah. Noldu böyle bizim kuzularımıza ya. Kime dokunsak bir dertle meşgul. Allah tüm annelere ve yavrularımıza şifa versin inşallah.
Aminnn inşallah 🤲🏻🤲🏻 demek ki imtihanımız böyleymiş beterinden korusun Rabbim

Sütsüz anneler dereotlu yoğurt çok güzel süt yapıyormuş 😂😂😂😂😂
Afiyet olsun canım. Çok mantıklı aklımda dereotu ama çıkıpta alamıyorum. Eşimde geç geliyor alamıyor. Kırkını çıkarayım ilk işim pazara gitmek olacak. Oğlumla aktif yaşama dönmek istiyorum 🤗

Kadın doğum doktorum beni de çağırdı 40ımda. Hem rahim toparlanmış mı ona bakacak hem keai yerinin iyileşmesine. Gerçi bizim bebenin uzamış sarılığı yüzünden biraz öteledim kendi muayenemi ama siz de bir görünün isterseniz.

Back