- 17 Aralık 2008
- 537
- 946
- 38
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.121
Bende aynı şeyi düşünüyorum nasıl bırakacak diye. Gün içinde keyfi yerinde olunca 1 kerelik normal emiyor ama onun dışında hep silikonlu istiyor kolay olduğu için 2 gündür Bende düşünüyorum. İmkanım olsa emzirme danışmanlığı almak istiyorumKızlar silikon uç kullanan var mı nasıl bıraktıracağım şaşırdım ya ondan iyi besleneniyle diyorlar tam çekemiyor diyorlar çok çaresiz kaldım
Ben başvuracağım artık böyle verimli olmuyor gibi geliyor bezlerin takip ediyorum sıkıntı yok ama yine de tedirginim süt konusunda sadece anne sütü veriyorum çünkü.Bende aynı şeyi düşünüyorum nasıl bırakacak diye. Gün içinde keyfi yerinde olunca 1 kerelik normal emiyor ama onun dışında hep silikonlu istiyor kolay olduğu için 2 gündür Bende düşünüyorum. İmkanım olsa emzirme danışmanlığı almak istiyorum
Benimki de öyle nedenini çözemedim halaBir de sürekli emmek istiyor benimki en uzun ara 1 saat falan oluyor biraz emip orda uyuyor sonra tekrar istiyor
Bizim de işkencemizKızlar silikon uç kullanan var mı nasıl bıraktıracağım şaşırdım ya ondan iyi besleneniyle diyorlar tam çekemiyor diyorlar çok çaresiz kaldım
BendeBenimki de öyle nedenini çözemedim hala
Bu akşam biraz uğraştım alıyor bir iki çekiyor sonra feryat figanBizim de işkencemizher emzirmede kaynatıyorum içine süt birikince boğuluyor ama alıştığı için de mememi tutmuyor . Vakum gibi çekiyor o yüzden gelen sütü olumsuz etkilemiyor . Ben ilk başta başlıkla verip sonra daldığı an çıkarıyorum kendi mememi veriyorum . Ama sürekli yapmaya üşendiğim için mememe henüz alışmadı .
Görüyor ama ilk bebek olduğu için annesi doğrusunu yapıyor sanıyor. Ben de anlamadım neden geldiğini resmen iş bekliyor benden fazladan bir kişi bakıyorum ya. Amin gerçekten Rabbimin yardımına çok ihtiyacım var sürekli dua ediyorumAaa kalça çıkığı olur Allah korusun sonra uğraş dur. Ya peki bunları eşin de görmüyor mu? Benim ki de ailesini benden önde tutar ama oğlum o evde sepsis olunca o da anladı birşeyleri ben size emanet ettim bu kız daha ilk defa çocuk doğurdu siz 2 kadın(kv ve görümce) kaç çocuk büyüttünüz böyle mi bakılır hastanelik ettiniz diyip geldi aldı bizi en sonunda. Yani senin dikişlerin patlamış çocuk isilik olmuş işi gücü de yapmıyor ne mana neden kalıyor? Kesin lohusa bir ayağı toprakta bilmem ne inancı var bomboş bir hurafe bu da. Allah yar ve yardımcın olsun
Hangimizin yok ki o endişesiSürekli bi doyuyor mu yetiyor muyum endişem varaz duruyor memede çünkü doktor 15 er dakika dedi toplam 30 dedi bizim 5 dkda şipşak
Canım devlet hastanelerinin çoğunda var emzirme danışmanlığı ben oradan destek aldım. Şükür daha iyi emiyor şuan. Kilosunu falan da takibe alıyorlar sütün yetiyor mu diye bakıyorlar. Birkaç güne de kontrole çağırıyorlar çok verimli oldu benim içinBende aynı şeyi düşünüyorum nasıl bırakacak diye. Gün içinde keyfi yerinde olunca 1 kerelik normal emiyor ama onun dışında hep silikonlu istiyor kolay olduğu için 2 gündür Bende düşünüyorum. İmkanım olsa emzirme danışmanlığı almak istiyorum
Emzirme sürelerini arttır canım. Sağlık ocağındaki ebeler bile destek oluyor. İmkanın varsa devlete git oradaki emzirme danışmanları da çok ilgileniyorKızlar ben mamayı bırakmak istiyorum ya nasıl yapabilirim. Online danışma almak istedim ama seans fiyatları fazla geldi
Canım yaa çok geçmiş olsun . Ben de çocuk kucagimdayken oturduğum yerden kalkiyorum vs bende de dikiş yerimde kötü bir koku var iltihap olmuş olabilir :/ sende koku var mıydı nasıl anladınAh bi tanısanız. Kendini görmezden geldirmez asla ağzı durmuyor sürekli bişeyler söylüyor her şeye karışıyor. Dün iş yapmaktan kesi yerim açılmış hastaneye gittin bugün iltihap akıyor resmen. Of ooff
Düz yatirsam da saniyesinde geri çeviriyor. kendisi duz kafa yan yatıyor benimkilerKızlar bi sorum var düz kafa yastığı kullanıyo musunuz? Ya da bebeklerinizi serbest bıraktığınızda nasıl yatıyor? Benim hep sağtarafına boynunu cevirerek yatmak istiyor. Sola ben zor ceviriyorum. Düz yatan bebek var mı? Benimki 14 günlük. Kafası dümdüz yatmaması normal mi yoksa yatabiliyolar mı? Ben hiç kafasını düz tutamıyprum bi sekil yamuklupu var sanki sizler nasıl yapıyosunuz
Canım benimki sadece anne sütü alıyor ve silikon uçla emiyor. Kilo alımı gayet iyi bugün tartıldı. Ben çok kasmıyorum artık silikon uçla tutuyor işte hatta daha rahat memem acımıyor falanKızlar silikon uç kullanan var mı nasıl bıraktıracağım şaşırdım ya ondan iyi besleneniyle diyorlar tam çekemiyor diyorlar çok çaresiz kaldım
Ben sırayla sağa ve sola yatırıyorum doğduğundan beriKızlar bi sorum var düz kafa yastığı kullanıyo musunuz? Ya da bebeklerinizi serbest bıraktığınızda nasıl yatıyor? Benim hep sağtarafına boynunu cevirerek yatmak istiyor. Sola ben zor ceviriyorum. Düz yatan bebek var mı? Benimki 14 günlük. Kafası dümdüz yatmaması normal mi yoksa yatabiliyolar mı? Ben hiç kafasını düz tutamıyprum bi sekil yamuklupu var sanki sizler nasıl yapıyosunuz
Teşekkür ederim canım. İç çamaşırıma değmiş iltihap orda gördüm. Koku hissetmedim amaCanım yaa çok geçmiş olsun . Ben de çocuk kucagimdayken oturduğum yerden kalkiyorum vs bende de dikiş yerimde kötü bir koku var iltihap olmuş olabilir :/ sende koku var mıydı nasıl anladın
Benimki de anne sütü alıyor baktığın zaman gelişiminde sorun yok ilk iki hafta falan mama ile desteklemiştik biraz o da nadir zamanlarda verdik 1 ay kontrolümüz var birkaç gün sonra gözle görüşür gelişim var zaten ama yinede bi takılıyorum tam boşaltamuyorlarmış diyorlar falanCanım benimki sadece anne sütü alıyor ve silikon uçla emiyor. Kilo alımı gayet iyi bugün tartıldı. Ben çok kasmıyorum artık silikon uçla tutuyor işte hatta daha rahat memem acımıyor falan, birkaç ay sonra bırakır. Stres etme kendine.
Olan olmuş ama bundan sonra senden iş bekleyen herkesi görmezden gelmek de anne olarak senin görevin.. beğenmeyen kalkar kendisi yapar. Senin önceliğin bebeğin.. herkes istediğini bir süre kendine saklasın bir zahmet..Kayınvalide benden iş bekliyor resmen. Nasıl oldu ben de anlamadım iş yaparken anlayamamışım. Bilmiyorum ya kendimi çok kötü hissediyorum
Evet kahvesiz olmuyorKahve içiyo musunuz hanımlar? Kahvesizlikten ölmek üzereyim yaaaa.
Kucağımda 2 saat dalmasını bekliyorum iyice dalınca koyuyorum bazen de hiç derin uyumuyor sırf bu yüzden siling alcam herald eArkadaslar oglum bugun yine 5 saattir uyanik kaç kere emzirdim sayisini unuttum memede uyuuor yataga koymamla uyanip aglamaya basliyor.meme disinda sakinlesmiyorda ne yapacagimi sasirdim yorgunluktan mi bukadar agliyor acaba yatagina koyunca aninda uyananlar nasil heri daldiriyorsunuz benimki hemen aglamaya basliyor
Evet içiliyorKızlar acil parol içebiliyor muyuz ateşim çıktı