2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Kızlar silikon uç kullanan var mı nasıl bıraktıracağım şaşırdım ya ondan iyi besleneniyle diyorlar tam çekemiyor diyorlar çok çaresiz kaldım
Bende aynı şeyi düşünüyorum nasıl bırakacak diye. Gün içinde keyfi yerinde olunca 1 kerelik normal emiyor ama onun dışında hep silikonlu istiyor kolay olduğu için 2 gündür Bende düşünüyorum. İmkanım olsa emzirme danışmanlığı almak istiyorum

Ben başvuracağım artık böyle verimli olmuyor gibi geliyor bezlerin takip ediyorum sıkıntı yok ama yine de tedirginim süt konusunda sadece anne sütü veriyorum çünkü.

Kızlar silikon uç kullanan var mı nasıl bıraktıracağım şaşırdım ya ondan iyi besleneniyle diyorlar tam çekemiyor diyorlar çok çaresiz kaldım
Bizim de işkencemiz her emzirmede kaynatıyorum içine süt birikince boğuluyor ama alıştığı için de mememi tutmuyor . Vakum gibi çekiyor o yüzden gelen sütü olumsuz etkilemiyor . Ben ilk başta başlıkla verip sonra daldığı an çıkarıyorum kendi mememi veriyorum . Ama sürekli yapmaya üşendiğim için mememe henüz alışmadı .

Bu akşam biraz uğraştım alıyor bir iki çekiyor sonra feryat figan

Görüyor ama ilk bebek olduğu için annesi doğrusunu yapıyor sanıyor. Ben de anlamadım neden geldiğini resmen iş bekliyor benden fazladan bir kişi bakıyorum ya. Amin gerçekten Rabbimin yardımına çok ihtiyacım var sürekli dua ediyorum

Kızlar ben mamayı bırakmak istiyorum ya nasıl yapabilirim. Online danışma almak istedim ama seans fiyatları fazla geldi

Canım devlet hastanelerinin çoğunda var emzirme danışmanlığı ben oradan destek aldım. Şükür daha iyi emiyor şuan. Kilosunu falan da takibe alıyorlar sütün yetiyor mu diye bakıyorlar. Birkaç güne de kontrole çağırıyorlar çok verimli oldu benim için

Canım yaa çok geçmiş olsun . Ben de çocuk kucagimdayken oturduğum yerden kalkiyorum vs bende de dikiş yerimde kötü bir koku var iltihap olmuş olabilir :/ sende koku var mıydı nasıl anladın

Düz yatirsam da saniyesinde geri çeviriyor. kendisi duz kafa yan yatıyor benimkiler

Canım benimki sadece anne sütü alıyor ve silikon uçla emiyor. Kilo alımı gayet iyi bugün tartıldı. Ben çok kasmıyorum artık silikon uçla tutuyor işte hatta daha rahat memem acımıyor falan , birkaç ay sonra bırakır. Stres etme kendine.

Ben sırayla sağa ve sola yatırıyorum doğduğundan beri

Canım yaa çok geçmiş olsun . Ben de çocuk kucagimdayken oturduğum yerden kalkiyorum vs bende de dikiş yerimde kötü bir koku var iltihap olmuş olabilir :/ sende koku var mıydı nasıl anladın
Teşekkür ederim canım. İç çamaşırıma değmiş iltihap orda gördüm. Koku hissetmedim ama

Benimki de anne sütü alıyor baktığın zaman gelişiminde sorun yok ilk iki hafta falan mama ile desteklemiştik biraz o da nadir zamanlarda verdik 1 ay kontrolümüz var birkaç gün sonra gözle görüşür gelişim var zaten ama yinede bi takılıyorum tam boşaltamuyorlarmış diyorlar falan

Kayınvalide benden iş bekliyor resmen. Nasıl oldu ben de anlamadım iş yaparken anlayamamışım. Bilmiyorum ya kendimi çok kötü hissediyorum
Olan olmuş ama bundan sonra senden iş bekleyen herkesi görmezden gelmek de anne olarak senin görevin.. beğenmeyen kalkar kendisi yapar. Senin önceliğin bebeğin.. herkes istediğini bir süre kendine saklasın bir zahmet..

Kahve içiyo musunuz hanımlar? Kahvesizlikten ölmek üzereyim yaaaa.
Evet kahvesiz olmuyor
Kucağımda 2 saat dalmasını bekliyorum iyice dalınca koyuyorum bazen de hiç derin uyumuyor sırf bu yüzden siling alcam herald e
Kızlar acil parol içebiliyor muyuz ateşim çıktı
Evet içiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…