2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Agladikcada sakin kalabilmek cok zor sanki durdurmiycam sakinlesmeyecek diye korkuyorum umarim zaman gectikce düzene girerirz biraz daha doktor 40indan sonra geceleri 4 saate bir uyandirabilirsin istersen dedi bana tabi okadar uyursa
Seni o kadar iyi anlıyorum ki o Ağladıkça ciğerimi parçalıyorlar sanki ama işte sakin kalmak zorunda olduğumuz için kendimi sakinleştiriyorum

Kızlar😢 korktuğum başıma geldi lanet kayınvalidem yüzünden sütüm çekildi. Normalde 2 saate dolup sızlardı göğüslerim şimdi tık yok. Lanet kadın eşimi doldurmuş aramızı bozdu eşimle. Çocuğumla defolup gitmemek için zor duruyorum. Şuan daha önemli olan konu sütümü nasıl geri getireceğim ya da daha önemlisi geri gelir mi ?
Lütfen üzülmeyin sakin kalmaya çalışın bol bol dışarıdan çıkınca bebeğinizle yalniz zaman gecirmeye çalışın

Kızlar bi sorum var düz kafa yastığı kullanıyo musunuz? Ya da bebeklerinizi serbest bıraktığınızda nasıl yatıyor? Benim hep sağtarafına boynunu cevirerek yatmak istiyor. Sola ben zor ceviriyorum. Düz yatan bebek var mı? Benimki 14 günlük. Kafası dümdüz yatmaması normal mi yoksa yatabiliyolar mı? Ben hiç kafasını düz tutamıyprum bi sekil yamuklupu var sanki sizler nasıl yapıyosunuz
Ben kullanıyorum. Normalde doğduğu günden beri daha çok sola yatıyordu. Hastanede ben solda kalıyordum. Belki sesimiz va etkiliyor diye biz de başını sağa sola çevirmek yerine yatakta döndürüyorduk başı bize dönük olacak şekilde. Evde de önce öyle yaptık. Sonra kafasını çevirmeye başladı kafa yastığına geçtik. Ben düz yatırıyorum ama o sağa sola kendisi çeviriyor kafasını 21 günlük şu an.

Ah bi tanısanız. Kendini görmezden geldirmez asla ağzı durmuyor sürekli bişeyler söylüyor her şeye karışıyor. Dün iş yapmaktan kesi yerim açılmış hastaneye gittin bugün iltihap akıyor resmen. Of ooff
Böyle insanlardan nefret ediyorum ya hayır sen dogurmussun buyutmussun senin hikayen bitmis bi kenara cekil de bu cocuklar da ilk heyecanını yaşasın,yani icimde öyle birikiyor ki böyle seyler daha simdiden ben oğluma eşine böyle yapmycam diyorum 😕

Bu nasıl bir iş yapmak ki dikişlerine bu kadar zarar verdin. Ne olursa olsun hiç bir şey sağlığından önemli değil. Bebeğinin sağlıklı annesine ihtiyacı var temizlik için kendini paralayan anneye değil. Üsten üsten idare edecek kadar yapmak lazım. Onun bile sana düşmemesi lazım sezaryen olmuşken. Ama hadi yalnız olduğunu kabul edelim yapacaksın diyelim.. ama dikişlere zarar verecek derecede bir temizlik için kimse sana madalya takmayacak ama bebeğin annesinden mahrum kalacak. Yapma böyle.. bebeğinle ilgilen evi de bırak diğer yaşayanlar düşünsün. Düşünmüyorlarsa da sen de kafanı çevir başka yana bak. Kimse senden bunları bekleyemez. En azından buna izin verme
Kayınvalide benden iş bekliyor resmen. Nasıl oldu ben de anlamadım iş yaparken anlayamamışım. Bilmiyorum ya kendimi çok kötü hissediyorum

Böyle insanlardan nefret ediyorum ya hayır sen dogurmussun buyutmussun senin hikayen bitmis bi kenara cekil de bu cocuklar da ilk heyecanını yaşasın,yani icimde öyle birikiyor ki böyle seyler daha simdiden ben oğluma eşine böyle yapmycam diyorum 😕
Kesinlikle bende asla yapmıcam. Çocuk ağlıyor hemen koşup alıyor kucağına. Sabahları uyandı mı diye odama girip çıkıyor ben yatarken. Hayır nefret ederim yatak odama girilmesinden. Öyle gevşek bi insan ki bide arsız. Girme odama desen merak ettim de sevcektim de anlamadan oldu da bilmem ne der timsah gözyaşı döker sen özür dilerken bulursun kendini.

Kesinlikle bende asla yapmıcam. Çocuk ağlıyor hemen koşup alıyor kucağına. Sabahları uyandı mı diye odama girip çıkıyor ben yatarken. Hayır nefret ederim yatak odama girilmesinden. Öyle gevşek bi insan ki bide arsız. Girme odama desen merak ettim de sevcektim de anlamadan oldu da bilmem ne der timsah gözyaşı döker sen özür dilerken bulursun kendini.
Resmen benimkiyle aynı ya 😕

Lütfen üzülmeyin sakin kalmaya çalışın bol bol dışarıdan çıkınca bebeğinizle yalniz zaman gecirmeye çalışın
Keşke kalabilsem. Alıp çocuğumu odama gidiyorum peşimden geliyor hee uyudunuz mu diye baktım diyor. Eşimi doldurmuş bana hiç anne demiyor diye gelmiş bana laf sayıyor eşim. Deli olmama ramak kaldı

Ah bi tanısanız. Kendini görmezden geldirmez asla ağzı durmuyor sürekli bişeyler söylüyor her şeye karışıyor. Dün iş yapmaktan kesi yerim açılmış hastaneye gittin bugün iltihap akıyor resmen. Of ooff
Tanımaya gerek yok ki canım bende de bi başka versiyonu var ama umursadıkça baktım ki bana zarar şimdi ben onun canını sıkıyorum . Zerre adam yerine koymuyorum . Ama eşimin yanında iyi davranıyorum tekken de istediğimi yapıp yüzüne bakmıyorum . Biraz taktik lazım 🙃

Lanetler ya en güzel zamanlarım bok oluyor resmen😢
Malesef ben de öyle düşünüyorum ama eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğini bildiğim için kendimi öyle teselli ediyorum. Yoksa hepimiz bir ananın kuzusuyuz bizim analarımız da bizi gidip başkasının kahrını çekelim diye yetistirmedi

Tanımaya gerek yok ki canım bende de bi başka versiyonu var ama umursadıkça baktım ki bana zarar şimdi ben onun canını sıkıyorum . Zerre adam yerine koymuyorum . Ama eşimin yanında iyi davranıyorum tekken de istediğimi yapıp yüzüne bakmıyorum . Biraz taktik lazım 🙃
Ben kötü de davranmıyorum yine yaranılmıyor. Diğer gelini itin bi yerine sokar ondan iyisi yoktur ama. Tırnaklarını kesicem çocuğun uyurken kesicem rahat kesiyim diye hep öyle duydum herkesten uyurken kes dediler. Uyurken tırnak mı kesilirmiş de bilmem ne. Eşim de diyor kesme uyanınca kes ikinizi birbirine bağlayıp kimsenin ulaşamayacağı yere koymak istiyorum

Malesef ben de öyle düşünüyorum ama eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğini bildiğim için kendimi öyle teselli ediyorum. Yoksa hepimiz bir ananın kuzusuyuz bizim analarımız da bizi gidip başkasının kahrını çekelim diye yetistirmedi
Eşimle sevgi konusunda sıkıntımız yok ama böyle yapınca onu da görmek istemiyorum.

Tazyikli degildir o zaman canım sadece maşallah sütün boldur 🧿 tazyikli gelince bi değişik oluyor bebeler agresif bi hal alıyorlar 🤭
Sürekli bi doyuyor mu yetiyor muyum endişem var 🫣🥹 az duruyor memede çünkü doktor 15 er dakika dedi toplam 30 dedi bizim 5 dkda şipşak 😂

Ben kötü de davranmıyorum yine yaranılmıyor. Diğer gelini itin bi yerine sokar ondan iyisi yoktur ama. Tırnaklarını kesicem çocuğun uyurken kesicem rahat kesiyim diye hep öyle duydum herkesten uyurken kes dediler. Uyurken tırnak mı kesilirmiş de bilmem ne. Eşim de diyor kesme uyanınca kes ikinizi birbirine bağlayıp kimsenin ulaşamayacağı yere koymak istiyorum
Eşini pohpohla canım , arada kalmış hissetmesin kendini . Şimdi ara yolu bulmak için iyice bocalıyor . Sorunları ona yansıtmak yerine kendin çöz . Daima şikayet eden haksızdır ne de olsa

Keşke kalabilsem. Alıp çocuğumu odama gidiyorum peşimden geliyor hee uyudunuz mu diye baktım diyor. Eşimi doldurmuş bana hiç anne demiyor diye gelmiş bana laf sayıyor eşim. Deli olmama ramak kaldı
Beni doğuran bir annem var zaten çok şükür sizin doğurduğunuz da size anne diyor bana ihtiyaç var mı diyin? Valide diyin en olmadı ay ne saçma ben takılmadığım için dedim ama eltim annesi küçükken ölmüş üvey annede büyümüş diye diyememiş ona da aynını yapmışlar kendisi kızım demez ama gelin der şişt kız der ahh ahh Allah da bırakmasın yanlarına ne diyelim

Teşekkürler kızlar inşallah dediğiniz gibi olur. Humanaya ve bestlak damlaya dayandım şuan. Çocuğum ağlıyor o koşup alıyor emzirebilcekmiş gibi göğsüm açık bekliyorum bende. Kucağa alıştırmayın diyor kendisi kucağına alıp hoplata hoplata gezdiriyor. Sarsarak poposuna vura vura seviyor çocuğu daha 1 aylık öyle sarsmaya gelir mi hiç ya. Hastaneye gittim yarım saat sadece altını almış zıbınına kaka ve çiş değilmiş değiştirmemiş kıyafetini çiş içinde kalmış yavrum. Aralık ayında çocuğu isilik ettik ciğer gibi oldu yavrum hala zorla üstünü kapatıyor deli olacağım az kaldı
Aaa kalça çıkığı olur Allah korusun sonra uğraş dur. Ya peki bunları eşin de görmüyor mu? Benim ki de ailesini benden önde tutar ama oğlum o evde sepsis olunca o da anladı birşeyleri ben size emanet ettim bu kız daha ilk defa çocuk doğurdu siz 2 kadın(kv ve görümce) kaç çocuk büyüttünüz böyle mi bakılır hastanelik ettiniz diyip geldi aldı bizi en sonunda. Yani senin dikişlerin patlamış çocuk isilik olmuş işi gücü de yapmıyor ne mana neden kalıyor? Kesin lohusa bir ayağı toprakta bilmem ne inancı var bomboş bir hurafe bu da. Allah yar ve yardımcın olsun 🤲

Kızlar silikon uç kullanan var mı nasıl bıraktıracağım şaşırdım ya ondan iyi besleneniyle diyorlar tam çekemiyor diyorlar çok çaresiz kaldım

X