-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.141
Senin bebegin benim bebeğim mi acaba bu kadar mı aynı olur . Yatağa koyunca başlıyor elleriyle yüzünü gözünü ovuşturmaya ve ağlamaya kucağıma alır almaz da boynu 180°çevirerek aranıyor salliyorum gezdiriyorum emzirmeden asla sakinleşmiyor ve sonunda tabiiki o kazanıyor:))Arkadaslar oglum bugun yine 5 saattir uyanik kaç kere emzirdim sayisini unuttum memede uyuuor yataga koymamla uyanip aglamaya basliyor.meme disinda sakinlesmiyorda ne yapacagimi sasirdim yorgunluktan mi bukadar agliyor acaba yatagina koyunca aninda uyananlar nasil heri daldiriyorsunuz benimki hemen aglamaya basliyor
Boğazı kuruduğu için öksürüyor olabilir miKızlar bizim bebe dünden beri öksürüyor,dün 111’i aradık izleyin dediler.Bgnde sağlık ocağından randevu aldık gittik eşimle,ateşi yok ciğerleri temiz izleyin ateşi filan çıkarsa acile gidersiniz ama öksürüğe yapılacak bişey yok izleyin dediler.Daha 6 haftalık olduğu içinde ilaç filan yazamam dedi kadın.Benim alıpta sütümden ona faydalandıranileceğim bildiğiniz bir ürün var mı acaba,tetikteyim dünden beri aklım çıkıyor bişey olacak diye
Yok canım değil,doktor evde hasta var mı dedi.Oğlum hasta 2 haftadır az biraz öksürüğü kaldı,3 gündür bende bir gıcık ve boğaz ağrısı vardı,dünden beri de eşimin burunlar akıyor,doktor evet sizdeki virüsü almış dedi.büyük oğluma annem dut kurusu kaynatıp içirdi öksürük için o işe yaradı gibi o yüzden bana da bu akşam kaynattı bende içtim ama işte merak ettim var mı sizlerinde önerebileceği bişey diyeBoğazı kuruduğu için öksürüyor olabilir mi
Benimki de ara ara öksürüyor
Kızlar bizim bebe dünden beri öksürüyor,dün 111’i aradık izleyin dediler.Bgnde sağlık ocağından randevu aldık gittik eşimle,ateşi yok ciğerleri temiz izleyin ateşi filan çıkarsa acile gidersiniz ama öksürüğe yapılacak bişey yok izleyin dediler.Daha 6 haftalık olduğu içinde ilaç filan yazamam dedi kadın.Benim alıpta sütümden ona faydalandıranileceğim bildiğiniz bir ürün var mı acaba,tetikteyim dünden beri aklım çıkıyor bişey olacak diye
Yok canım değil,doktor evde hasta var mı dedi.Oğlum hasta 2 haftadır az biraz öksürüğü kaldı,3 gündür bende bir gıcık ve boğaz ağrısı vardı,dünden beri de eşimin burunlar akıyor,doktor evet sizdeki virüsü almış dedi.büyük oğluma annem dut kurusu kaynatıp içirdi öksürük için o işe yaradı gibi o yüzden bana da bu akşam kaynattı bende içtim ama işte merak ettim var mı sizlerinde önerebileceği bişey diye
Bende kesi olmadi ama ic dis dikislerim var canim. Rahim toparlanma sancusi da 5 gun surdu ve cok siddetlydi benim gibi agir geciren girmedm ama cevrmde. Saglikla gelsin bebisinMerhaba Aralık anneleri ben kısmetse 2 gün sonra normal doğum bekliyorum ilk kızım tam 38de kesi ile normal olarak doğdu ikinci doğumda kesi olur mu birde ikinci normal doğumu yapan anneler ilk kızımda 3 gün sancı çektim bunda da aynı mı olur bilginiz varmı sizlerde durum nasıldı
Bol bol memede kalarak, günde kaç mama verfiğini not al ve azalt birer ikişerKızlar ben mamayı bırakmak istiyorum ya nasıl yapabilirim. Online danışma almak istedim ama seans fiyatları fazla geldi
İkinciyi çok daha hızlı doğurdum, ama arabayla biraz yol gittik bununda etkisi var mıdır bilmiyorum ama öncesinde de her an doğacak gibi hissediyordum. Bende ilkini kesiyle doğurdum ve çok fazla yırtıldım mahvettiler, 2. Tamamen kendi geldi açılmam iyiydi ve çok dikişim yoktu normal iç dikişlerim vardı ve çabuk iyileştim. İlkinde suyum gelmesine rağmen 8 saat sancı çekmiştim.Merhaba Aralık anneleri ben kısmetse 2 gün sonra normal doğum bekliyorum ilk kızım tam 38de kesi ile normal olarak doğdu ikinci doğumda kesi olur mu birde ikinci normal doğumu yapan anneler ilk kızımda 3 gün sancı çektim bunda da aynı mı olur bilginiz varmı sizlerde durum nasıldı
Aa bak bunu duymuştum,evet bi deneyeyim onu da ,bgn buldurmaya çalışayım eşime,çok sağol canımGeçmiş olsun canım umarım hepiniz bir an önce toparlarsınız. Öksürüğe en iyi gelen şey ballı turp bence ama sen içsen anne sütü ile ona geçer mi o kısmını bilmiyorum. Her şey geçtiğine göre o da geçmeli ama değil mi? Kara turp oyulup, altına da çizikler atıyorsun.. içine bal koyuyorsun. Bir bardağa yerleştiriyorsun. Sabaha kadar süzülüyor onu içiyorsun. Bana çok iyi geliyor bu tarif
HangisiDenizcim bisey soracagim sen de bu senden almistin, biberon basliginda sorun yasadiniz mi ?dennisgo Sanki emzik basligina gore daha sert gibi ve kizim alirken emerken zorlaniyor gibi.
Baska kullanan hanim var mi aramizda ?
Bir kere benimki kızımda da oldu doktor yetersiz beslenme dedi ama tekrar olmadı o zamanlar daha memeye tam alışmamıştı birkaç günlüktüKızlar 3. Gün bebeğin bezinde idrarında kırmızılık vardı yetersiz beslenme dendi dokyor mama önerdi yaşayan var mı bu durumu. Süt yetmiyo mu yani
1 ay dolunca uyuyorsa 4 saat uyandırma dedi doktorumuzGercekten allah hepimize kolaylik versin insan ne yapacagini bilemiyor ben hic sakinlestiremiyorum zaten aglayasim geliyor o agladikca annem yada kayinvalidem aliyor öyle aglarken onlarda bi sekilde sakinlesiyor yine bende dahada sinirleniyor sanki anlamiyorum
Gece 3 saatte bir uyandiriyorum ben siz uyandirmiyor musunuz doktor sekeri düser uyanamaz diyo korkutuyo
Kullanıyorum çok memnunumKızlar sling kullanan var mı
Benimki de Lansinoh, bana da dediğin gibi geliyor. Sanki sert geliyor emmiyor gibi.
Dur bakalim duvara yazdim, belki cevabi buluruzBenimki de Lansinoh, bana da dediğin gibi geliyor. Sanki sert geliyor emmiyor gibi.
Kesi bende de olmadı ufak yırtığın var dedi ama dikişler rahatsız etti ilk günlerde onu da sık sık pansuman yaparak hallettik,şu an 10 gün oldu doğum yapalı ve hiç rahatsız etmiyor dikişleri unuttum bile.Sancı konusunda doğum öncesi sancım olmadı suni ile oldu,doğum sonrası özellikle emzirirken baya sancı çektim ilk günlerde ama Parol iyi geldi,şu an da ara ara yokluyor adet sancısı şeklindeMerhaba Aralık anneleri ben kısmetse 2 gün sonra normal doğum bekliyorum ilk kızım tam 38de kesi ile normal olarak doğdu ikinci doğumda kesi olur mu birde ikinci normal doğumu yapan anneler ilk kızımda 3 gün sancı çektim bunda da aynı mı olur bilginiz varmı sizlerde durum nasıldı