2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Ortalama ne kadar uyuyor peki,bölünme oluyor mu? Bizim bazen deliksiz iki saat uyurken bazen sürekli aranmalı,kıpırdanmalı geçiyor
Eğer tam doymamışsa yattıktan 10 dk sonra uyanıyor ama doymuşsa 2 buçuk saat uyuyor maks
Ben vermedim biberon o yüzden uyuyamıyorum. 🥲
Bende öyleyim ya. 2,5-3 saatte bir uyanıyorum. Zaten bir kısmı uykuya dalmakla geçiyor ne uyuduğum 2 saat anca en fazla

Kızlar bebeğim iki gündür sadece 10 15 dakika emiyor, bazen sadece uykuya dalmak için 5 dakika emiş uyuyor. Çok üzülüyorum. O süt ona yetiyordur, yetmese ağlar ister diyorlar ama. Sizinkiler kaç dakika emiyor, çok az değil mi 15 dakika?

Kızlar bebeğim iki gündür sadece 10 15 dakika emiyor, bazen sadece uykuya dalmak için 5 dakika emiş uyuyor. Çok üzülüyorum. O süt ona yetiyordur, yetmese ağlar ister diyorlar ama. Sizinkiler kaç dakika emiyor, çok az değil mi 15 dakika?
Canım benimki de 15 dakikaya geçmiyor ben çişli bez sayısını takip ediyorum

Kızlar ben normalde bestlak damla kullanıyordum sütümden şükür memnundum hemen hemen. Ama bugün eşime humananın emziren anne çayını aldırdım resmen sütaş çiftliği gibiyim bu saatte sağım yaptım düşünün😂 1 kupa içtim henüz ona rağmen maşallah çok arttı sütüm. Bebeğim guluk guluk yapa yapa emmeye başladı😂 normalde iki göğüsten 100-110 cc alıyordum bi göğsü emzirmeme rağmen 75-80 cc arası çıktı ben cidden şok. Eğer süt probleminiz varsa bende işe yaradı tavsiye amaçlı yazdım. Artık yatayım gözümden uyku akıyor iyi geceler dostlar 😂☺️

Hipp ide çok öneriyolar ama ben aptamille başladım bi problem yaşamadığım için değiştirmedim
Sma , hipp, Bebelac bunlar yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarımın bebeklerine hastanelerde önerilen mamalar😌 Aptamili galiba fiyatından elemek zorunda kaldım 😅 evolvia da aslında kilo alımı gayet iyi sadece günde bir kere kaka yapıyor kabız değil ama diğer vakitler ikinmakla geçiyor😥 ondan acaba mama değişikliğine mi gitsem diye düşünüyorum, doktoru normal dedi kabızlik yaşamadığı müddetçe de ben tabi daha rahat yaşasın istiyorum,ikinirken midesindekiler de çıkıyor çünkü 😐

Kızlar Ares memeyi tutuyor emzirme sorunum da yok. Emzik vermeye yeni başladım doktor 20 gün verme dedi ama elini emip uyumuyor. Tok olsa da elini emiyor. Bu yüzden emzik verdim. Ama hala hala biberona ön yargılıyım. Biberon olsa bi beslemeyi eşim yapsa uyurum en azından.böyle aşırı uykusuz kalıyorum. Biberon tutup meme bırakmayan bebekler var mı ?
İlk kızımda 4 aylık ise başladım, bakan kişi biberonla veriyordu sütü meme reddi olmadı. Şimdi de bazen çok doluyor goguslerim sagiyorum, ablası veriyor çok şükür yine olmadı ama bizimki memeyi daha çok seviyor. Emzik almıyor mesela, biberona da burun kıvırıyor ama içiyor yine de. Biberonla sen vermezsen sıkıntı olacağını sanmıyorum
Kızlar gece uykularında bebekleriniz uyurken sizler de uyuyor musunuz? Biz nöbetleşe başını bekliyoruz kırkı çıkana kadar böyle güvende hissediyorum ama inanılmaz yorucu oluyor
Ben 40 çıkana kadar yanımda yatiriyorum, ik dese kalkıyorum bık dese kalkıyorum. Yanımda ol olmazsa huzursuz oluyorum o yüzden yarım yamalak uyuyarak devam ediyorum şimdilik

Günaydın uykusuz gecelerin savaşçıları 😂 şöyle bir yorum gördüm instagramda sinirlerim bozuldu. Menim balam da yerine qoyunca aglayir 🙈😂
IMG_20221227_083801.jpg

Kızlar benim bebeğim günde bikac kez uykuya damakta çok zorlanıyor meme ağzında olsun istiyor ağzından çıkınca da yüzünü gözünü ovuşturuyor havayı yumrukluyor çok huzursuz hareketler yapiyo . Bu durumu yaşayan var mı

İlk kızımda 4 aylık ise başladım, bakan kişi biberonla veriyordu sütü meme reddi olmadı. Şimdi de bazen çok doluyor goguslerim sagiyorum, ablası veriyor çok şükür yine olmadı ama bizimki memeyi daha çok seviyor. Emzik almıyor mesela, biberona da burun kıvırıyor ama içiyor yine de. Biberonla sen vermezsen sıkıntı olacağını sanmıyorum

Ben 40 çıkana kadar yanımda yatiriyorum, ik dese kalkıyorum bık dese kalkıyorum. Yanımda ol olmazsa huzursuz oluyorum o yüzden yarım yamalak uyuyarak devam ediyorum şimdilik
Ben yanımda bi kez yatırdım onda da evham yaptım ağzı burnu kapanır bisy olur diye yatağında daha güvende hissediyorum ama onda da koyana kadar uyanma durumu var işte:/

Ben yanımda bi kez yatırdım onda da evham yaptım ağzı burnu kapanır bisy olur diye yatağında daha güvende hissediyorum ama onda da koyana kadar uyanma durumu var işte:/
Biz yatak odasında yatıyoruz büyük yatak olduğu için o bi tarafta ben bi tarafta yatıyorum, bir de ben normalde de uyurken çok dönen bir insan değilim hatta yorgun olduğumda nasıl yattiysam öyle kalkarım o yüzden de tedirgin olmadım acikcasi 😊

Ben tırnak törpüsü kullanıyorum 2 veya 3. Gün bile törpüledik çok kolay olmuştu istersen öyle dene tırnak makası beni de korkutuyor

Yaptırdım ben 2 hafta önce İstanbul'da

Kaç gündür ben de öyleyim uykusuz yorgun. Artık kucağıma alacak hal kalmıyor, göğsümde uyuyor kaldirirsam uyanıyor. Bırakıyorum artık bazen öyle uyuyo bende put gibi dümdüz uyuyakaliyorum. Hele bugün kucagimdayken o da ben de uyumuşuz nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Korkuyorum artık uykusuzluktan istemsizce bir zarar vericem çocuğu düşürücem diye.

40i çıkınca çok daha kötü oldu benimki inşallah olmaz sizinkiler 🙁
Hadi ya 40 hayalimiz vardı 🥲 nasıl bir farklılık oldu sizde
Kızlar ben normalde bestlak damla kullanıyordum sütümden şükür memnundum hemen hemen. Ama bugün eşime humananın emziren anne çayını aldırdım resmen sütaş çiftliği gibiyim bu saatte sağım yaptım düşünün😂 1 kupa içtim henüz ona rağmen maşallah çok arttı sütüm. Bebeğim guluk guluk yapa yapa emmeye başladı😂 normalde iki göğüsten 100-110 cc alıyordum bi göğsü emzirmeme rağmen 75-80 cc arası çıktı ben cidden şok. Eğer süt probleminiz varsa bende işe yaradı tavsiye amaçlı yazdım. Artık yatayım gözümden uyku akıyor iyi geceler dostlar 😂☺️
Ben de bugün başlayacağım inşallah aynı etkiyi görürüm normal seyreden bir sütüm var azcık artsa çok iyi olur😅

Kızlar benim bebeğim günde bikac kez uykuya damakta çok zorlanıyor meme ağzında olsun istiyor ağzından çıkınca da yüzünü gözünü ovuşturuyor havayı yumrukluyor çok huzursuz hareketler yapiyo . Bu durumu yaşayan var mı
Benimki gaz çıkarmaya çalışırken yüzünü gözünü ovusturuyor canım ,zaten emerken gaz gelirse de çok huzursuz oluyorlar hirslaniyorlar filan minicik baslariyla😅

Bizde de durumlar aynı bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. Sürekli memedeyiz gündüz

X