2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bir de silikon uçsuz bebeğim meme almıyır e yapmam lszım
Zorlaman lazım canım silikon ile emmeye alışınca bırakmak da zor oluyor biz de çok zorlandık özellikle sağ memede ama sonunda uygun bir pozisyon buldum gibi
İnşallah düşmüştür canım benimkinede 3 tür bakıyorlar 12 lerde doktor evde takip edin düşmeye başlamiş dedi mama tavsiye etmedi bol bol emziriyorum bende
Bize de en son 13.5 ile öyle dedi doktor 7 günlüktük ama içim rahat etmiyor perşembe yine gideceğiz doktora kaç saatte bir emziriyorsun saat başı kalkmaktan yıldım çünkü çok uykusuzum
Kızlar sizde de çapak sorunu var mı bebeğim gözleri sürekli çapaklı temizliyorum yine oluyor temizliyorum yine oluyor
Bizim de oldu 1-2 gün sürdü geçti sanırım üşüdükleri zaman olabiliyor o sıralarda uyandırmak için soyup durdum bebeği kaç dakika çıplak kaldı ama sonra sıcak tutunca geçti eğer böyle bir durum yoksa göz pınarlarında sorun olabilir göz damlası kullanıp göz masajı yapmak gerekebilir

Bize de en son 13.5 ile öyle dedi doktor 7 günlüktük ama içim rahat etmiyor perşembe yine gideceğiz doktora kaç saatte bir emziriyorsun saat başı kalkmaktan yıldım çünkü çok uykusuzuzum

Benim doktorum saniyede bir meme isterse bile vereceksin dedi en fazla tutacağın ara 2 saat olsun dediği için 2 saati geçirmedim onun dışında tamamen bebikin insiyatifimdeyim ben birde uykuyu çok seviyorum gözümden akıyor uyku şuanda

Kızlar bu uyurken emme olayı kaçıncı günden sonra geçiyor allah aşkına damızlık inek gibiyim cocuk emsin diye bekle uğraş uyuyo habire yaaaaa
Sarılık yüzünden uyandırmak işkence gibi oluyor gerçekten asla uyurken meme almıyor birkaç gündür daha iyi ama yine de zorlanıyorum
Hiç bilmiyorum ne kadar içiyor biberon vermedim daha hiç ama dengesiz içiyor benimki bazen 15 dakika ancak içiyor bazen de 1 saat memede kalıyor anlayamıyorum
Kızlar göbek bağı düşünce bişey yapıyor muyuz bakım vs
Biz yapmadık canım sadece düştükten 2 gün sonra yıkadık güzelce kuruladık bir sıkıntımız yok şu an

Benimki kalkmıyor kendisi ben uyandırıyorum hep 1-1.5 saat aralıklarla ama dediğin gibi uykuyu çok seven uykuya aşık olan biri olarak çok zor

Benimki kalkmıyor kendisi ben uyandırıyorum hep 1-1.5 saat aralıklarla ama dediğin gibi uykuyu çok seven uykuya aşık olan biri olarak çok zor

Benimki o konuda şuanda üzmüyor bundan üç gün önce bende uyandiramiyordum şimdi kendi uyanınca anladimki sarılık yavaş yavaş geçiyor. Gaz sancıları mız başladı yavaştan o yüzden nobetteyiz analık =uykusuzluk

Arkadaslar surekli memede uyuyoruz yataga koyunca aninda uyanip tekrar emmek istiyoruz nasil olcak böyle gaz desen geceleri kesinlikle cikarmiyo öyle yatirmka zorunda kaliorum siz ne yapiyosunuz gazi cikmayinca

Kessinlikle katılıyorummmm. Cahil kafalarıyla bize akıl vermeleri yok mu çok biliyomuş gibi… halbuki bi şey bildikleri yok eminimki bn daha çok şey biliyorum

Kendi kendine kalkmıyor ama uyandırmak için yatağından aldığım zaman gözlerini açıyor bu da benim için büyük gelişme bakalım gaz sancıları henüz yok onlar da gelince neler yaşayacağız

Mama yok kuzu sadece anne sütü veriyorum ama o gün d vitamini vermiştim öncesinde o mu yaptı acaba dedim. Benimki de bir daha kusmadı
Sağlık ocağının verdiği d vitaminini mi kullanıyorrsunuz. Bende ilk defa dün kullandım kızım ilk kez kustu. Şimdi de sizin paylaşımınızı görünce sormak istedim bizim de mi ondan acaba.

Kızlar yenidoğan bebeğiniz kakalı çişli bez sayıları nedir? Benimki bugün 3. Günü olacak dün bir kez kaka yaptı sadece. Sabah da nohut kadar bile değil. İki defa falan çiş yaptı dün. Niye bu kadar az sizce hem emziriyorum hem mama veriyorum sizde durumlar nasıl

Bebeklere d vitamini basladinizmi ne zaman baslanior birde hangi markalari kullaniosunuz.kac damla verilio .sanirim sariligada iyi geliomus biz daha saglİk ocagina gtmedik esimde sor bizde evdekilerden verelim dedi.

yaşım 20
Tahmini doğum günü 29.12.2022
Adanada yaşıyorum
Son adet tarihim 14.03.2022
Hamilelik belirtilerim kasık ağrıları
Cinsiyeti kız
İlk çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…