2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Merhabalar ayno durumu şuan yaşıyorum pcosum aşılama yapıldı doktor ohss raiki yüksek dedi acaba sizin gebelik süreciniz nasılsı tam olarak ne kadar sürede atlattınız ohss yi

Kızlar bebeğe zararlı olmayacak bir şekilde nasıl besleniyorsunuz neler yiyorsunuz bana söyleyebilir misiniz

Cnm Hala katılım var mi

Kızlar bebeğe zararlı olmayacak bir şekilde nasıl besleniyorsunuz neler yiyorsunuz bana söyleyebilir misiniz
Valla ben ne bulursam yiyorum özel bir beslenme düzenim yok. Sadece gaz yapıcı bakliyat yemiyorum. Bir fe yer sabah kahvaltıda mutlaka yumurta tüketiyorum. Onun dışında öğle yemeği bile yiyemiyorum uyuyorum 2 öğün besleniyorum bol su içmeye çalışıyorum
Kızlar bebişim de idrar yolları enfeksiyonu çıktı. hastaneye yatışımızı verdiler. bir hafta tedavi görecekmiş. Dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsun canım, hastsnede daha hızlı çabucak iyileşir inşallah

Kızlar sezeryan dikiş bandajını ne zaman cikardınız doktor dogumdan 10 gün sonra gel dedi ozamana kadar duruyor mu
2. Gün daha 48 saat dolmadan çıkardılar pansuman yaptılar açık kalsın dediler. Hatta fırsat buldukça havalandır kurusun üzerini birşeyle örtme dediler. Ama ben normal dikiş atıldı sizin eriyense belki uygulama farklıdır.

Kızlar sezeryan dikiş bandajını ne zaman cikardınız doktor dogumdan 10 gün sonra gel dedi ozamana kadar duruyor mu
Canim pazartesi sezeryan oldu bugun cikardi doktor artik hava alcak kendi gecicek dedi pamuklu ic camasiri kullan dependler oraya deger.ise nem yapip enfeksiyona.musaiy hale gelebilir dedi. Benim dikis yerlerim simsiyah ama.kendini yormussun biraz dedi bebeyle gelde yorulma hocam dedim

10u da neymiş ya bana 20si dediler dedim saçmalamayın
Sab simpex i her defasında mi 10 damla veriyorsunuz yoksa toplamda mi?
Günde 3 kez 10 damla veriyorum canım her seferinde 10 damla

Gözün aydın canım emerken veya emdikten sonra sık süt geliyor mu bak. Ağlıyor mu. Aç kalması da iyi değil sarılık olmasın.
Benim hastanede çıkardılar nemli olmasın açık kalsın dedi. Banyo yaparken eczaneden kapatan sezeryan bandı var aldım taktım iki sefer. Sonrakilere normal yaptım kuruladım.
Kızlar bebişim de idrar yolları enfeksiyonu çıktı. hastaneye yatışımızı verdiler. bir hafta tedavi görecekmiş. Dualarınıza talibim
Yaaa çok geçmiş solsun inşaallah hemen toparlar. Hasta olmasınlar çok minikler.

Benim oğluşun burnu tıkanıyor çok dün temiz dedi ciğeri ama gece baya hırıldıyor etleri mi çok şişiyor acaba. Benim diğer çocuklarda alerji geçmişi var acaba ondan mı. Kafamda deli sorular.
Bugün bir aylık olduk bu arada teyzeleri aşımızı olduk maşallah iyi büyümüş dedi hemşire.

Benim bebiştede hırıltı var gibiydi. Sabah birer damla serum fizyolozik damlatıp burun el pompasıyla çektim ses azaldı. 2 ayrı çocuk doktoru muayene etti (devlet ve özel) ikiside göğüs ve ciğerde bir şey yok dedi. Yani burunları tıkanıyor ve günlük bakım yapmak gerekiyor özellikle beslenme öncesi. Sümüğü lastik gibi uzuyor birde. Kıyamam ona. Ayrıca mama desteği alan bebeklere mama sonrası bir çay kaşığı su verilirmiş almazsa zorlamayın dediler. Önce anne sütü sonra mama desteği şeklinde beslenmeli dedi. Bebeğim doğumdan sonra doğum kilosuna göre az kilo aldı süt yeterli gelmiyor mecburen mama desteği yapıyorum. Bioaga gaz damlasını en az 15 gün istikrarlı kullanılırsa etki etmeye başlar dedi. Aklıma takılan ve sorduklarım bunlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…