2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bende şehir hastanesinde sizinle aynı şeyleri yaşadım ama benim kalo atışo düştü diye panik ederek sezeryana aldılar. Çok iğrenç bir muameleyle karşı karşıya kaldım hatta.
Geçmiş olsun sana da canım. Ne güzel almışlar işte seni. Beni almadılar, başımda 4 5 hemşire ebe hepsi bir panik hepsi bir yandan bir şey yapıyor bebeği toparlamak için ama doktora haber bile vermiyorlar. 3 kere bu durum yaşanınca yeter dedim çocuğa bir şey olacak Allah korusun

Gözün aydın canım maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah
2 2,5 saate uyanıyoruz biz . Şimdi o da alıştı bu düzene kendiliğinden uyanıyor
Bana dün doktor 3 saatte bir ve 60 cc beslenmeli dedi canım.

Kızlar 50 60 cc den bahsediyorsunuz ben şok benim kızım maksimum 35 cc emiyor biberon verirsem. Emerse de 15 dk. Aslında kilo aldı dedi doktor acaba prematüre diye mi az yiyor

Kızlar sezeryan dikiş bandajını ne zaman cikardınız doktor dogumdan 10 gün sonra gel dedi ozamana kadar duruyor mu

Kızlar gaz damlası ve probiyotik kullanıyor musunuz? Önereceğiniz var mıdır doktorun yazdığı şüphelendirdi beni bazı sebeplerle

Kızlar sezeryan dikiş bandajını ne zaman cikardınız doktor dogumdan 10 gün sonra gel dedi ozamana kadar duruyor mu
Ben taburcu olurken açtı doktor üzerine de sprey sıktı.ara ara aç havalansın oksijenle temas etsin dedi.birde taburcu olurken duş alabilirsin akşam dedi ama ben hala cesaret edebilmiş değilim.Pazar günü almayı düşünüyorum

Hastanede normal bandaj vardı çıkarken şu geçirmez taktı canım, taburcu olduğumuz günün ertesi günü banyo yap sonra çıkart dedi. İlk dogumumda da oyle olmuştu sadece lif sürme 40 çıkana kadar demişti
Kızlar gaz damlası ve probiyotik kullanıyor musunuz? Önereceğiniz var mıdır doktorun yazdığı şüphelendirdi beni bazı sebeplerle
Biogaia kullanıyoruz biz hem doktor önerdi hemde ilk kızımda da kullanmıştım. Probiyotik ama gaza da etkili

Sab simpex i her defasında mi 10 damla veriyorsunuz yoksa toplamda mi?

Gözün aydın canım maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bana dün doktor 3 saatte bir ve 60 cc beslenmeli dedi canım.
Kaç gunluksunuz? Biz 16 günlüğüz . Sarılık olduğu için sık sık emzirip mama verdim şimdi nasıl düzen olusturacagim bilmiyorum açıkçası. Bebeğim sürekli emmek istiyor emzik de tutmuyor

Aynı şeyleri yaşadım bende bi de gelip gidip sırayla alttan muayene kısmı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…