- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 33
- 26
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #33.461
Hayırlı akşamlar kizlar.Dogumum gerçekleşti elhamdülillah.Detaylari biraz iyi olduğumda anlatacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mama veriomusun canim mama fazla gelmis olabilir.Benim kizda ilk gun oyle kustu emzrdim sonrada mama vermistim doktr mama fazla gelmistir dedi birdaha kusarsa bakalim dedi bidahada kusmadiKızlar ali İlk defa kustu ama öyle böyle değil. Birden bir ses duydum üstü batmış. Daha önce azıcık bile kusmamıştı. Bugün d vit ve ferrum başlamıştık, etkisi olabilir mi acaba? 6 damla de vitamini sabah akşam 3 er damla ferrum yazmışlar. İlaçlarla birlikte kusma başlayan oldu mu?
Bana da yazdı başka bir d vitamini. Ama ocean iyi diye ondan aldım. Ben de bir fıs vereyim o zamanBen kullaniyorum oğluma günde 1 fis doktor banada yazmis d vitamini dogumdab sonra sizde kullaniyor musunuz
Mama yok kuzu sadece anne sütü veriyorum ama o gün d vitamini vermiştim öncesinde o mu yaptı acaba dedim. Benimki de bir daha kusmadıMama veriomusun canim mama fazla gelmis olabilir.Benim kizda ilk gun oyle kustu emzrdim sonrada mama vermistim doktr mama fazla gelmistir dedi birdaha kusarsa bakalim dedi bidahada kusmadi
Hmm olabilir ozamanMama yok kuzu sadece anne sütü veriyorum ama o gün d vitamini vermiştim öncesinde o mu yaptı acaba dedim. Benimki de bir daha kusmadı
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatirsinizKızlar bebişim de idrar yolları enfeksiyonu çıktı. hastaneye yatışımızı verdiler. bir hafta tedavi görecekmiş. Dualarınıza talibim
3 gün sonra aldım canımKızlar sezaryanden bir gün sonra duş alan var mı dr duş alabilirsin bandajlı yeri ıslak mendille ısıtırsın dddi. Sizde bmyle yapan oldu mu
Benim de kızım 3.5 yaşında.. ayrı tutmak imkansız gibi birsey.. bebeği korumak için ne yapacağımızı şaşırdık. Sürekli elini kolunu çekmek burnuyla oynamak falan istiyor seviyorum diyor..üzülmesin sinirlenmesin diye yumuşak bir dille anlatmaya uyarmaya çalışıyoruz ama gerçekten çok zor Bi durumOkadar zordayizki oy oy 2.5 yasindaki kizim gecen hafta enfeksiyon gecirmisti bayilmisti atesten.Herneyse simdi bebegin yanindan ayrilmak istemiyor esimde kizarak alio yanindan.Bugun doktora gittik sariligida 10 cikti pazartesi tekrar bakalim dedi doktor.Evde rahatsiz olanlar var dedim kesinlikle bebege yaklastirma dedi benimde biraz bogazim yanio dedim emzrrken maske tak dedi suan ki bebekler cok zor atlatio bu hastaligi dedi.KV dede sagolsun terli terli hasta olacagni bile bile balkona cikmis eve bi geldim ben hastayim dio banada ondan gecti herlde bi gun snrada benim bogazm yanmaya basladi.Esimde kizio nie dikkat etmiosun die.Bayram.havasi olmasi gerekn ortam gerim gerim gergin.
Bu benim memleketimde ilk dogumum herseyi cok farkli hayal etmistim.Ama olanlar cok farkli kimsenin gelmesini istemio esim bende bisey diemiorum normal sartlarda gelmelerini istiorum anneme kizio kucaklarina almasinlar bebegi dio.Bende hastalik zaten bizim evde dolanio dedim.Rabbim beterinden korusun ne kadarda yazmisim ya cogunuz okumaya vakit bulamaz simdi
Cok gecmis olsun tez zamanda iyilessin minik kuzuKızlar bebişim de idrar yolları enfeksiyonu çıktı. hastaneye yatışımızı verdiler. bir hafta tedavi görecekmiş. Dualarınıza talibim
Guzel fikirBebeği mutfak tartısı ile tartıyom
Evet doktor bana hastanede alabilirsiniz dedi ben de sütüm insin diye aldım. bandaji sonra hemşireler gelip yeniletti.2. gündüKızlar sezaryanden bir gün sonra duş alan var mı dr duş alabilirsin bandajlı yeri ıslak mendille ısıtırsın dddi. Sizde bmyle yapan oldu mu
Ben sezaryenden 1 gün sonra taburcu oldum, taburcu olduğum gün doktorum yarından itibaren her gün ılık suyla duş al dedi canım.dikişli yeri sabunla yika,iyice kuruyunca pansuman yap düzenli dedi o sekilde yaptim. Ama sizden farkı benim dikişimin uzerindeki bandı taburcu olmadan gelip actılar zaten.Kızlar sezaryanden bir gün sonra duş alan var mı dr duş alabilirsin bandajlı yeri ıslak mendille ısıtırsın dddi. Sizde bmyle yapan oldu mu
Cok gecmiş olsunKızlar bebişim de idrar yolları enfeksiyonu çıktı. hastaneye yatışımızı verdiler. bir hafta tedavi görecekmiş. Dualarınıza talibim
ben dün sezaryen oldum bugün eve gelince duş aldım dikiş yerini iyi kurula dedi bir de madecasol verdi sürmem için dikiş izi kalmasın diyeKızlar sezaryanden bir gün sonra duş alan var mı dr duş alabilirsin bandajlı yeri ıslak mendille ısıtırsın dddi. Sizde bmyle yapan oldu mu
Kaç günlük kuzu, benim de bebe meme seviyor ama memede uyuyunca yatağına yaptırıyorum uyuyor bir süre. Seninkinin uykusu derin değil heralde, biraz derinleşsin diye bekle hemen koyma yatağına. Emzik ver bence, ben verdim ama tutmadı, sen şansını deneKızlar bebeğim beni emzik olarak görüyor. Kafayı yiyeceğim. Emiyor uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor. Meme sürekli ağzında olsun istiyor. Gücüm kalmadı. Emzik verme dediler hastaneden ama bu böyle gitmez. Benim gibi olan var mı
11 günlük. Gündüz sorun yok memede uyuyor yatırıyorum uyuyor ama geceleri sürekli meme arıyor. Kaç saattir uyumadı. Az önce dayanamayıp emzik verdim ama onu da dakikalarca emdi uyuma belirtisi yokKaç günlük kuzu, benim de bebe meme seviyor ama memede uyuyunca yatağına yaptırıyorum uyuyor bir süre. Seninkinin uykusu derin değil heralde, biraz derinleşsin diye bekle hemen koyma yatağına. Emzik ver bence, ben verdim ama tutmadı, sen şansını dene