2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım maşallah her şey rast gelsin inşallah Bebişe kilo aldırmak için neler yaptın özellikle yediğin bi şeu oldu mu? Benimki haftasına göre kilosu geriden geliyor da
3.12.22de bende kızımı doğum yaptım cok sukur.topuk kanı almıslardı hastanede saglık ocağı bir daha istedi gitmem gerekır mi gerek yok mu?
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah 2. Kez aldırmak da çok önemliymil bi dr dinlemiştim. 5. Günü geçirmeden 2. Kez topuk kanınızı aile hekimine verin sizin için önemli veriler sağlayacak testler için bakılacak diyordu kesin git canım aksatma

Ekstra bi çabam yoktu canım ama kaşarlı tost ve peynir tükettim 2 gün sebze 2 gün et 2 gün bakliyat yedim 1 gün de balık. Yulaf süt fıstık ezmesi muz yedim.

Oyle yapayım barı tesekkur ederim cevap içinde

Kızlar selam. Görüştüm doktorlarla. Bu hafta içi herhangi bir gün, geceden aç olacağım şekilde sabah 8de acilden girişnyapacağım ve sezeryan olacağım. Perşembe gitmeye karar verdik. Allah izin verirse perşembe sabah 8 de sezeryan olacağım. Ama perşembeye kadar tekrar doğum pozisyonu alırsa bekleriz dedi yine. Umarım almaz artık kendımı hazırladım.

Kızlar kontrole gelmiştim nstde bebeğin nabzı düşük çıktı yatışımı verdiler bize dua edin
Canım haber ver bize de Sağlıkla en doğru zamanda gelsin miniğin inşallah canım
Ben Philips aventin pompasını kullanıyorum canım memnunum
Çok sağol canım benim
Bende bi tane eczacı arkadaşımın verdiği weewell marka var ondan memnun olmazsam değerlendiricem bu seçenekleri
Canım bak yüzdün yüzdün kuuruğuna geldin artıkşimdi kaç haftalıksın , benide pazartesi günü alacak hoca , günümüz aynı
Şimdiden heyecan sardı beni de , o gün geldiğinde napıcam bilmem

Kızlar rakamlara çok takılmam aslında ama buraya bakınca bebeğimin gerçekten zayıf olduğunu hissettim. 36+3 te 2600 dü kızım. 2 hafta içinde hızlıca kilo aldırmak istiyorum. En azından 3 kilo doğsa içim biraz rahat olacak. Tüm tavsiyelerinize açığım

Ceviz badem kasar et baklagil bunlari tüket kuzum yogurt ye bol bolsut urunlerine önem ver muhakkak

Benimki de 27 Aralık. Kilosu da iyi bebişin Maaşallah. benim en son iki hafta önce 2.300 gram idi. çarşamba günkü kontrolde doktorumuz ne diyecek , merak içindeyim.

Öncelikle genetik canım anne baba zayıfsa bebek de zayıf oluyor genelde mesela ben kiloluyum babamız zayıf bebek hep haftasıyla uyumlu gitti hiç önden gitmedi kilo aldıracak besinler genel olarak bellidir muz, kaşar, haşlanmış yumurta, çiğ kuruyemiş ve özellikle çiğ kabak çekirdeği, tahin pekmez, kefir

Ceviz badem kasar et baklagil bunlari tüket kuzum yogurt ye bol bolsut urunlerine önem ver muhakkak
Baklagil haric hepsiji tüketiyorum yaaa çok sağ ol kuzum yarın hemen bi kuru fasülye yapıyorum
Ben ve ailem genetik zayıf tipleriz onun mu etkisi var acaba dediğim gibi. Günde 2 bardak süt muz ceviz ve badem yiyorum. Yumurtayı haşlanmış değil omlet olarak 2 tane yiitorum. Diğerlerine de abanayım bari çok sağ ol canım

Dogum şekliniz için herhangi bir şey söyledi mi acaba doktorunuz
Benim de 3 kg civarlarında 36 da, iri bir bebek normal doğum zor gibi diye yorumladı

37+4 bugün valla korka korka geldik bugüne benim korkularım yüzünden hala doğurma isteğim yok ama içinde kalamaz artık diyor doktorun

Teşekkür ederim canım darısı başına Doğum Eskişehir’de Ümit Hastanesinde oldu. Doktorumuz Op. Dr. Dilek Ulusoy. Sizin kontrolleriniz nerede?

Bende kaşar, muz ve semizotu bebeğe çok kilo yapıyor canım ve süt ürünleri

Aynı hafta ve gündeyiz bize 16 Aralık sezeryan

Kizlar bilen varmi acaba, belim daha fazla agrimaya basladida sanirim sancilarim basliyor gibime geliyor ama belden vuruyo bana. Boyle adet agrisi gibi, Arada cogalip gidiyor. Sanci illa kasiklarimami vurmasi gerekiyor yoksa boyle bel agrisida yasayan varmi? Dunki 1,5 cmlik acilma suan nekadar cok merak ediyorum. Akintimda hala hafif hafif devam ediyor, ped taktim artik islanmasin diye ic camasirim

Bel ve kalça ağrısı yapmıştı bende,illa kasıklarda olmasına gerek yok

Yarasin sifa olsun minige insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…