- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.386
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #32.121
MantıklıBen yıkamıyordum. Ama dolapta bekletiyordum hep aralarda kalan süt ekşiyip bozulmasın diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MantıklıBen yıkamıyordum. Ama dolapta bekletiyordum hep aralarda kalan süt ekşiyip bozulmasın diye.
Yıkıyorum sonra kaynar suyla çalkalıyorum.Kızlar bu süt sağma makinesini her kullanmadan sonra yıkıyor musunuz? Bezdum da
Benim kayınvalidem bazen sözde yardıma geliyor uyuyup uyuyup gidiyor. Ben biyerim acıyor desem kesin birşeyi çıkıyor o derdini anlatıyor. Ben iş yaparken de bana ihtiyacın yok galiba ben gideyim evde işim var diyip kaçıyor. Çocuklar da elini sürdürtmüyor babannelerine her ihtiyaçlarını annem yapsın. Rabbim sağlık versin yetişebildiğim kadar yapıyorum işimi yemeğimi.Ben de kızımı okula göndermek için kalktım rutinlerini öğrensin diye de annemi de uyandırdım kız kahvaltıya oturdu annem koltukta uyuyakaldı sonra uyuruz dimi diyor bana. Lohusalikta beni neler bekliyor acaba
Ayyy inanmıyorum canım benimle konuşmuştun. Bu bebeler ne kadar sürprizci çıkıyor yaaaaaa gerçekten çok şaşırdım o kocaman haliyle daracık yerde nasıl dönebilmiş sağlıkla gelsin de önemli olan o canım hakkınızda hayırlısı olsun ikinizin de. Doğum şekli değil anne ve bebek sağlığı önemli her zaman içinDaha dün ben kimle konuştum burda bebeğin kafası döner, hemen sezeryanla yöneliyor doktorlar vs diye atarlandım. 39+5ten bildiriyorum bebenin kafası tekrar yukarı çıkmış. Öğleden sonra anestezi doktoru ile görüşecem
Yaa oylesinde insan daha cok korkarrr birden patlamasi ama bende bisey yokk kesildi sankii sanirim su degilmiss akintimin devamiydi sancim filanda yokk, yarin sabah kontrolum var zaten artik yatisimi vericek kendi kendine gelmesse halaaNaptin canim ne alemdesin?Bende hic az su gelmedigi icin bilemeyecem seninkini benim ilk kizimda gece tuvalete die uyanmistim yatak odasindan cikamadan bianda bosaldi az bisey degildi benimki kiyafetlerim islandi oldugum yerde baya islanmisti o ara tabi kendimi tuvalte attim ama olan olmustu yani
Dimii ozaman benimki farkli bisey pek anlayamadim Ayy sana 20 gun oldumu dogum yapaliii zaman ne cabuk geciyor yaa daha dun dogurmussun gibiBenim suyum geldiginde baya islaklik hissetmistim su oldugu belliydi yani. Sonrasinda 3.5gun o sekilde gezdim sancim olmadigi icin gunluk kontrol altindaydim tabi ki. O 3.5gun icinde az az akmaya devam ediyordu bazen gunde 1-2defa biraz daha fazla akiyordu ama hissediliyor yani su oldugu. Ciktigi delik farkli , sicak sicak akiyor, ikinmadan kendiliginden akiyor, idrar gibi sıkışma hissi vermiyor. Bende bu sekilde anlasiliyordu ve tabi ki doktor muayene ederek anlamisti su oldugunu.
Dun sabah 1,5 cmdi acilmamm bidaha gitmedim, yarin sabah tekrar cagirdi doktorum. Dun aksam yatmadan hafif arada sanci ve bel agrisi oldu ama suan biseyim yok yine yalanci sancimii yoksa ben bu sekildemi hissediyorum bilmiyorum, insallah yarine kadar acilmam 5/6 cmi bulurda geri kalani belki suni sanci verip hizlandirir artikkHmm hep olur demeseydin nişan gelmiş diyecektim. Peki açılmanin durumu neymiş, bir de devamında su geldi mi tekrar
Önemli olan tabiki sağlık ama çok streslendım ya. Normal doğum kesınlıkle tekrar yaşamak istediğim bir deneyimdi. Onu tekrar yaşayamama ihtimali beni çok üzüyor. Yoksa kesilmede ağrıda sızıda değilim. İlk doğum yaptığım andan ıtıbaren derim, anne olmak çok zor bebek büyütmek çok zor ama tekrar doğum yapmayı, o süreci yaşamayı çok isterim diye. Çok farklı ve gerçekten mucizevi bir şey.Ayyy inanmıyorum canım benimle konuşmuştun. Bu bebeler ne kadar sürprizci çıkıyor yaaaaaa gerçekten çok şaşırdım o kocaman haliyle daracık yerde nasıl dönebilmiş sağlıkla gelsin de önemli olan o canım hakkınızda hayırlısı olsun ikinizin de. Doğum şekli değil anne ve bebek sağlığı önemli her zaman için
Hiç birsey olmaz korkma, emin ellerdesinKızlar kontrole gelmiştim nstde bebeğin nabzı düşük çıktı yatışımı verdiler bize dua edin
Haklısın canım tabi. Her şey nasip. Doktor tekrar dönebilir falan dedi mi haftan da çok ileri artık gerçi. Gün verdi mi son kararı ne oldu. Eğer normal olmazsa üzülme en azından bi kere de olsa onu yaşamıştım dersinÖnemli olan tabiki sağlık ama çok streslendım ya. Normal doğum kesınlıkle tekrar yaşamak istediğim bir deneyimdi. Onu tekrar yaşayamama ihtimali beni çok üzüyor. Yoksa kesilmede ağrıda sızıda değilim. İlk doğum yaptığım andan ıtıbaren derim, anne olmak çok zor bebek büyütmek çok zor ama tekrar doğum yapmayı, o süreci yaşamayı çok isterim diye. Çok farklı ve gerçekten mucizevi bir şey.
Yok canımt ekran görüşmedik doktorla. Öğleden sonra anestezi doktoru ile görüşmeye çalışacagım. Ondan sonra kadın doğumlu ile. Şehir hastanesine gidiyorum inşallah hallolur bugün hepsiHaklısın canım tabi. Her şey nasip. Doktor tekrar dönebilir falan dedi mi haftan da çok ileri artık gerçi. Gün verdi mi son kararı ne oldu. Eğer normal olmazsa üzülme en azından bi kere de olsa onu yaşamıştım dersin
Takip etmeye devam et. Doktoruna haber vermeyi unutma suyun azalmasin .Dimii ozaman benimki farkli bisey pek anlayamadim Ayy sana 20 gun oldumu dogum yapaliii zaman ne cabuk geciyor yaa daha dun dogurmussun gibi
Evett verdim haber, hareketlerini hissediyorsan ve suyun cogalmadikca sancilaninca haber edersin dedii, suan sancim yok hala belim agriyor sadece. Sabah kontrolum var zaten ozamanda sancim cogalmassa suni sanci verir artik. Ama suan boyle adet olucakmisimda olamiyormusum gibi hissediyorumTakip etmeye devam et. Doktoruna haber vermeyi unutma suyun azalmasin .
Yaa hic sorma 20gun nasil gecti nasil oldu bende anlamadim
Simdiden boyle hizli geciyorsa bu minik halinin tadini nasil cikartacam
Ah ah sonunda kabak yine bize patlio giy cikar usuolar simdi buyuk oksuruo kucukte ateslendibenim biri 6 biri 2Dikkat edin kendinize..kızlar çok ufak değilse bırakın ne istiyorlarsa giysinler dicem ama benim kızların biri 14 diğeri 13 yaşında o kavgalar hep var napıyorsanız yapın diyorum en güzeli .
Dogum yakin deseneEvett verdim haber, hareketlerini hissediyorsan ve suyun cogalmadikca sancilaninca haber edersin dedii, suan sancim yok hala belim agriyor sadece. Sabah kontrolum var zaten ozamanda sancim cogalmassa suni sanci verir artik. Ama suan boyle adet olucakmisimda olamiyormusum gibi hissediyorum
Her bir gunun tadini cikar minnosunlaa
Allah bi an önce şifa versin de hemen iyileşsin ya. Bu hastalığı ne çok duyar olduk ben de çevremdeki küçük çocuklarda duyuyorum hep. Suriyelilerin gelmesi ve ortadoğu göçünün çok etkili olduğunu söylüyorlar bu hastalık için. Her şey yoluna girer canım inşallahKızım el ayak ağız hastalığı olmuş. Salgın varmış. Doktor senin için ve yenidogan için sıkıntı dedi.ayri durmanız lazım dedi ama bu mümkün değil. Ev içinde az temas kurmaya çalışacağız ama ne kadar olur bilmiyorum. 3.5 yaşında. Üstelik kulak enfeksiyonu vs de var bakıma çok ihtiyacı var. Sezaryen için cuma gününü belirlemiştik ama pazartesiye kadar bekletmeye çalışacağız
Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin.Kızım el ayak ağız hastalığı olmuş. Salgın varmış. Doktor senin için ve yenidogan için sıkıntı dedi.ayri durmanız lazım dedi ama bu mümkün değil. Ev içinde az temas kurmaya çalışacağız ama ne kadar olur bilmiyorum. 3.5 yaşında. Üstelik kulak enfeksiyonu vs de var bakıma çok ihtiyacı var. Sezaryen için cuma gününü belirlemiştik ama pazartesiye kadar bekletmeye çalışacağız