- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.181
Benim öyleydi canım düzenli oluyor muKizlar bilen varmi acaba, belim daha fazla agrimaya basladida sanirim sancilarim basliyor gibime geliyor ama belden vuruyo bana. Boyle adet agrisi gibi, Arada cogalip gidiyor. Sanci illa kasiklarimami vurmasi gerekiyor yoksa boyle bel agrisida yasayan varmi? Dunki 1,5 cmlik acilma suan nekadar cok merak ediyorum. Akintimda hala hafif hafif devam ediyor, ped taktim artik islanmasin diye ic camasirim
Kızlar rakamlara çok takılmam aslında ama buraya bakınca bebeğimin gerçekten zayıf olduğunu hissettim. 36+3 te 2600 dü kızım. 2 hafta içinde hızlıca kilo aldırmak istiyorum. En azından 3 kilo doğsa içim biraz rahat olacak. Tüm tavsiyelerinize açığım
Bence rakamlara cok takilma eger sagligi yerindeyse dogduktan sonrada alir kiloyu ve daha 3.5 haftan var 3kiloya yaklasir diye dusunuyorum.Kızlar rakamlara çok takılmam aslında ama buraya bakınca bebeğimin gerçekten zayıf olduğunu hissettim. 36+3 te 2600 dü kızım. 2 hafta içinde hızlıca kilo aldırmak istiyorum. En azından 3 kilo doğsa içim biraz rahat olacak. Tüm tavsiyelerinize açığım
Benim belden vurdu sancilarim kasiklarimda hic hissetmedim yada o an ona odaklanamadim.Kizlar bilen varmi acaba, belim daha fazla agrimaya basladida sanirim sancilarim basliyor gibime geliyor ama belden vuruyo bana. Boyle adet agrisi gibi, Arada cogalip gidiyor. Sanci illa kasiklarimami vurmasi gerekiyor yoksa boyle bel agrisida yasayan varmi? Dunki 1,5 cmlik acilma suan nekadar cok merak ediyorum. Akintimda hala hafif hafif devam ediyor, ped taktim artik islanmasin diye ic camasirim
Kesinlikle çoğunluk genetik canım beslenmenin de tabi hiç etkisi yok diyemeyiz sen de yatmadan ceviz süt muzu içecek halinde tüketebilirsin bir dene istersen belki etkisi olur ama seninki fit olacak annesi gibiBaklagil haric hepsiji tüketiyorum yaaa çok sağ ol kuzum yarın hemen bi kuru fasülye yapıyorum
Ben ve ailem genetik zayıf tipleriz onun mu etkisi var acaba dediğim gibi. Günde 2 bardak süt muz ceviz ve badem yiyorum. Yumurtayı haşlanmış değil omlet olarak 2 tane yiitorum. Diğerlerine de abanayım bariçok sağ ol canım
Sağlık ocagında vermen gerekırEskiden sadece 5.gün alıyorlardı şimdi 2 kereye çıkmış sanırım.ama aile hekimliği alıyor mu onu bilmiyorum
Canım doğum sancıları genelde belden vurur. Açılman da varsa beklemeden doktora gitKizlar bilen varmi acaba, belim daha fazla agrimaya basladida sanirim sancilarim basliyor gibime geliyor ama belden vuruyo bana. Boyle adet agrisi gibi, Arada cogalip gidiyor. Sanci illa kasiklarimami vurmasi gerekiyor yoksa boyle bel agrisida yasayan varmi? Dunki 1,5 cmlik acilma suan nekadar cok merak ediyorum. Akintimda hala hafif hafif devam ediyor, ped taktim artik islanmasin diye ic camasirim
Senle ben ayniydik demi kac kilo dogdu bebeginAmin insallah darısı bekleyenlere insallahcok aglıyorlar kıyamıyorum gereksizse gitmek istemıyorum buyuk kızımda bir kez aldılar saglıkocagında
Kusura bakma canim kafam hic yerinde degil gozun aydin hayirli olsun sanada gecmis olsun3.12.22de bende kızımı doğum yaptım cok sukur.topuk kanı almıslardı hastanede saglık ocağı bir daha istedi gitmem gerekır mi gerek yok mu?
Benim doktor biraz daha fazla beklemeyi tercih ediyormuş ama bende korkuyorum normal doğum başlarsa diye. Bakalım haftaya tekrar konuşacağız bu çekincelerimden bahsedeceğim tekrarAynı hafta ve gündeyiz bize 16 Aralık sezeryan
Canım bence de kesinlikle bekleme en azından bir nst çektir açılma baktır gel bugün hastanede kötü bir olaya tanık oldum ufacık bi ağrım olsa bir dakika beklemem artık sağlıkla kavuşun inşallahKizlar bilen varmi acaba, belim daha fazla agrimaya basladida sanirim sancilarim basliyor gibime geliyor ama belden vuruyo bana. Boyle adet agrisi gibi, Arada cogalip gidiyor. Sanci illa kasiklarimami vurmasi gerekiyor yoksa boyle bel agrisida yasayan varmi? Dunki 1,5 cmlik acilma suan nekadar cok merak ediyorum. Akintimda hala hafif hafif devam ediyor, ped taktim artik islanmasin diye ic camasirim
2300Senle ben ayniydik demi kac kilo dogdu bebegin
Teşekkür ederim darısı size olsunKusura bakma canim kafam hic yerinde degil gozun aydin hayirli olsun sanada gecmis olsun
Bildiğim kadarıyla bağırsak sistemindeki bozukluk doğumun habercisiArkadaşlar 37 haftalık hamileyim sabahtan beri ishal olmuşum sürekli tuvalete gidesim geliyor basurum var ve çok acıyor artık sürekli gittiğim için ne yapabilirim fikri olan var mı, bir de nişan illa kanlı ve tek seferde mi gelir bugün iki kez çok ufak peçeteye şeffaf şekilde jöle kıvamında bişey geldi benim normal akıntılarım hep sarımtırak olurdu
Çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm sizin adınıza. İnşallah çabucak toplar da kavuşursunuzOf of kizim cok kotu oldu atesten bayildi ayy Rabbim kimseye yasatmasin aklim gidiyorduAmbulans cagirdik acilde yatiyor simdi annem basinda benim durmama izin vermediler Kaninda enfeksiyon varmis.Ayy cok kotuydu ya bayildi uyandi bos bos bakiyor hep oyle kalacak sandim cok korktum Cok sukur kendine geldi kendine gelince bende eve geldim babasiyla annem kalacak.
Geçmiş olsun Canım umarım bir an önce sağlıkla çıkar hastaneden kızın. Doğumun da dediğin gibi onun sağlıklı olduğuna emin olduğunda başlar. Ama öyle olmasa bile hepsi kolaylıkla geride kalır umarımBenim akintim cok fazla geldi ya hem kati hem kivamli hemde baya cok avuc icim kadar yavrum hastanedeyken doguma gitmek istemiorumBu arada kizimada 3 gunluk damardan antbyotik tedavisi verdi doktor.Bu gece sabaha kadar yatacak yarinda 9 dagideck yine sabaha kadar 3 gun boyle olacak dua edin kizlar birbirimize ettigimiz dualar daha kabul olur
Şu an için normal diyo doktor. Son dakika gerekrn neysr omolsun dedim doktora net bişry yok aslındaYok ne olacağı belli mi o açıdan sordum ben sezeryan olucam da
Benimkide 36+2de 2.300 geldi canim almiyor kilo anlamadimKızlar rakamlara çok takılmam aslında ama buraya bakınca bebeğimin gerçekten zayıf olduğunu hissettim. 36+3 te 2600 dü kızım. 2 hafta içinde hızlıca kilo aldırmak istiyorum. En azından 3 kilo doğsa içim biraz rahat olacak. Tüm tavsiyelerinize açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?