2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet şu an salgın varmış. Doktor aşısı olduğu için hafif atlatiyor dedi. İnşallah sıkıntısız geçer..

Ben Philips aventin pompasını kullanıyorum canım memnunum

Evet şu an salgın varmış. Doktor aşısı olduğu için hafif atlatiyor dedi. İnşallah sıkıntısız geçer..
Çok geçmiş olsun canım. Benim oğlum da geçirdi bu hastalığı 20 aylıkken ama aşıdan bahsetmediler siz yaptırmış mıydınız? Yeni mi çıktı acaba aşısı merak ettim. El ayak ağız hastalığı için aşı yok hatta tedavisi de yok bekleyeceksiniz 1 hafta 10 güne geçer demişti o zaman doktor bize.
İşin kötüsü bağışıklık da oluşmuyormuş tekrar tekrar el ayak ağız hastalığı geçirebilir demişti

Çok geçmiş olsun.benim oğlum da ateşli okula gidemedi bugün.Ateş 39 lara dayanıyor ateş düşürücü veriyorum 38,5 a anca düşüyor.bakalım takip ediyorum yarına ara açılmazsa mecbur bende doktora götürücem.Doğuma 2 hafta kala bu hiç iyi olmadı.benimki de okula başladığından beri sürekli hasta

3.12.22de bende kızımı doğum yaptım cok sukur.topuk kanı almıslardı hastanede saglık ocağı bir daha istedi gitmem gerekır mi gerek yok mu?
Canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlık ocağı da çeşitli aşılar ve takipler da için ilgilenmek zorunda, bence bir sakıncası yok bir de onlar baksın zaten kanı çok almıyorlar

Amin teşekkür ederim darısı sizlere insallah evet az ama acı cekıyorlar ya o yuzden ilk kızımda bir kez verince merak ettim

3.12.22de bende kızımı doğum yaptım cok sukur.topuk kanı almıslardı hastanede saglık ocağı bir daha istedi gitmem gerekır mi gerek yok mu?
Biz iki kez verdik 2. Gün ve 5. Gün olarak ama sağlık ocağında değil hastanede. Sağlık ocağı ayrıca istemedi zaten sonuçlarda bir şey çıkarsa sağlık ocağına geliyormuş ariyorlarmiş

3 ay oldu kızımın hastalığı geçmedi 1 haftadır okula göndermiyorum bu katta yine göndermicem ama gecmiyooorr evde kızıma bebeğe yaklaşırken maske takicam heralde bu gidişle hatta hastane de odaya 1 kutu maske alicam her gelen taksin kis bebegi bu konuda zormuş

1 yaşta yapılan karma aşılar sayesinde hafif atlatiliyormus. Doktor böyle söyledi. Maalesef tekrarlayabiliyor ve çok hızlı bulasiyormus...
Ateşte çok sıkıntı. İnşallah önemli birseyi yoktur. Doğum öncesi maalesef kötü oldu

Evet doktor en azından maske takın evi havalandırin dedi. Bebek doğunca mumkun olduğunca kimseyi eve kabul etmemk gerek. Zaten çocuklar okuldan getirecek hastalığı bari başkaları taşımasın ..

Evet doktor en azından maske takın evi havalandırin dedi. Bebek doğunca mumkun olduğunca kimseyi eve kabul etmemk gerek. Zaten çocuklar okuldan getirecek hastalığı bari başkaları taşımasın ..
Anne sütü alan bebekler hafif atlatıyormuş hastalığı diye okumuştum ama inşallah hiç hasta olmadan bu kişi atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…