2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Braxton kasılmalarına benziyor,doğuma hazırlık yapıyor galiba bebiş
Ben artık hazırlık yapma gel kızım diyorum ama yok 39+0 olduk artık saat ertesi güne geçtik ay bide ben 33 haftaya kadar calıştım millet sen erkenden dogurursun diyordu işim ayakta ve biraz ağırdı ama maşallah hiç öyle olmuyormuş bebek nasıl isterse öyle oluyor

Benim doktorum 37. Haftada çatı muayenesi yapıyormuş. Şimdilik Normal doğum olarak görünüyorsa yapmalı bence. Çünkü 37 haftadan sonra bebeği her an bekliyoruz diyorlar. Bir dahaki gidişinde hatırlat istersen , hazırlıklı git bence.
Kızlar (36+6) bu haftada bebeği hala dönmeyen bi tek ben mi varım
Ben 31. Haftada döndüğünü öğrendim daha önce de dönmüş olabilir emin degilim. Arkadaşımın kızı 20. Haftalardan itibaren doğum pozisyonundaydı. Normal doğum yapmak istediğim için bu durum endişelendirdi beni. Doktorum gayet rahat bir şekilde 37. Haftaya kadar yolu var, sonrasında zor olabilir ama imkansız değil dedi. Sonra araştırdım doğum esnasında bile dönenler olabiliyormuş yüksek bir yüzdelik mı emin değilim.
Fifii imzada doğurmuş görünmen dışında sıkıntı yok haah bence squat da yap, merdiven de in çık
Canım Allah yar ve yardımcın olsun , evladını sağlıkla kucağına al. İnşallah çok güzel ve kolay doğumun olur
Ben aldım. Doktor bir anneden gördüğüm şekilde uygulayacağım. Temiz bir sprey şişesine içme suyu ve biraz zeytinyağı koyup, her kullanmada pamuğa sıkıp kullanacağım. Böylelikle ihtiyacım kadar pamuğu ıslatmış ve kullanmış olacağım. Hepsini bir kutuda ıslatmaktansa birer birer daha mantıklı geliyor.

Müthiş pratik bi fikir ben de öyle yapayım paylaşımın için çok teşekkürler canım

Kızlar bu süt sağma makinesini her kullanmadan sonra yıkıyor musunuz? Bezdum da
4-5 aydan sonrada yıkayıp kaynar suyun icine atiyordum,ekstra kaynatmiyordum
Ama suanda cok küçük oldugu icin 2-3 dkda olsa kaynat canm,bu arada bebisin hayirli olsun,kac günlük oldu,yazilari cok takip edemiyrmda

İyi geceler kızlar ben de hâlâ beklemedeyim 00.00 itibariyle 39+3 oldum. Takvim uygulamasında sorun varmış ayarlarınızi değiştirmeyin diye bildirim gelmiş... Neyse bugün doğuran taburcu olan tarihi belli olan var mı?

Uzanınca daha az rahatsız edici ayaktayken çok canımı yakıyo bide akşamları hareketli hrp

Aaaa dogurmusumda haberim yok ozaman bende hicbisey gozukmuyor kimseninkinide goremiyorum nasil duzelticezz bunuu

Forum seçeneklerine tıklayın kızlar sonrada oradan başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle seçeneğine tıklayıp kaydedin geliyor imzalar
fifii arkadaşımız atmış. Bana da bildirim olarak gelmişti, ayarlarınızı bu şekilde düzeltin yazıyordu sonrasında hemen geldi zaten

Kızlar doğum yaptığım ilk günden beri meme ucu yarası çekiyordum. Lansinoh sudocrem bide doktorumun verdiği madefix dahil herşeyi kullandım ama fayda etmedi artık ağlıyodum emzirirken. Bildiğiniz yarıklar ve şeffaf baloncuklar oluştu uçlarında ve bebek her emdikçe ciğerimi de emiyo gibi hissediyodum neyseki çareyi buldum ayva çekirdeği ve gümüş kapak resmen mucize gibi işe yaradı aynı gün hemde. Ayva çekirdeğine az bi su koyup bekletiyosunuz o jçle haline geliyo her emzirme sonrası sürüyosunuz mükemmel sonuç veriyor. Aynı durumda olan varsa tecrübemi paylaşmak istedim

Kizlar sanirim suyum geliyo olabilirmii, wcye uyandim simdide geri odama gelince sanki hafif ic camasirim islandi gibii? Bilemedimm suyummu geliyo? Ne yapmam lazimm? Sabahmi doktoruma haber versem? Esime bisey demedim suan telas etmesin diyedee. Geri uyusammi suan bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…