- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.081
Ben artık hazırlık yapma gel kızım diyorum ama yok 39+0 olduk artık saat ertesi güne geçtikBraxton kasılmalarına benziyor,doğuma hazırlık yapıyor galiba bebiş
Benim doktorum 37. Haftada çatı muayenesi yapıyormuş. Şimdilik Normal doğum olarak görünüyorsa yapmalı bence. Çünkü 37 haftadan sonra bebeği her an bekliyoruz diyorlar. Bir dahaki gidişinde hatırlat istersen , hazırlıklı git bence.Kızlar ben en son 38+4de kontrol oldum daha hicbişey yoktu ve çatı muanesi daha olmadım haftaya tekrar gel dedi persembe yada cuma gidicem sormadımda cati muanesi nezaaman yapilcak diye artık bu hafta kesin yapar herhalde ozaman 39+4olucak bebişim
Ben 31. Haftada döndüğünü öğrendim daha önce de dönmüş olabilir emin degilim. Arkadaşımın kızı 20. Haftalardan itibaren doğum pozisyonundaydı. Normal doğum yapmak istediğim için bu durum endişelendirdi beni. Doktorum gayet rahat bir şekilde 37. Haftaya kadar yolu var, sonrasında zor olabilir ama imkansız değil dedi. Sonra araştırdım doğum esnasında bile dönenler olabiliyormuş yüksek bir yüzdelik mı emin değilim.Kızlar (36+6) bu haftada bebeği hala dönmeyen bi tek ben mi varım
Fifii imzada doğurmuş görünmen dışında sıkıntı yok haahHaha amiin amiin insaAllahhDogumu tetiklemek icin ne yapabilirim acabaa daha fazlaa bilen varmii. Yuruyuse cikicam biraz sonraa yine, hurma yiyorum ahududu yapragi cayi iciyorum iki gundurr, gerci bunlar rahmini hazirlamak icin daha kolay bir dogum icin, ama baska ne yapsamkiii suni sanci istemiyorum cunku
Canım Allah yar ve yardımcın olsun , evladını sağlıkla kucağına al. İnşallah çok güzel ve kolay doğumun olurMerhaba kızlar, ben de yarın 10.30'da doğuma gireceğim inşallah 39+6 oluyor bebitom durdukça kilo alıyor aşağı da inmedi kilo aldığı icin de artık inmesi zorlaşıyor sezaryen aslında beni korkutmuyor bir sürü video izledim anne bebek kavuşmasına dair zaten balık burcu olduğumdan duygusal biriyim ama bu hafta aşırı sulu göz oldum.
Biri bana doğuma dair bir şey sorunca iki gözümden yaş aka aka burnum sızlayarak cevaplıyorum hormonların etkisi midir yoksa korkularım var da onlari mi bastırıyorum bilmiyorum sonrasında iyileşme süresinde yardımcım olacak insanlar var çok şükür bakımdan da korkmuyorum da zaten ağlak bir insandım bu hafta tüm gözyaşı depolarımı boşaltacagim sanırım. Doktorum instagramda doğum videoları yayınlıyor onları görünce bile gözlerim doluyordu bebek heyecanı mıdır, bastırılmış doğum korkusu mu anlam veremedim kendime.
Spinal anestezi planladık ama öncesinde "ben çok gözleri dolan biriyim ağlarsam doğum esnasında fenalaşma sanmayın" falan diyeceğim artık.
bu emoji gibiyim özellikle iki gündür. Allah hepimize kolaylıklar bebişlere de sağlık sıhhat versin inşallah
Ben aldım. Doktor bir anneden gördüğüm şekilde uygulayacağım. Temiz bir sprey şişesine içme suyu ve biraz zeytinyağı koyup, her kullanmada pamuğa sıkıp kullanacağım. Böylelikle ihtiyacım kadar pamuğu ıslatmış ve kullanmış olacağım. Hepsini bir kutuda ıslatmaktansa birer birer daha mantıklı geliyor.Kızlar bi sorum var, alt temizleme pamuğu kullananlar hastanede nasıl kullandı. Yanlarında su ve kap mı götürdüler? Islak mendile olabildiğince geç geçmek istiyorum ama hastane ortamında nasıl pratikleştirebilirim diye düşünüyırum
Ah yaa ben de bugün aynı şeyi düşünüyordum, ben bazen siliyorum kuruluyorum ikinci kez kullanıyorumKızlar bu süt sağma makinesini her kullanmadan sonra yıkıyor musunuz? Bezdum da
Müthiş pratik bi fikir ben de öyle yapayım paylaşımın için çok teşekkürler canımBenim doktorum 37. Haftada çatı muayenesi yapıyormuş. Şimdilik Normal doğum olarak görünüyorsa yapmalı bence. Çünkü 37 haftadan sonra bebeği her an bekliyoruz diyorlar. Bir dahaki gidişinde hatırlat istersen , hazırlıklı git bence.
Ben 31. Haftada döndüğünü öğrendim daha önce de dönmüş olabilir emin degilim. Arkadaşımın kızı 20. Haftalardan itibaren doğum pozisyonundaydı. Normal doğum yapmak istediğim için bu durum endişelendirdi beni. Doktorum gayet rahat bir şekilde 37. Haftaya kadar yolu var, sonrasında zor olabilir ama imkansız değil dedi. Sonra araştırdım doğum esnasında bile dönenler olabiliyormuş yüksek bir yüzdelik mı emin değilim.
Fifii imzada doğurmuş görünmen dışında sıkıntı yok haahbence squat da yap, merdiven de in çık
Canım Allah yar ve yardımcın olsun , evladını sağlıkla kucağına al. İnşallah çok güzel ve kolay doğumun olur
Ben aldım. Doktor bir anneden gördüğüm şekilde uygulayacağım. Temiz bir sprey şişesine içme suyu ve biraz zeytinyağı koyup, her kullanmada pamuğa sıkıp kullanacağım. Böylelikle ihtiyacım kadar pamuğu ıslatmış ve kullanmış olacağım. Hepsini bir kutuda ıslatmaktansa birer birer daha mantıklı geliyor.
8 ay süt sagmış biri olarak,evet canmKızlar bu süt sağma makinesini her kullanmadan sonra yıkıyor musunuz? Bezdum da
4-5 aydan sonrada yıkayıp kaynar suyun icine atiyordum,ekstra kaynatmiyordumKızlar bu süt sağma makinesini her kullanmadan sonra yıkıyor musunuz? Bezdum da
Aaaa dogurmusumda haberim yok ozamanFifii imzada doğurmuş görünmen dışında sıkıntı yok haahbence squat da yap, merdiven de in çık
Uzanınca daha az rahatsız edici ayaktayken çok canımı yakıyo bide akşamları hareketli hrpKesinlikle açıp çıkacak gibiama artık doğmaya uğraş kızım diyorum. Öyle hareketli ki durduk yere istifra ettiriyor beni. Çok yorucu ve acıtıcı oluyor hareketleri. Sağlıklı olsunlar da az kaldı sabretmeye çalışıyorum
A yok ben daha doğurmadımBende 37+1normal mı sezeryan mi sizinki acaba
İlk zamanlar özellikle temizliğine dikkat etmek önemli sonrasında sadece yikasan da olur. Bir de çok bekletmeden temizlemek daha kolay.Kızlar bu süt sağma makinesini her kullanmadan sonra yıkıyor musunuz? Bezdum da
Bende 39+0 cok yakıniz bakalım nezaman geleceklerİyi geceler kızlar ben de hâlâ beklemedeyim 00.00 itibariyle 39+3 oldum. Takvim uygulamasında sorun varmış ayarlarınızi değiştirmeyin diye bildirim gelmiş... Neyse bugün doğuran taburcu olan tarihi belli olan var mı?
Sagol bende forumda döküntü var ondan göremiyorum sanıyordumForum seçeneklerine tıklayın kızlar sonrada oradan başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle seçeneğine tıklayıp kaydedin geliyor imzalar
Aaaa dogurmusumda haberim yok ozamanbende hicbisey gozukmuyor kimseninkinide goremiyorum nasil duzelticezz bunuu
Forum seçeneklerine tıklayın kızlar sonrada oradan başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle seçeneğine tıklayıp kaydedin geliyor imzalar
Tamamdiirr oldu tesekkur ederiimfifii arkadaşımız atmış. Bana da bildirim olarak gelmişti, ayarlarınızı bu şekilde düzeltin yazıyordu sonrasında hemen geldi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?