- 12 Temmuz 2022
- 562
- 380
- 23
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.061
Çok geçmiş olsunArkadaşlar benim öksürük bir türlü geçmedi ya çok zorluyo beni kaburgalarim karnım ve öksürükten çok acıyor neler yapabilirim evde. Son haftada başıma gelen
Yaa size de geçmiş olsun. Benimde bir gece de oldu pastil almadım hiç zararı olur mu acaba diye alayım eğer olmuyorsaÇok geçmiş olsunbende birden bire inanılmaz hastalandım, öksürük de var
Ve oksurdukce karnım ağrıyor
Pastil, bol meyve ve su, arada parol içiyorum
İnşallah geçer biran önce
Bende de var bir süredir ama geçiyor yatınca. Kaç haftaliksiniz benim 36+3Kızlar karnım sürekli taş gibi olup aşagı çok baskı yapıyor hafif ağrılar var kasıklarımda sizce doğum belirtilerimi bunlar yoksa bebek mi kendini dışa mı ittiriyor
Haftam erken de iste aci cekiorumHaftanız daha erken sankibiraz daha sabır hem gelişimini tamamlar
Evet. Ben oldum.Bel fıtığı olanlar spinal anestezi olabiliyor mu bilen var mı?
Ben 38+6 dayım canım geciyor ama yine oluyor artık doğurmak istiyorumBende de var bir süredir ama geçiyor yatınca. Kaç haftaliksiniz benim 36+3
Bir yere gonderemem bensiz kalamaz zaten. İnşallah değildirKızınızı babaanne veya anneanne gibi gönderebileceğiniz bir yer varsa göndermeniz iyi olacaktır yeni bebek için. İnşallah su çiçeği değildir. Öyleyse de üzülmeyin doktorunuz sizi mutlaka yönlendirir olumlu düşünelim su çiçeği değildir belki de
Haftam erken de iste aci cekiorumBide 2 tane kizim var hastaneye giderken elbise kavgasina tutustular o halde onlarla ugrastim
Oturup kalkarken özellikle çok acı çekiyorum dehşet bir ağrı buBende de bacak ağrısı çok oluyor. Rahim ve karı çok büyüdüğü için bacağa giden kan telrar geri dönmekte zorlanıyormuş ve bacaklarda ödem göllenme oluşuyormuş. Bana iyi gelen seyler 1. Magnezyum 2. Maden suyu 3. Bacaklarımı yukarı kaldırarak yattığımda biraz daha iyi hissediyorum canım. Onun dışında bi çözüm yok gibi sanki
Suyu ne kadar döküyoruz acaba biraz saçma bi soru olabilir ama
Çok teşekkür ediyorum yapacağım inşallah
Çok sağ ol canım
Kızınızı babaanne veya anneanne gibi gönderebileceğiniz bir yer varsa göndermeniz iyi olacaktır yeni bebek için. İnşallah su çiçeği değildir. Öyleyse de üzülmeyin doktorunuz sizi mutlaka yönlendirir olumlu düşünelim su çiçeği değildir belki de
Sağ ol canım ya bakalım benimki bu hafta neler yapacak
Bende oldum canım ama bel ağrısı ikiye katlanıyor yani bende öyle oldu doğumdan sonra rutin bel fıtığı ağrılarım arttı yaniBel fıtığı olanlar spinal anestezi olabiliyor mu bilen var mı?
Bende 37+1normal mı sezeryan mi sizinki acabaBenim de 37+1
Canım daha önce de yazmıştım buraya. Bı kaç hafta önce bende öyleydim kaburgalarim acıyordu ne yaptimsa geçmemişti en son kara turpu oyup içine bal koydum sabah çıkan suyu içtim 2,3 saate kesti şok oldum bi anda kesilmesine, bir iki gün devam ettim sabah akşam içmeye içimden dolu dolu balgamlari söktü attıArkadaşlar benim öksürük bir türlü geçmedi ya çok zorluyo beni kaburgalarim karnım ve öksürükten çok acıyor neler yapabilirim evde. Son haftada başıma gelen
anneniz de kv de otursun önüne yemek konmasını beklesin kalkıpta niye hizmet ediyor
Canım inşallah kolayca olur doğumun , korkma , spinal olanlar hemen bebişin doğduğunu kısacık sürdüğünü söylüyolar
Kendini ferahlat canım
Haberlerini bekliyoruz
en iyisini yapmış benim annemde bazen böyle saçma şeyler yapabiliyor kardeşimin yanına giderken kırk tembihle yolluyorum torun sevmeye kızını görmeye gidiyorsun kızının kv sine hizmete değil diye hatta arada telefonla falan durumu hatırlatıyorumÖyle yaptı annemkimse kusura bakmasın annem yavrusuna bakmaya geldi hizmet etmeye değil benim kocam bugün baya değişik bir ruh halinde
en iyisini yapmış benim annemde bazen böyle saçma şeyler yapabiliyor kardeşimin yanına giderken kırk tembihle yolluyorum torun sevmeye kızını görmeye gidiyorsun kızının kv sine hizmete değil diye hatta arada telefonla falan durumu hatırlatıyorumneyse en azından anneniz doğru olanı yapmış bir de sizi o stres yapmamış bebeğinize sağlıkla kavuşun
Siz benden ilerdesiniz belki doğum sancısıdir ama zaten vakti gelmiş gibiBen 38+6 dayım canım geciyor ama yine oluyor artık doğurmak istiyorum
Yarın alayım turp deneyeyim hemenCanım daha önce de yazmıştım buraya. Bı kaç hafta önce bende öyleydim kaburgalarim acıyordu ne yaptimsa geçmemişti en son kara turpu oyup içine bal koydum sabah çıkan suyu içtim 2,3 saate kesti şok oldum bi anda kesilmesine, bir iki gün devam ettim sabah akşam içmeye içimden dolu dolu balgamlari söktü attı
Braxton kasılmalarına benziyor,doğuma hazırlık yapıyor galiba bebişKızlar karnım sürekli taş gibi olup aşagı çok baskı yapıyor hafif ağrılar var kasıklarımda sizce doğum belirtilerimi bunlar yoksa bebek mi kendini dışa mı ittiriyor
Evet vakti geldi ama hiç geleside yok gibi babası sabirsizlandı iyice gözümün icine bakiyor adam bebek geliyor demem içinSiz benden ilerdesiniz belki doğum sancısıdir ama zaten vakti gelmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?