2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Arkadaşlar benim öksürük bir türlü geçmedi ya çok zorluyo beni kaburgalarim karnım ve öksürükten çok acıyor neler yapabilirim evde. Son haftada başıma gelen
Çok geçmiş olsun bende birden bire inanılmaz hastalandım, öksürük de var
Ve oksurdukce karnım ağrıyor
Pastil, bol meyve ve su, arada parol içiyorum
İnşallah geçer biran önce

Çok geçmiş olsun bende birden bire inanılmaz hastalandım, öksürük de var
Ve oksurdukce karnım ağrıyor
Pastil, bol meyve ve su, arada parol içiyorum
İnşallah geçer biran önce
Yaa size de geçmiş olsun. Benimde bir gece de oldu pastil almadım hiç zararı olur mu acaba diye alayım eğer olmuyorsa

Bir yere gonderemem bensiz kalamaz zaten. İnşallah değildir

Oturup kalkarken özellikle çok acı çekiyorum dehşet bir ağrı bu

Arkadaşlar benim öksürük bir türlü geçmedi ya çok zorluyo beni kaburgalarim karnım ve öksürükten çok acıyor neler yapabilirim evde. Son haftada başıma gelen
Canım daha önce de yazmıştım buraya. Bı kaç hafta önce bende öyleydim kaburgalarim acıyordu ne yaptimsa geçmemişti en son kara turpu oyup içine bal koydum sabah çıkan suyu içtim 2,3 saate kesti şok oldum bi anda kesilmesine, bir iki gün devam ettim sabah akşam içmeye içimden dolu dolu balgamlari söktü attı

Öyle yaptı annem kimse kusura bakmasın annem yavrusuna bakmaya geldi hizmet etmeye değil benim kocam bugün baya değişik bir ruh halinde
en iyisini yapmış benim annemde bazen böyle saçma şeyler yapabiliyor kardeşimin yanına giderken kırk tembihle yolluyorum torun sevmeye kızını görmeye gidiyorsun kızının kv sine hizmete değil diye hatta arada telefonla falan durumu hatırlatıyorum neyse en azından anneniz doğru olanı yapmış bir de sizi o stres yapmamış bebeğinize sağlıkla kavuşun

Amin canım annem benim gibi sinirlenmez hemen ama kendini kullandirmaz çok yerinde had bildirir o geldiği için rahatım valla kaynanam zaten açık açık soyluyor bana ben bakmak istemiyorum yapmak istemiyorum diye sonuçta herkes kendi cocuhuna bakacak sizde iyi yapıyorsunuz valla bazen laf anlamıyorlar kocamda bu ara delirdi baya biraz korkuttum ondanda olabilir

Yarın alayım turp deneyeyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…