2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kuzum sancı için biraz evde zaman geçirebilirsiniz diyorlar ama su geldiği zaman hastaneye gidilmeli diye biliyorum Ayy çok heyecanlı

Su olduğundan eminsen hastaneye gitmelisin. Bebişim enfeksiyon riski oluyor su gelince.

Benim doktorum su geldikten 12 saat icinde digerleri 24 saat icinde dogum olmali doyordu. O yuzden cok beklemeden hastahaneye gitmekte fayda var canim. Var mi sancilarin. Benim su geldikten bir saat sonra duzenli gelmeye baslamisti

Su geldiyse devamı gelir diye düşünüyorum. Zaten sonra sancı da başlar en azından sabaha kadar bekleyebilirsin bence.

Ben de tüm gecedir ağrı ile uğraşıyorum. baya ağrım vardı ama artık kimseye belli etmiyorum rutine döndü gece ağrılarım vardı ki hâlâ var...şiddetlenmesini bekledim ama stabil devam ediyor gibi. Beklemede ve kendimi dinlemedeyim.

Emzirme öncesi meme ucunu temizliyor musun peki
Kalan idrar da gelmiş olabilir bence, su gelişi olsa anlardın

Kuzum sancı için biraz evde zaman geçirebilirsiniz diyorlar ama su geldiği zaman hastaneye gidilmeli diye biliyorum Ayy çok heyecanlı
Bekliyorum kizlarr sancimda yokki suan, su oldugundanda 100% emin degilimm. Dun doktorum acilmam varmi diye parmagiyla baktigindan berii kanamali akintimda varr onada benziyo, ama eldivenide kanliydii o yuzden bisey demedim bende, bende hep muayane sonrasi kanamam olur cunkuu ileriye ittiriyo ya bidee

Benim doktorum su geldikten 12 saat icinde digerleri 24 saat icinde dogum olmali doyordu. O yuzden cok beklemeden hastahaneye gitmekte fayda var canim. Var mi sancilarin. Benim su geldikten bir saat sonra duzenli gelmeye baslamisti
Evet bende 24 saat diye biliyorumm, ama emin olamiyorum sumu diye bi kac saat daha gecsinde belki sancimda baslarsa doktoruma haber ederim sabah

Kalan idrar da gelmiş olabilir bence, su gelişi olsa anlardın
belkidee, normal akintimda gelmis olabilir bilemedimm. Muayene etmisti dun sabah doktorum ondan beri akintimda cogalmisti parmagiyla yine gezdigi icin kanamam oldu zaten oynadiktan sonraa onun akintilari devam ediyo olabilir. Bir kac saat bekliyim bakalimm

Merhabalar kizlar,

Kac gundur dogru duzgun bakamiyorum bi suru sayfa birikmis
Hepsini okuyamadim tabiii ama yeni dogan bebislede hosgeldiniz diyorum hepsi saglikla buyusun kuzucuklarin

Dogum yapacak olan yada dogumda olan herkesede kolayliklar diliyorum bi an once kurtulup bebislerinize kavusun

Biz cok iyiyiz benim kuzumda artik enerjisi yerine geldigi icin gun boyunca emiyor. Sadece geceleri sagdigim sutumu siseyle veriyoruz. Bu sekilde benim icin cok rahat oluyor gece esim genelde verdigi icin sutu ben uykusuz kalmiyorum

Bugun diger oglusumlada ilk defa bu kadar yaklastilar ve tabi ki hemen fotografini cekti annesi

Naptin canim ne alemdesin?Bende hic az su gelmedigi icin bilemeyecem seninkini benim ilk kizimda gece tuvalete die uyanmistim yatak odasindan cikamadan bianda bosaldi az bisey degildi benimki kiyafetlerim islandi oldugum yerde baya islanmisti o ara tabi kendimi tuvalte attim ama olan olmustu yani

Evet bende 24 saat diye biliyorumm, ama emin olamiyorum sumu diye bi kac saat daha gecsinde belki sancimda baslarsa doktoruma haber ederim sabah
Benim suyum geldiginde baya islaklik hissetmistim su oldugu belliydi yani. Sonrasinda 3.5gun o sekilde gezdim sancim olmadigi icin gunluk kontrol altindaydim tabi ki. O 3.5gun icinde az az akmaya devam ediyordu bazen gunde 1-2defa biraz daha fazla akiyordu ama hissediliyor yani su oldugu. Ciktigi delik farkli , sicak sicak akiyor, ikinmadan kendiliginden akiyor, idrar gibi sıkışma hissi vermiyor. Bende bu sekilde anlasiliyordu ve tabi ki doktor muayene ederek anlamisti su oldugunu.

Haftam erken de iste aci cekiorum Bide 2 tane kizim var hastaneye giderken elbise kavgasina tutustular o halde onlarla ugrastim
Dikkat edin kendinize..kızlar çok ufak değilse bırakın ne istiyorlarsa giysinler dicem ama benim kızların biri 14 diğeri 13 yaşında o kavgalar hep var napıyorsanız yapın diyorum en güzeli .

Hmm hep olur demeseydin nişan gelmiş diyecektim. Peki açılmanin durumu neymiş, bir de devamında su geldi mi tekrar

Canım aynı şeyi bende yaşadım. İlk günlerde çok önemli emmesi sarılık riski için 1,5 saat memeyi tutturmaya çalıştığımı hatırlıyorum. Silikon meme ucun yoksa küçük boyundan deneyebilirsin eğer baby nin vardı sanırım. Belki onu tutar. Ama tutmuyorsa ben bu sefer kesinlikle bu kadar zorlamayacağım arada sağıp da vereceğim diye karar aldım. Sarılık çok zor bir süreç çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…