- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.661
Bende öyleyim canım. Nefes nefeseyim, çarpıntım oluyor az iş yapayım. Hep uzanmak, dinlenmek istiyorum. Enerji bitik durumda. Ayakta çok duramıyorum.Bir de kızlar ben 37+1 deyim ama çok ayakta kalmak yorum yemeği bile oturup yapıyorum. Bir anda basım dönecek gibi oluyorum halsizlik baygınlık hissi gibi oluyor. Siz de durumlar nedir normal mi bilemedeim
Nişan olma ihtimali yüksek canım, ben nişandan 2 gün sonra doğum yaptım ağrım hiç olmadıArkadaslar sümuksu kahverengili büyuk bi seffaf parca gelmis iç camasirima acaba nişan bu mu oluyor sancim filan yok ama
İnşallah canımHiç endişelenme çünkü onlar biliyorlar. Senin için konforlu bir doğum ortamı yaratacaklardır. Sen kavuşmaya odaklan bence
Hiç ağrı hissetmedim ben, hatta hemşireler ağrı kesici yapmaya geldiklerinde gerek yok dedim, inşallah bu da öyle geçerBenim de ilki spinaldi şimdi genel istedim çünkü panik oluyorum o atmosferi kaldıramıyorum.genelden sonra ağrıyla mi uyaniyorsuniz?
Normal dogum mu yaptiniz benim zaten sali günu fitille rahmi yumusatip dogumu baslatacakti doktor 40.hafta oluyor diye acaba saliya kadar kendisi gelir miNişan olma ihtimali yüksek canım, ben nişandan 2 gün sonra doğum yaptım ağrım hiç olmadı
Evet baktim cok benziyor zaten sali günu hastanede fitille dogumu baslatacakti doktor ama belki kendisi gelir hic sancimda yok amaCanım internete doğum nişanı yazınca çıkıyor görsellerde. Bahsettiğin şey nişana benziyor.
Demek ki sona doğru normal bunlar bir önceki gebeliğini hatirlayamiyorum 6 yıl oldu.Bende öyleyim canım. Nefes nefeseyim, çarpıntım oluyor az iş yapayım. Hep uzanmak, dinlenmek istiyorum. Enerji bitik durumda. Ayakta çok duramıyorum.
Ne güzel inşallah benim de öyle olurİnşallah canım
Hiç ağrı hissetmedim ben, hatta hemşireler ağrı kesici yapmaya geldiklerinde gerek yok dedim, inşallah bu da öyle geçer
Mühtemelen nişan canım. Ben nişanım geldikten ıkı gün sonra doğurmuştum.Arkadaslar sümuksu kahverengili büyuk bi seffaf parca gelmis iç camasirima acaba nişan bu mu oluyor sancim filan yok ama
Ben başından beri böyleyim maalesefBir de kızlar ben 37+1 deyim ama çok ayakta kalmak yorum yemeği bile oturup yapıyorum. Bir anda basım dönecek gibi oluyorum halsizlik baygınlık hissi gibi oluyor. Siz de durumlar nedir normal mi bilemedeim
Normal doğum genelde öneriyorlar benim bir tanıdığım tüp Bebek yapmıştı sezeryan olduKızlar bugün 36+0 olduk kontrolüm vardı. Şimdiye kadar nst yapmadılar bugün de yapmadı. Nst ye neye göre yapılıyorbi de doğum yöntemini ben belirlemem dedi. Ama tüp bebek olup da normal doğum yaptırdığım bir elin parmağını geçmez dedi. Bi de benim bel fıtığım mı var bilmiyorum hiç doktora görünmedim ama senelerdir sinir sıkışması yaşarım belimde. Hamilelikte de zorladı beni haftalarca. Bu yüzden normal doğum önermedi kafam çok karışık ♀
Büyüdüğü için alanı daralıyor canm.yinede uzun sürerse hareketsizligi ihmal etmeBugün bebeğimin hareketleri çok az
Ben 32.haftada basladim nstye.sonrasinda her gittigimde nst yapildi artik.haftada 1 gidiyoruz her gidiste nst ultrason tansiyon hepsi bakiliyor kuzum genelde tup bebekler sezeryan benim doktorda riske atmam bebegi tup bebeklern dogum sekli cogunlkle sezeryan demistiKızlar bugün 36+0 olduk kontrolüm vardı. Şimdiye kadar nst yapmadılar bugün de yapmadı. Nst ye neye göre yapılıyorbi de doğum yöntemini ben belirlemem dedi. Ama tüp bebek olup da normal doğum yaptırdığım bir elin parmağını geçmez dedi. Bi de benim bel fıtığım mı var bilmiyorum hiç doktora görünmedim ama senelerdir sinir sıkışması yaşarım belimde. Hamilelikte de zorladı beni haftalarca. Bu yüzden normal doğum önermedi kafam çok karışık ♀
Allah kolaylık versin gerçekten çok zorMühtemelen nişan canım. Ben nişanım geldikten ıkı gün sonra doğurmuştum.
Ben başından beri böyleyim maalesef
Yok canım spinal ile sezaryen oldu doğumum ben öyle istedimNormal dogum mu yaptiniz benim zaten sali günu fitille rahmi yumusatip dogumu baslatacakti doktor 40.hafta oluyor diye acaba saliya kadar kendisi gelir mi
Ay 36 da nst yaparız dedi gittim şimdi değil 37 de yaparız dedi meraktan çatlayacam nst diyeBen 32.haftada basladim nstye.sonrasinda her gittigimde nst yapildi artik.haftada 1 gidiyoruz her gidiste nst ultrason tansiyon hepsi bakiliyor kuzum genelde tup bebekler sezeryan benim doktorda riske atmam bebegi tup bebeklern dogum sekli cogunlkle sezeryan demisti
Hurma yemenizi tavsiye ederim ama bol bol acılmayı hızlandırırEvet baktim cok benziyor zaten sali günu hastanede fitille dogumu baslatacakti doktor ama belki kendisi gelir hic sancimda yok ama
iki tane cihazı bağlayıp ses dinliyorlar o da faks makinesi gibi yazıyorAy 36 da nst yaparız dedi gittim şimdi değil 37 de yaparız dedi meraktan çatlayacam nst diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?