- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.701
Bazı şeyler elimizde olmuyor canım , işte annelik iç güdüsü herşeyi kafasına takıyor insanCanım bende doğumdan önce hep ten tene temasın hayalini kurdum ama ne yazık ki acil sezeryan genel anestezi oldu. Yani tam hayaller hayatlarama yinr ilk ben aldım çünkü küvezdeydi ilk emzirmede temas ettiği ilk bendim ebet üzülüyor insan ama sağlıklı olsunlar da gerisi düzelir
O zaman önümüzdeki hafta başlayayım yemeye inşallah etkisi olurYani söyle söyleyeyim ben salı doğuma girecekken cuma aksamdan nasıl olsa doğum olacak dedim bimdeki hurma paketlerinden aldım yedim cok severım acıkma olmasın diyede yemiyordum sabahına suyum geldi.
Ben de bu hafta oturacak pozisyon bulamıyorum ilk defa.belim çok ağrıyor.aynı pozisyonda 10 dakikadan fazla kalamıyorum.bu hafta başladı bu durum da sanırım bebek iyice büyüdü ondan.birde hareketleri çok ama geçen haftalara göre vurunca acıtmıyor mesela dokunuyor gibi oluyor.önceden bi vururdu canım yanardı resmen.bu hafta geçen haftaya göre baya büyüdüğünü düşünüyorum.hem belim mahfoldu hem hareket alanı kısıtlandı sanırımMerhaba hanımlar son adet e ve transfere göre 35 +1 haftalık ultrason a gore 36+0 haftalık gebeyim.. ve bugun kasık bel agrısı yasıyorum gectıgımız salı da kasık agrım vardı doktor nst baktı sıkıntı yok dedı ve magnezyum devam dedı.. bugun gecen gune oranla agrım daha kötü bır saat kötüysem ıkı saat iyiyim snra gene agrışarm baslıo basına gelen var mı ? Bebegın hareketlerı hıssedıyorum ama gecen haftalara göre daha az hareketı doktor da alan kısıtlandı dedı bebek döndu normal dedı
Genel gelişimi ve kilosunda sıkıntı yoksa çok takılma canım doktorun ne dedi bu konuda birde ultrasonlar %100 doğru ölçmüyor eksik veya fazla ölçüm yapabiliyor ondan bu hafta az gelmiş olabilir sanaKızlar bebekler son haftalarda daha mı az kilo alıyor ?
Bizim bebiş hep önden gidiyordu şekerden dolayı , bu iki haftada az kilo almış , ben sanırım fazlasıyla diyet yaptım sırf şekerim düşük çıksın diye , beslenemedi belkide bebişim
35 haftalığız 2 haftada 200 gram alması normalmi sizce , önceden fazla fazla alınca bu hafta şaşırdım biraz
Herşeyi takıyoruzya bende bu sefer bunu taktım
Ya kesinlikle, benim bebeğimde 180 Gr fark çıktı hadi yine neyse dedim az bir fark , bir arkadaşıma son ölçüm 3700 dediler, bebiş 3100 çıktı, tam tersi daha az kilo söylenip daha tombiş gelen bebisler de var , eğer ki suyu iyiyse kalp atışları normalse gelişimi çok geride değilse hiç dert etmeyin canım kızlarKızlar kilo konusunda bazı mesajlar var az mı çok mu kilo alımı gibi benim bebiş de almış başını gidiyor biraz genetik faktörler etkili olmuş olabilir bu konuda. Ama biraz kafaya taktım ben de şeker vs dolayı mı oluyor acaba şeker taraması yaptırmıştım hatta sınır çıkınca diyet bile yaptım. kilo mevzusunu doktoruma sorduğumda ultrason bir tartı değil sonuçta göbek ölçümünün sonucuna göre yaklaşık bir tahmin yapıyor dedi. ben de öyle kabul ettim ultrasondaki ölçümü dikkate almıyorum daha da geçen hafta kuzenimin çocuğuna 4 kg dendi bir doğdu 3400müş çocuk
Haftasına göre normal kuzumGenel gelişimi ve kilosunda sıkıntı yoksa çok takılma canım doktorun ne dedi bu konuda birde ultrasonlar %100 doğru ölçmüyor eksik veya fazla ölçüm yapabiliyor ondan bu hafta az gelmiş olabilir sana
Teşekkür ederim sordugunuz için :) herşey yolunda 3.150 gr bir bebisim oldu :) Dikiş ağrıları biraz hala zorluyor sezeryandan dolayı bide ilk çocuğum öncesinde göğüs ucu kremı sürmeme rağmen meme uclarım cok yara oldu emzırmede bıraz zorluk cekıyorum. Şükür ikimizde sağlıklıyızHakkınızda hayırlısı olsun nasılsın her şey yolunda mı
Canım öncelikle gözün aydın ilk günler göğüs ucu problemi Bende yaşadım. Kendi sütümü sürdüm bazen havalandırdım bazen de göğüs kalkanı koydum 2 3 güne toparladıTeşekkür ederim sordugunuz için :) herşey yolunda 3.150 gr bir bebisim oldu :) Dikiş ağrıları biraz hala zorluyor sezeryandan dolayı bide ilk çocuğum öncesinde göğüs ucu kremı sürmeme rağmen meme uclarım cok yara oldu emzırmede bıraz zorluk cekıyorum. Şükür ikimizde sağlıklıyız
Ben de bu hafta oturacak pozisyon bulamıyorum ilk defa.belim çok ağrıyor.aynı pozisyonda 10 dakikadan fazla kalamıyorum.bu hafta başladı bu durum da sanırım bebek iyice büyüdü ondan.birde hareketleri çok ama geçen haftalara göre vurunca acıtmıyor mesela dokunuyor gibi oluyor.önceden bi vururdu canım yanardı resmen.bu hafta geçen haftaya göre baya büyüdüğünü düşünüyorum.hem belim mahfoldu hem hareket alanı kısıtlandı sanırım
Kızlar kilo konusunda bazı mesajlar var az mı çok mu kilo alımı gibi benim bebiş de almış başını gidiyor biraz genetik faktörler etkili olmuş olabilir bu konuda. Ama biraz kafaya taktım ben de şeker vs dolayı mı oluyor acaba şeker taraması yaptırmıştım hatta sınır çıkınca diyet bile yaptım. kilo mevzusunu doktoruma sorduğumda ultrason bir tartı değil sonuçta göbek ölçümünün sonucuna göre yaklaşık bir tahmin yapıyor dedi. ben de öyle kabul ettim ultrasondaki ölçümü dikkate almıyorum daha da geçen hafta kuzenimin çocuğuna 4 kg dendi bir doğdu 3400müş çocuk
Canım iş güç yaparsam veya uzun süre oturursam oluyor bel ağrım. Durup dururken olmuyor pek.Kızlar belim kopacak gibi ağrıyor ama sadece belim ağrıyor başka hiç bir şeyim yok
Nedendir bu acaba ? Hiç böyle ağrı görmedim hayatimda
Geçtiğimiz birkaç gün aynısı bana da oldu. Ne oturdum, ne yatabildim niye olduğunu pek anlamadım ama iki üç gündür yok denecek kadar az, ayakta uzun süre kalınca oluyor ama.Kızlar belim kopacak gibi ağrıyor ama sadece belim ağrıyor başka hiç bir şeyim yok
Nedendir bu acaba ? Hiç böyle ağrı görmedim hayatimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?