- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 30
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.621
Bu yanmalar saç olsa benim bebeğimin saçı beline gelmiş olmalı. Bence de midenin sıkışması ile alakalıKocam da öyle diyor bakalim görecegiz Insallah yakindaAma daha cok bebegin pozisyonu ile alakali bence, benimkinin poposu yukarida ve o baski yapiyor diye düsünüyorum
Benimde son zamanlarda başladı bel ağrım canım, heralde artık son zamanlara geldik en zor zamanları yaşıyoruzGünaydın kızlar. Belim ağrıyoooooo
Teyzem genel anestezi ile doğurdu, yine yapsam yine genel diyor. Çok konforluymuş. Zaten görecen ağlamasını neyini sürekli, o an rahat edeyim stres olmayayım bari diyorduGünaydın kızlar
Dün bizim de kontrolümüz vardı
Bebek aşağılarda takılıyormuş , ama sorun yok dedi şükür
Yanlız üzüldüğüm birşey oldu
Benim sırtımda çocukken geçirdiğim ameliyattan dolayı platin vardı, spinal ya da epudural için sorun olurmu diye sordum , sorun olabileceğini söyledi , yani bu yüzden genel anestezi olabileceğimi söyledi çok üzüldüm
Bugün anestezi uzmanı ile görüşmeye gidicez
İlk ağlamasını , karnımdan çıktığı anı göremeyecek olma ihtimali beni çok üzüyor kızlar
Aranızda daha önceki bebeğini genel anestezi ile doğuran varmı ? İllaki hemen kendimize gelemiyoruz değilmi ve bizden önce herkes bebeği görüyor
İnşallah bugün olumlu birşey duyarım çünkü çok üzüldüm buna
Yaa böyle diyenler de varTeyzem genel anestezi ile doğurdu, yine yapsam yine genel diyor. Çok konforluymuş. Zaten görecen ağlamasını neyini sürekli, o an rahat edeyim stres olmayayım bari diyordu
İlk dogumumu genel anestezi ile yaptım canım, evet bebeğini ilk sen göremiyorsun en büyük ekşisi bu bence ama ilk babasına göstermişler ve ben bayginken göğsüme koymuşlar, bunları duyunca sevindim açıkçası. Süre olarak tam hatırlamıyorum kaçta girdim kaçta çıktım, sadece ameliyathane de ayilmami beklediler, kendime gelince nasılsın dediler iyi olduğum anlaşılınca odama çıkardılar. Sonra zaten kuzum hep benimleydi. Emzirdim koynumda yatırdım, yaklaşık 6 7 saat sonra ayaklaninca daha rahat oldu tabiki. Şimdi spinal olacak ve ben bundan çok korkuyorum. İlkinde normal doğum diye gittigim için epidural yapılmıştı tutmadı mesela, yine tutmazsa ya herseyi hissedersem stresi sardı beniGünaydın kızlar
Benim sırtımda çocukken geçirdiğim ameliyattan dolayı platin vardı, spinal ya da epudural için sorun olurmu diye sordum , sorun olabileceğini söyledi , yani bu yüzden genel anestezi olabileceğimi söyledi çok üzüldüm
İlk ağlamasını , karnımdan çıktığı anı göremeyecek olma ihtimali beni çok üzüyor kızlar
Aranızda daha önceki bebeğini genel anestezi ile doğuran varmı ? İllaki hemen kendimize gelemiyoruz değilmi ve bizden önce herkes bebeği görüyor
Lansinoh oneriyorum canim.Gogus ucuna hava aldir kiyafetine surtunme olmasin sutunden bir damla sur oda yumusatir malesef baslarda bu sknti oluyorDoğum yalan arkadaşlar meme ucu için önerileriniz ne sol meme aşırı acıypr hiç onu emzirmek istemiyorum… soğan çok duydum ama denemeye cesaret edemedim saçma gelmişti. Sun her şeyi denemek istiyorum
Merhaba ben ilk bebeğimi genel anestezi ile doğurdum. Ekibe söylemiştim ben odaya çıkmadan önce bebek kimseye verilmeyecek diye öyle oldu. Bunu ayarlayabilirsiniz. Üçüncü bebeğimi epidural ile doğurdum neticede yine aynı şekilde ben odaya çıktıktan sonra odaya geldi bebek. Üçünde de odada sadece eşim vardı bir saat kadar. Çekirdek ailem dışında kimseyi almadım. Çocuklarım ve eşim vardı sadece. Dördüncü bebeğimde de aynısı olacak. Siz ne derseniz hastane onu yapıyor , rahat olunYaa böyle diyenler de var
Ama insan görmek istiyor kuzum
Benden önce herkes bebeği görüp sevecek
Ten tene temas yaparlarmı ben baygınken bilmiyorum ama çok üzüldüm ben
İnşallah bugün güzel haberler duyarım
Benim kardeşim de genel anestezi ile doğum yaptı hiç pişman olmadı hiç eksiklik hissetmedi. Yine olsa yine öyle yaparım diyor her zaman.. Doğum şekli bebeği kucağına alınca önemini yitiriyor sanırım. Çıktığı anı görmek belki özel bir şeydir ama daha nice özel anlar ve zamanlar olacak.. sağlıkla kavuşunca kalan her şey önemini yitiriyor bence.Günaydın kızlar
Göğüs uçlarım bir tuhaftı. Zaten uçları yok, o olmayan uçta çatlaklar böyle sert bir şeyler oluşmuş kabuk bağlamış gibiydi. Lansinoh kullanmaya başladım yumuşadı onları temizledim ama binbir zorlukla göğüs ucuma hiç dokunanam çünküLansinoh oneriyorum canim.Gogus ucuna hava aldir kiyafetine surtunme olmasin sutunden bir damla sur oda yumusatir malesef baslarda bu sknti oluyor
Bence her şeyi duymana izin vermezler.. sonuçta sezaryen olacaksın. Eğer tutmazsa da genel anesteziye geçerler gibi deliyor bana.İlk dogumumu genel anestezi ile yaptım canım, evet bebeğini ilk sen göremiyorsun en büyük ekşisi bu bence ama ilk babasına göstermişler ve ben bayginken göğsüme koymuşlar, bunları duyunca sevindim açıkçası. Süre olarak tam hatırlamıyorum kaçta girdim kaçta çıktım, sadece ameliyathane de ayilmami beklediler, kendime gelince nasılsın dediler iyi olduğum anlaşılınca odama çıkardılar. Sonra zaten kuzum hep benimleydi. Emzirdim koynumda yatırdım, yaklaşık 6 7 saat sonra ayaklaninca daha rahat oldu tabiki. Şimdi spinal olacak ve ben bundan çok korkuyorum. İlkinde normal doğum diye gittigim için epidural yapılmıştı tutmadı mesela, yine tutmazsa ya herseyi hissedersem stresi sardı beni
O şekilde yapıyorlarmış sanırım ama işte ne kadar ne duymam gerektiğini bilmediğim için tedirginim. Hayirlisiyla pazartesi bi gelsin sağlıkla alayım kucağıma kızımı da inşallah her ikisini de yaşamış anne olarak daha detaylı yazarım burayadaBence her şeyi duymana izin vermezler.. sonuçta sezaryen olacaksın. Eğer tutmazsa da genel anesteziye geçerler gibi deliyor bana.
Bende oyle birsey olmadi canim gogus acimasida en fazla 10 gun yada 1 hafta surdu kremde oylece kaldi hatta.Bebegi emzirirken siyah kismi tamamen agzina aldrmaya calis canim hepsni almadgi icin sadece ucunu aldgi icinde damagyla yara yapiyor olabilir.Bide emzirirken gogsunu isaret parmaginla orta parmaginin arasinda makas gbi kistirp verme o sekildede hepsni alamaz canin yanar.Bas parmaginla dort parmagin arasina alacaksin ama kesnlikle skmayacaksin gevsek sekilde tutacaksin bunu ebeler anlatiyor zaten sanada anlatmislardr belkiGöğüs uçlarım bir tuhaftı. Zaten uçları yok, o olmayan uçta çatlaklar böyle sert bir şeyler oluşmuş kabuk bağlamış gibiydi. Lansinoh kullanmaya başladım yumuşadı onları temizledim ama binbir zorlukla göğüs ucuma hiç dokunanam çünküama lansinoh sonrası da kaşınmaya başladı göğüs uçlarım o yüzden şimdilik günde bir kere sürüyorum.
Hiç endişelenme çünkü onlar biliyorlar. Senin için konforlu bir doğum ortamı yaratacaklardır. Sen kavuşmaya odaklan benceO şekilde yapıyorlarmış sanırım ama işte ne kadar ne duymam gerektiğini bilmediğim için tedirginim. Hayirlisiyla pazartesi bi gelsin sağlıkla alayım kucağıma kızımı da inşallah her ikisini de yaşamış anne olarak daha detaylı yazarım burayada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?