2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben daha doğurmadım canım 8 aralıkta doğuracağım.. o zaman anlatacaklardır. Su akacak yolunu bulacak diyorum hiç bir şey bakmıyorum öylece doğumu bekliyorum göğüs ucum yok zaten, her ihtimale karşı slikon uç almıştım onu da götüreceğim ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok ama önerilerin için teşekkür ederim. Kulağıma küpe yaptım

Ne kadar vermiş ki canım, zaten ilk bır haftada falan 400 500 gram normal sayılıyor.

Gebe eğitimlerinde de anlatıyorlar aslında katılmadın mı?

Yorum doktordan doktora değişiyor demek. Olsun siz yinede gösterin canım. Bir sorun yoktur umarım ama kafan orada takılı kalmasın bari. Emmesi nasıl?

Gebe eğitimlerinde de anlatıyorlar aslında katılmadın mı?
Doğum öncesi katılabileceğim eğitimler vardı ama ben tercih etmedim. Doğum sonrası emzirme desteğini tercih ettim. 3 gün hastanede gösterecekler bence yeter ama yetmezse de evde devam eder sanırım. Bana uygulamalı şeyler her zaman daha verimli oluyor

Canım bende doğumdan önce hep ten tene temasın hayalini kurdum ama ne yazık ki acil sezeryan genel anestezi oldu. Yani tam hayaller hayatlar ama yinr ilk ben aldım çünkü küvezdeydi ilk emzirmede temas ettiği ilk bendim ebet üzülüyor insan ama sağlıklı olsunlar da gerisi düzelir

:)

Benim de ilki spinaldi şimdi genel istedim çünkü panik oluyorum o atmosferi kaldıramıyorum.genelden sonra ağrıyla mi uyaniyorsuniz?

Benimde genel olacak çok ağrılı mi uyaniyorsuniz?

Yediklerimizle çok alakalı gerçekten o yanmalar şiddetiine etki ediyo. Aylar sonra yediğim ekmeğin fazla mayalı olduğunu mayasının ekşidiğini bununda mide yanmasını artırdığını öğrendim. Ekmeği aldığım yeri değiştirdim inanın 3 gündür şurup içmiyorum çok şaşkınım

Benim yanma pek olmadı ama kızımın saçları var. Çok özenmiştim saçı olsun diye doktor daha çocuğu çıkarırken saçlara bak dedi tabi annesinin aldığı tokalar büyük geliyor takamadı ama olsun

O zaman epiduralden dolayı olabilir belki siz ayilmadan onlar ilaçlar vermiştir. Teşekkür ederim

Bir de kızlar ben 37+1 deyim ama çok ayakta kalmak yorum yemeği bile oturup yapıyorum. Bir anda basım dönecek gibi oluyorum halsizlik baygınlık hissi gibi oluyor. Siz de durumlar nedir normal mi bilemedeim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…