2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bugün bebeğimin hareketleri çok az
Bunu yazmak için girdim gruba. Çok az hareketleri bugün. Hıçkırıyor. Arada yan yatınca kıpraşıyor. Yemek sonrası gümbür gümbür hareket ederdi umru değil sanki. Gerçi ben bugün çok halsiz ve keyifsizim, öyle olunca sanırım onada yansıyor. İnternette fener tutun yazıyordu, telefondan tutunca hemen kıpraştı.
iki tane cihazı bağlayıp ses dinliyorlar o da faks makinesi gibi yazıyor
devlette 36 dan önce bakmıyorlarmış geçen dr öyle dedi
Devletteyim canım. 32,34,36,37,38 şeklinde bağladılar nst ye.

Ben 34te başladım canım ama bazı doktorlar ultrasonda sıkıntı görmeyince istemiyor sen büyük ihtimalle bu gidişle doğumdan önce girersin eğer belden sıkıntı varsa normal zor olabilir tabi canım en doğrusunu doktorunla konuşarak karar verirsiniz
Hurma yemenizi tavsiye ederim ama bol bol acılmayı hızlandırır
Ne kadar yemek lazım canım

Ay hemen tutuyum

Bana doktor stresli ya da keyifsiz olduğunda hareketi azalır demişti geçen aylar. Bugün de dediki günde 10 defa hareketini hissetmen yeter illa tekme ya da güçlü bir şekilde olmasına gerek yok dedi bi de yerleri daraldı ya zorlanıyorlar artık
Dediğin gibi sanırım sıkıntı görmedi ben de bi problemim yok diyince gerek duymadı sanırım. Doktor bana bıraktı kararı ama sanki sezeryanı önerir gibi de konuştu

Sağol canım bilgi için.

Yani söyle söyleyeyim ben salı doğuma girecekken cuma aksamdan nasıl olsa doğum olacak dedim bimdeki hurma paketlerinden aldım yedim cok severım acıkma olmasın diyede yemiyordum sabahına suyum geldi .

Kızlar merhaba, son bir kaç gündür ayak bileğimin az üstünde hafif bir sertlik kızarıklık oluştu ve acıyor nir de üst bacaklarım aşırı açıyor oturup kalkarken çok canım yanıyor siz de var mı bu şikayetler

Benim ilki genel anestezi idi canım evet o kısımları goremiyorsun ama odama geldiğimde daha tam bilincin açılmadan bebeğimi getirmişlerdi yanagimin yanına o da çok güzel bir his, sağlığın için hangisi elverişli ise ona uymak şart zaten çünkü sonrasında bebeğine en çok sen lazımsın

Canım cevabın için çok teşekkür ederim , ne güzel anlatmışsın
Evet tutmama ihtimali çok üzücü , öncekinde hissetmişmiydin acaba başka yolu yokmu tutup tutmadığını anlamak için
İnşallah bu sefer çok çok güzel olur , kolayca olur canım doğumu

Teşekkürler canım inşallah hepimizin kolay güzel doğumlar olur

Canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum yaa tecrübesiz olunca insan kafasında ne seneryolar kuruyor , mesela ten tene teması çok istiyordum rica edicem , fotoğrafçı ve eşim de girecekti normalde onu da rica edicem eğer genel anestezi dışında diğerleri olmaz derlerse
Bakalım anestezi uzmanı ne diyecek hafta içi görüşücez

Öyle haklısınki canım
Bende gün içinde biraz daha kendimi iyi hissetmek için kendime motive edici şeyler söyledim
Sağlıkla doğsun da , en hayırlısı ise o olsun haklısın

Aynen canım bizlere de haber ver
Bende aynı şeyi düşünüyorum
Onlar uyuşup uyuşmadığını mutlaka anlar hissetmene izin vermezler
Ve uyuşmadığını tespit edecekleri için hemen uyuturlar seni

Çok teşekkür ederim canım , hepinizin destek mesajları bana kendimi daha iyi hissettirdi
Üzüntümü hayırlısı olsun şeklinde değiştirmeye çalışıyorum
Bebeğim ve ben için hangisi hayırlısı ise o olsun kızlar hepinizin de dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…