- 19 Temmuz 2022
- 186
- 508
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.221
Gözünüz aydın, sezeryanın sorunsuz olmasına çok sevindim. Sonda kısmı zorladı tabi uyuşturmadan yapılsaydı. Bundan sonrası bebeğinizle mutlulukla yaşamakta.Herkese merhaba. Oğlusum 37+5 te 3220 gr dogdu. ❤ Cok şükür hastane bu sefer icimden gecirdigim sekilde sezaryeni yapti. Spinal oldu ve sondayi uyusukken takip cikardilar.Demistim ya o benim kabusumdu Su an sadece agri hissediyorum ama hep ayakta dolaşmaya calisiyorum. Yürüdükçe iyileşme cok hizli oluyor. Bebeğim de memeyi tutabildi çok şükür. Biraz zorlasa da emzirmeye çabalıyorum. Allah hepinize saglikla yavrulariniza kavusmayi nasip etsin güzel anneler Şimdilik Allaha şükürler olsun her şey yolunda. Dualariniz icin cok teşekkür ediyorum benim dualarim da hepiniz icin
Benimde sol kasığım ilaç vermiş gibi cayır cayır yanıyor şu an. Akşam üstünde sanki bebek popomdan çıkacak gibi ağrı vardı neyseki geçti.Belim kopuo kasilma arada oluo ama adet agrisi gbi agrim artti off
Ara ara bir enerji geliyor ama ara araDoğum yapan annelere, çocuklarını sağlıkla, mutlulukla, analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. Geçmiş olsun kızlar
Ben kendimi çok saldım son iki haftadır evimin işini sallaya sallaya yapıyorum. Dip köşe temizlik yapmak istiyorum ama enerjim hiç yok. Sizler de aynı mısınız yoksa ben tembel bir kadın mı oldum
Son kontrole gittiğimde başı içeriye dönük sağ kasığımdaydı. Hıçkırıklarını da genel olarak sol kısımda hissediyorum ve biraz daha ortada.Bebeginizin hickiriklaroni nerede hissediosunuz?Ozellikle acilmasi olanlar ben baya assada hatta arkamda hissediorumda
Allah yeniden sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de normal doğum yapmak istiyorum nasipse öyle olacak. Ama bu dikiş olayı biraz gözümü korkutuyor. Çok özel olmayacaksa eğer şunları sormak istiyorum; dikişten sonra görüntü çok bozuluyor mu eskisi gibi olmaz elbette ama şekli de önemli tabi2018 mayıs anneleri grubundan doğum hikayemi buldum kızlar. Ben de tekrar yaşamış oldum o anları :)
Cam mı? 1 saat önce ocak sildim hala her yerim ağrıyoAra ara bir enerji geliyor ama ara arakalkıp bir cam silip oturuyorum, ama içimden çok şey yapmak geçiyor :)
Evet camCam mı? 1 saat önce ocak sildim hala her yerim ağrıyo
Peki karnımın altında, orta kısımda olan sertlik de sancıya dahil miAynısı bende canım. 2 gündür çok sert hamleleri var. Ve toplanıyor bir noktaya taş kesiliyor sanki. Bildiğin canım acıyor. Kasıklarım ve karnımın yanları morarmış gibi acıyor. Bir arkadaşım tüm karın o esnada sertleşiyorsa sancıdır demişti. Ama nst de sancı olayın dikkat çeker şekilde değilse eğer bu tür sancılar yaşamamız doğalmış diye biliyorum. Deneyimli annelerimizin fikri daha kıymetli bakalım ne diyecekler.
Taş düşürüyor kum döküyor olabilirsinKızlar az önce idrarım kanlı gibiydi neden olabilir ki
Hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla büyütHerkese merhaba. Oğlusum 37+5 te 3220 gr dogdu. ❤ Cok şükür hastane bu sefer icimden gecirdigim sekilde sezaryeni yapti. Spinal oldu ve sondayi uyusukken takip cikardilar.Demistim ya o benim kabusumdu Su an sadece agri hissediyorum ama hep ayakta dolaşmaya calisiyorum. Yürüdükçe iyileşme cok hizli oluyor. Bebeğim de memeyi tutabildi çok şükür. Biraz zorlasa da emzirmeye çabalıyorum. Allah hepinize saglikla yavrulariniza kavusmayi nasip etsin güzel anneler Şimdilik Allaha şükürler olsun her şey yolunda. Dualariniz icin cok teşekkür ediyorum benim dualarim da hepiniz icin
Olabilir canım sürekli döküyorumTaş düşürüyor kum döküyor olabilirsin
Yanlış bilmiyorsam enfeksiyon da olabilirKızlar az önce idrarım kanlı gibiydi neden olabilir ki
Taş düşürürken genelde kan işiyordum ben. Ama sancısını anlarsın ya.Olabilir canım sürekli döküyorum
Perşembe günü tahlil verdim crp 13tü. Pazartesi randevum var bakalım doktora söyliyimYanlış bilmiyorsam enfeksiyon da olabilir
Büyük ihtimalle kum. Hafif ağrım var. Taş perişan ediyor insanıTaş düşürürken genelde kan işiyordum ben. Ama sancısını anlarsın ya.
Tebrikler sağlıklı mutlu keyifli bir ömrünüz olsun beraber geçireceğinizHerkese merhaba. Oğlusum 37+5 te 3220 gr dogdu. ❤ Cok şükür hastane bu sefer icimden gecirdigim sekilde sezaryeni yapti. Spinal oldu ve sondayi uyusukken takip cikardilar.Demistim ya o benim kabusumdu Su an sadece agri hissediyorum ama hep ayakta dolaşmaya calisiyorum. Yürüdükçe iyileşme cok hizli oluyor. Bebeğim de memeyi tutabildi çok şükür. Biraz zorlasa da emzirmeye çabalıyorum. Allah hepinize saglikla yavrulariniza kavusmayi nasip etsin güzel anneler Şimdilik Allaha şükürler olsun her şey yolunda. Dualariniz icin cok teşekkür ediyorum benim dualarim da hepiniz icin
Gozunuz aydin saglikla buyusun minik kuzuHerkese merhaba. Oğlusum 37+5 te 3220 gr dogdu. ❤ Cok şükür hastane bu sefer icimden gecirdigim sekilde sezaryeni yapti. Spinal oldu ve sondayi uyusukken takip cikardilar.Demistim ya o benim kabusumdu Su an sadece agri hissediyorum ama hep ayakta dolaşmaya calisiyorum. Yürüdükçe iyileşme cok hizli oluyor. Bebeğim de memeyi tutabildi çok şükür. Biraz zorlasa da emzirmeye çabalıyorum. Allah hepinize saglikla yavrulariniza kavusmayi nasip etsin güzel anneler Şimdilik Allaha şükürler olsun her şey yolunda. Dualariniz icin cok teşekkür ediyorum benim dualarim da hepiniz icin
Çok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallahHerkese merhaba. Oğlusum 37+5 te 3220 gr dogdu. ❤ Cok şükür hastane bu sefer icimden gecirdigim sekilde sezaryeni yapti. Spinal oldu ve sondayi uyusukken takip cikardilar.Demistim ya o benim kabusumdu Su an sadece agri hissediyorum ama hep ayakta dolaşmaya calisiyorum. Yürüdükçe iyileşme cok hizli oluyor. Bebeğim de memeyi tutabildi çok şükür. Biraz zorlasa da emzirmeye çabalıyorum. Allah hepinize saglikla yavrulariniza kavusmayi nasip etsin güzel anneler Şimdilik Allaha şükürler olsun her şey yolunda. Dualariniz icin cok teşekkür ediyorum benim dualarim da hepiniz icin
Canım sancıda tüm karın sertleşiyor demişti.Peki karnımın altında, orta kısımda olan sertlik de sancıya dahil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?