• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar bugece iki kez çok değişik ağrı yaşadım.afedersinz hani büyük abdest yapınca ikinirsiniz ya.Bende uyurken anı şekilde vajina bölgemde ıkınma gibi hissettim.sanki doguruyormus gibi.bu neyin nesi oluyor acaba kasılma mi hiçbir bilgim yok beni aydınlatın 🥲

Allah yeniden sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de normal doğum yapmak istiyorum nasipse öyle olacak. Ama bu dikiş olayı biraz gözümü korkutuyor. Çok özel olmayacaksa eğer şunları sormak istiyorum; dikişten sonra görüntü çok bozuluyor mu eskisi gibi olmaz elbette ama şekli de önemli tabi🙈 bir diğeri dikişler ya da dikişlerin çok olması cinsel hayatı olumsuz olarak etkiliyor mu?
Yok canım ne görüntüde bir değişiklik olmuyor tamamen iyileştikten sonra. Cinsel hayatı da bence olumsuz değil hatta olumlu etkılıyor ister istemez bi daralma meydana geldiği için :p korkacak bir şey yok, zaten hiç hissetmiyorsun ne kesilirken ne dikilirken..

Yok canım ne görüntüde bir değişiklik olmuyor tamamen iyileştikten sonra. Cinsel hayatı da bence olumsuz değil hatta olumlu etkılıyor ister istemez bi daralma meydana geldiği için :p korkacak bir şey yok, zaten hiç hissetmiyorsun ne kesilirken ne dikilirken..
Dikilme fazla yapılmaz bu daralma yapmaz normal doğumdan sonra ASla eski sıkıldığında olmaz dedi doktorum 🙁 genişleme göze alınmalıymış yani

Günaydın kızlar. Bugün son iş günüm, ay sonlarında iş toparlama hariç😁 Çok zorlandım sabah kalkarken, geceleri en az 4 kez uyanıyorum🤦‍♀️evde her anımı uyuyarak geçireceğim kararlıyım😂😂
Günaydın canım gözün aydın 🥰 valla geçen cuma izne ayrıldım ama daha dinlenemedim desem 🤭 yatamamak ruhumda var benim herhalde 😅 inşallah sen dinlenirsin bol bol

Günaydın güzel anneler ❤️ depremi hissedenlere çok geçmiş olsun, gece haberi gördüğümden beri sezaryenli halimle depreme denk gelirsek nasıl olur nasıl davranırım diye düşünmekten uyuyamadım desem yeri, Rabbım hepimizi korusun inşallah ❤️ bugün anne karninda son görüş günümüz umarım güzel haberlerle çıkabiliriz 😍

Günaydınnn.. izne ayrılalı 3 gün oldu. 3 günde sıkıldım valla evde durmaktan. Okulda yorucuydu ama evde sıkıcı.. kızım ve eşim okula gidiyor ben tek kalıyorum. Bir yandan da tadını çıkar bugünleri arayacaksın diyorum kendime 🥲

Yat uyu hemşire zaman daralıyor ☺️

Eşimde aynı seyi söylüyor haftaya ararsın bugünlerini diyor ama rahata alışmakta kötü 😅

Kızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)

Kızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ❤️ ağrıların en kısa zamanda geçer inşallah

Hayirli olsun :KK200:
Allah hayırlı evlat etsin inşallah
:KK19:

Gözünüz Aydın canım sağlıkla büyüsün minik prenses💜

Herkese merhaba. Oğlusum 37+5 te 3220 gr dogdu. ❤ Cok şükür hastane bu sefer icimden gecirdigim sekilde sezaryeni yapti. Spinal oldu ve sondayi uyusukken takip cikardilar.😊 Demistim ya o benim kabusumdu😔 Su an sadece agri hissediyorum ama hep ayakta dolaşmaya calisiyorum. Yürüdükçe iyileşme cok hizli oluyor. Bebeğim de memeyi tutabildi çok şükür. Biraz zorlasa da emzirmeye çabalıyorum. Allah hepinize saglikla yavrulariniza kavusmayi nasip etsin güzel anneler🌸Şimdilik Allaha şükürler olsun her şey yolunda. Dualariniz icin cok teşekkür ediyorum benim dualarim da hepiniz icin💞
Sağlıkla büyüsün miniğimiz, hayırlı olsun canım 😍😍😍
Yaaa sancı çekip seseryana girengillerden oldun 😍😍😍 olsun, sağlıkla geldi ya önemli olan bu. Hayırlı olsun canım

Günaydın kızlar. Bugün son iş günüm, ay sonlarında iş toparlama hariç😁 Çok zorlandım sabah kalkarken, geceleri en az 4 kez uyanıyorum🤦‍♀️evde her anımı uyuyarak geçireceğim kararlıyım😂😂
Ay hayırlı olsun canm. Benim daha 1,5 haftam var. Son haftalar zaman geçmiyor sanki. Sen de dinlen güzelce. Bebeksiz günlerin keyfini çıkar bolca uyu :KK200:

Back