2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bişey sorcam.37 ye kadar çalışırsak 5 haftayı doğum sonrasına atabiliyoruz ya.37 den önce doğum olursa 40 a kadar olan hepsini devredebiliyoruz doğum sonrasına değil mi.mesela 36 da doğdu diyelim 4 hafta 32-36 arası devir birde 36-40 arasından da 4 hafta geliyor yani toplamda 8 hafta öyle mi oluyor?

Ben de çok kötüydüm kendime pozisyon ararken doğaçlama böyle bir şey gelişti. Bana da son derece saçma geliyor ama resmen mideme yer açıldığını hissettim ya da öyle olmasını istedim bilmiyorum
ikisi de olabilir. Ama yatılı misafirim geldi istesem de yapamam 3 gün boyunca

Bende bebek bezi pastam geldi.Esim diyor daha ne saçmalıklar görecek gözlerimAma bana hiç saçma gelmiyor

Hiç endişelenme canım sezeryana alması için bebeğin gelişimin durması lazım eğer hiç kilo almazsa o zaman alıyorlar haftalarımız iyi zaten artık büyük ihtimalle normal doğum planlamıyorsanız 38den sonra alır

37 ye kadar doğurursan doğurduğun günden itibaren 112 günlük raporun başlamış olacak canım.

Kızlar bebek için serum fizyolojik, kendim için garmaston siparişi verdim. Bir de sezeryan olmus ve de olacaklar icin:bu Krem Cok iyi geliyormus yaralara . Bir doktorunuza sorun isterseniz

Eklentiler

• 0D5770C3-4CBB-4297-8DB7-55800D5DC35B.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 75
Herkese merhaba. Oğlusum 37+5 te 3220 gr dogdu. ❤ Cok şükür hastane bu sefer icimden gecirdigim sekilde sezaryeni yapti. Spinal oldu ve sondayi uyusukken takip cikardilar. Demistim ya o benim kabusumdu Su an sadece agri hissediyorum ama hep ayakta dolaşmaya calisiyorum. Yürüdükçe iyileşme cok hizli oluyor. Bebeğim de memeyi tutabildi çok şükür. Biraz zorlasa da emzirmeye çabalıyorum. Allah hepinize saglikla yavrulariniza kavusmayi nasip etsin güzel annelerŞimdilik Allaha şükürler olsun her şey yolunda. Dualariniz icin cok teşekkür ediyorum benim dualarim da hepiniz icin

Gözün aydın olsun canım, hoşgeldin minik kuzucuk. Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Darısı başımıza inşallah. Sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah

Yaa çok şükür gözün aydın canım sabahtan beri haberini bekliyorum içten içe

Gözünüz aydın hosgelmis oglusunuz Allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı başımıza inşallah

Gozun aydin canim iyi olmaniza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…