- 1 Eylül 2021
- 4.885
- 18.579
- 158
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.201
Tatlim opera kullan, appini indir reklam yok burada çok güzel birşeymişYa bu reklam sizdede cikiyormu opet reklami bela oldu ya
Bitti bile kaka çikolatalarıSizin için güzel bir deneme keyifli bir antrenman olmuş. Kaka gibi çikolatalı pasta da bir değişik ama tadı güzeldir eminim
Ben de çok kötüydüm kendime pozisyon ararken doğaçlama böyle bir şey gelişti. Bana da son derece saçma geliyor ama resmen mideme yer açıldığını hissettim ya da öyle olmasını istedim bilmiyorum
Bende bebek bezi pastam geldi.Esim diyor daha ne saçmalıklar görecek gözlerimKızlar arkadaşlar mini bir sürpriz babyshower yaptı dün gece bizde , bu bebek bezi pastasından da getirmişler hediye olarak. Yukardakiler kaka gibi çikolata
Bir de oyun olarak kocamla gözlerimizi kapatıp üç tane hipp ek gıda denettiler ve ne olduğunu bilmemizi istediler. Aman allahım yazık bu bebelere ne tadları var ek gıdaların ne de tuzları. Hele hindi etli ek gıdanın tadı çok fenaydı Eki Görüntüle 3164922
Süt kokulum minnak ellim..Bütün güzellikler sizinle olsunMerhaba teyzoslar
Bugun son doz antibiyotik alicaz sonunda damar yolunu cikaracaklar
Bugun ve yarin guzel guzel emersem annemi ve biberonumdaki sutu her seferinde bitirirsem 2gun icinde evimize giderizEki Görüntüle 3164926
Hiç endişelenme canım sezeryana alması için bebeğin gelişimin durması lazım eğer hiç kilo almazsa o zaman alıyorlar haftalarımız iyi zaten artık büyük ihtimalle normal doğum planlamıyorsanız 38den sonra alırDoktorda kilosu için yeterli dedi ama işte yavaşlayınca kilo alımı bide haftası geri düşünce korktum ister istemez
Bi sıkıntı olmasında sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Kötü bi şey olsa acil sezeryana alırdı zaten dimi
Doktorum banada kıyma dedi sabahları yumurtaya yapayım dediğin gibi kahvaltıda
İnş bi sıkıntı çıkmasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Bakalım belki haftaya doğumu planlarız
Sanki doğurunca büyük bi rahatlık gelicek gibi hissediyorum çok stresli geçti benim hamileliğim
32. Haftada ayrıldıysan ve raporun ne zaman bildirildiyse sgk ya o zamanlık kısım yatar.Peki 32 haftadan beri birikenler bir
37 ye kadar doğurursan doğurduğun günden itibaren 112 günlük raporun başlamış olacak canım.Kızlar bişey sorcam.37 ye kadar çalışırsak 5 haftayı doğum sonrasına atabiliyoruz ya.37 den önce doğum olursa 40 a kadar olan hepsini devredebiliyoruz doğum sonrasına değil mi.mesela 36 da doğdu diyelim 4 hafta 32-36 arası devir birde 36-40 arasından da 4 hafta geliyor yani toplamda 8 hafta öyle mi oluyor?
Bence tatlı ya :) o oyunlar falan. Göbeğimi de ölçtüler 103 cmBende bebek bezi pastam geldi.Esim diyor daha ne saçmalıklar görecek gözlerimAma bana hiç saçma gelmiyor
Merhaba bende izmirdeyim detaylı vaktim geldi nerede yaptırdınız acaba?Barış bükeyi duymuştum araştırayım canım çok sağol
Gözün aydın olsun canım, hoşgeldin minik kuzucuk. Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Darısı başımıza inşallah. Sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallahHerkese merhaba. Oğlusum 37+5 te 3220 gr dogdu. ❤ Cok şükür hastane bu sefer icimden gecirdigim sekilde sezaryeni yapti. Spinal oldu ve sondayi uyusukken takip cikardilar.Demistim ya o benim kabusumdu Su an sadece agri hissediyorum ama hep ayakta dolaşmaya calisiyorum. Yürüdükçe iyileşme cok hizli oluyor. Bebeğim de memeyi tutabildi çok şükür. Biraz zorlasa da emzirmeye çabalıyorum. Allah hepinize saglikla yavrulariniza kavusmayi nasip etsin güzel anneler Şimdilik Allaha şükürler olsun her şey yolunda. Dualariniz icin cok teşekkür ediyorum benim dualarim da hepiniz icin
Yaa çok şükür gözün aydın canım sabahtan beri haberini bekliyorum içten içeHerkese merhaba. Oğlusum 37+5 te 3220 gr dogdu. ❤ Cok şükür hastane bu sefer icimden gecirdigim sekilde sezaryeni yapti. Spinal oldu ve sondayi uyusukken takip cikardilar.Demistim ya o benim kabusumdu Su an sadece agri hissediyorum ama hep ayakta dolaşmaya calisiyorum. Yürüdükçe iyileşme cok hizli oluyor. Bebeğim de memeyi tutabildi çok şükür. Biraz zorlasa da emzirmeye çabalıyorum. Allah hepinize saglikla yavrulariniza kavusmayi nasip etsin güzel anneler Şimdilik Allaha şükürler olsun her şey yolunda. Dualariniz icin cok teşekkür ediyorum benim dualarim da hepiniz icin
Gözünüz aydın hosgelmis oglusunuzHerkese merhaba. Oğlusum 37+5 te 3220 gr dogdu. ❤ Cok şükür hastane bu sefer icimden gecirdigim sekilde sezaryeni yapti. Spinal oldu ve sondayi uyusukken takip cikardilar.Demistim ya o benim kabusumdu Su an sadece agri hissediyorum ama hep ayakta dolaşmaya calisiyorum. Yürüdükçe iyileşme cok hizli oluyor. Bebeğim de memeyi tutabildi çok şükür. Biraz zorlasa da emzirmeye çabalıyorum. Allah hepinize saglikla yavrulariniza kavusmayi nasip etsin güzel anneler Şimdilik Allaha şükürler olsun her şey yolunda. Dualariniz icin cok teşekkür ediyorum benim dualarim da hepiniz icin
Gozun aydin canim iyi olmaniza sevindimHerkese merhaba. Oğlusum 37+5 te 3220 gr dogdu. ❤ Cok şükür hastane bu sefer icimden gecirdigim sekilde sezaryeni yapti. Spinal oldu ve sondayi uyusukken takip cikardilar.Demistim ya o benim kabusumdu Su an sadece agri hissediyorum ama hep ayakta dolaşmaya calisiyorum. Yürüdükçe iyileşme cok hizli oluyor. Bebeğim de memeyi tutabildi çok şükür. Biraz zorlasa da emzirmeye çabalıyorum. Allah hepinize saglikla yavrulariniza kavusmayi nasip etsin güzel anneler Şimdilik Allaha şükürler olsun her şey yolunda. Dualariniz icin cok teşekkür ediyorum benim dualarim da hepiniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?