- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.181
Bir tık az almış diyebiliriz canım ama benim bebişte haftada 200 gram alıyor seninkinde 150 gram almış çok dert etme 2.5 kiloyu geçmiş ya önemli olan o haftada 1 kontrole gideceğin için su ve plasenta konusunda aklın kalmaz sürekli takipte olacaksın zaten haftaya 37yi tamamlıyoruz artık normal doğum zamanına ulaşmış oluyoruz o yüzden ne kendini ne de oğluşu üzme
Doktorum banada kıyma dedi sabahları yumurtaya yapayım dediğin gibi kahvaltıdaMerhaba canım ben de şimdi kontrolden geldim, geçen haftadan beri bende de suda azalma ve plasenta yaşlanması var maalesef bu hafta benim oğlum da sadece 150 gr almış ama doktor çok büyük sorun değil son haftalarda bunu normal karşılıyoruz tamamen susuz kalmadığı sürece, dedi. Bol bol su içmeyi tavsiye etti günde 3 litre geçsin hatta dedi.
Bebeğe en çok kilo aldıran şeylerden biri Ekim annelerinde çok okumuştum kıymalı yumurta diyorlardı onu da deneyebilirsin. Muz, süt, tahin, fıstık ezmesi de kilo aldırıyor bebişlere, sağlıkla gelsinler inşallah
Ay maşallah çok gecmis olsun tez zamanda evinize gidersiniz umarımBi an once hepiniz kavusun miniklerinize o kokularini icinize cekin
Minik yavrularin hepsinin o pamuk gibi ellerini gorelim en yakin zamanda
Doktorda kilosu için yeterli dedi ama işte yavaşlayınca kilo alımı bide haftası geri düşünce korktum ister istemez
Bi sıkıntı olmasında sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Kötü bi şey olsa acil sezeryana alırdı zaten dimi
Doktorum banada kıyma dedi sabahları yumurtaya yapayım dediğin gibi kahvaltıda
İnş bi sıkıntı çıkmasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Bakalım belki haftaya doğumu planlarız
Sanki doğurunca büyük bi rahatlık gelicek gibi hissediyorum çok stresli geçti benim hamileliğim
Hakkınızda hayırlısı olsun nasılsın her şey yolunda mıMerhaba kızlar. Yarın 37+0m. Gebelik kolestazı nedeniyle yarın sezeryana alıcam, doktorum 38i beklemek istemedi. Bir kasım bebeği daha geliyor.Dualarınızı eksik etmeyin, Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
İnşallah canısı havuç suyuna başla günde 1 bardak belki faydası olur dedi banada aklında olsun seninde inş kilo alımı suyu normale dönerİnşallah canım, doğduktan sonra da emzirmesi, maması, kakası, banyosu hep konuşulacak konularımız olur.
Hareketlerini hep takip et diye tembihledi bir de doktorum bana, hareketlerde azalma olursa suyu azaldığı için olabilir hemen gelmelisin dedi senin de aklında bulunsun zaten suyu bitmiş ve bebek beslenemiyor olsa hemen doğuma alırlardı haftalık takip cok iyi olmuş içini ferah tut sağlıkla kavuşalım inşallah
Canım rapor parasını doğumdan sonra alıyoruz di miBende çalışabilir raporu aldıktan sonra zulüm geldi işe gelmek yarın son mesai günüm, acayip mutluyum eve geçeceğim için. Sırf maaşım tam yatsın diye oğluşum için sabrettim. Ama zaman bir şekilde geçiyor. Bir bakmışsın evdesin artık
Gelişmeleri paylaş bizimle canım.
Tum gun koklayasi geliyor insaninAy maşallah çok gecmis olsun tez zamanda evinize gidersiniz umarımçok güzel korkuyorlar gerçekten içime çekmeye doyamıyorum ben de kızımı
Sizin için güzel bir deneme keyifli bir antrenman olmuş. Kaka gibi çikolatalı pasta da bir değişik ama tadı güzeldir eminimKızlar arkadaşlar mini bir sürpriz babyshower yaptı dün gece bizde , bu bebek bezi pastasından da getirmişler hediye olarak. Yukardakiler kaka gibi çikolata
Bir de oyun olarak kocamla gözlerimizi kapatıp üç tane hipp ek gıda denettiler ve ne olduğunu bilmemizi istediler. Aman allahım yazık bu bebelere ne tadları var ek gıdaların ne de tuzları. Hele hindi etli ek gıdanın tadı çok fenaydı Eki Görüntüle 3164922
Bugün kavuşmuşsunuz, yakında evinize geleceksiniz beraberce ne güzel.. kardeşleriyle de güzel bir kavuşma yaşayacak umarım yarınBenim kuzum da bugün iki kez emdi. Sarılık varmış ışık veriyorlar. Yarın sabah değer iyi gelirse alıp geliyoruminşaallah
Bence hepsini teker teker yapacak bu tatlı bebek ve yakında annesi ile evine dönüp yuvasına kavuşacakMerhaba teyzoslar
Bugun son doz antibiyotik alicaz sonunda damar yolunu cikaracaklar
Bugun ve yarin guzel guzel emersem annemi ve biberonumdaki sutu her seferinde bitirirsem 2gun icinde evimize giderizEki Görüntüle 3164926
Ben de çok kötüydüm kendime pozisyon ararken doğaçlama böyle bir şey gelişti. Bana da son derece saçma geliyor ama resmen mideme yer açıldığını hissettim ya da öyle olmasını istedim bilmiyorumDeneyim canım ama işe yarayacağını sanmam. 2 gündür çok fenayım çok
Cok guzellBenim kuzum da bugün iki kez emdi. Sarılık varmış ışık veriyorlar. Yarın sabah değer iyi gelirse alıp geliyoruminşaallah
Peki 32 haftadan beri birikenler bir anda mı verilecek ?B beyazpapatya35 evet canım doğum sonrası işyeri onaylayınca gelir. Ya toplu onaylarlar ya periyodik sana bağlı. Ben aylık onaylalatacağım. Maaş gibi gelsin iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?