2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar bugece iki kez çok değişik ağrı yaşadım.afedersinz hani büyük abdest yapınca ikinirsiniz ya.Bende uyurken anı şekilde vajina bölgemde ıkınma gibi hissettim.sanki doguruyormus gibi.bu neyin nesi oluyor acaba kasılma mi hiçbir bilgim yok beni aydınlatın

Yok canım ne görüntüde bir değişiklik olmuyor tamamen iyileştikten sonra. Cinsel hayatı da bence olumsuz değil hatta olumlu etkılıyor ister istemez bi daralma meydana geldiği için korkacak bir şey yok, zaten hiç hissetmiyorsun ne kesilirken ne dikilirken..

Dikilme fazla yapılmaz bu daralma yapmaz normal doğumdan sonra ASla eski sıkıldığında olmaz dedi doktorum genişleme göze alınmalıymış yani

Günaydın kızlar. Bugün son iş günüm, ay sonlarında iş toparlama hariç Çok zorlandım sabah kalkarken, geceleri en az 4 kez uyanıyorumevde her anımı uyuyarak geçireceğim kararlıyım
Günaydın canım gözün aydın valla geçen cuma izne ayrıldım ama daha dinlenemedim desem yatamamak ruhumda var benim herhalde inşallah sen dinlenirsin bol bol

Günaydın güzel anneler depremi hissedenlere çok geçmiş olsun, gece haberi gördüğümden beri sezaryenli halimle depreme denk gelirsek nasıl olur nasıl davranırım diye düşünmekten uyuyamadım desem yeri, Rabbım hepimizi korusun inşallah bugün anne karninda son görüş günümüz umarım güzel haberlerle çıkabiliriz

Yat uyu hemşire zaman daralıyor

Eşimde aynı seyi söylüyor haftaya ararsın bugünlerini diyor ama rahata alışmakta kötü

Kızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ağrıların en kısa zamanda geçer inşallah

Hayirli olsun
Allah hayırlı evlat etsin inşallah

Gözünüz Aydın canım sağlıkla büyüsün minik prenses

Sağlıkla büyüsün miniğimiz, hayırlı olsun canım
Yaaa sancı çekip seseryana girengillerden oldun olsun, sağlıkla geldi ya önemli olan bu. Hayırlı olsun canım

Günaydın kızlar. Bugün son iş günüm, ay sonlarında iş toparlama hariç Çok zorlandım sabah kalkarken, geceleri en az 4 kez uyanıyorumevde her anımı uyuyarak geçireceğim kararlıyım
Ay hayırlı olsun canm. Benim daha 1,5 haftam var. Son haftalar zaman geçmiyor sanki. Sen de dinlen güzelce. Bebeksiz günlerin keyfini çıkar bolca uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…