- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.261
herkesin bebeği aşağı inmişken benimki yukarı çıktı sanki :))) daha önce hep aşağıda hissediyordum şimdi midemde, göğüs kafesimde tekmeleri. Doğuramıycam galibaKızlar çocuğun ayağı sanki şeyimden çıkıcak gibi yahu olabilir mi böyle bir şey
Allah analı babalı büyütsün canım inşallahKızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Her an her yerde olabilirler bordo bereli olmak bunu gerektirirKızlar çocuğun ayağı sanki şeyimden çıkıcak gibi yahu olabilir mi böyle bir şey
Benim bebek aşağıda değil, ayak üstü duruyor halaherkesin bebeği aşağı inmişken benimki yukarı çıktı sanki :))) daha önce hep aşağıda hissediyordum şimdi midemde, göğüs kafesimde tekmeleri. Doğuramıycam galiba
Bizim baş aşağı duruyor dün markete gittik eşimle bir baskı yaptı dedim çıkacak herhaldeBenim bebek aşağıda değil, ayak üstü duruyor halaayakları önden çıkıcak gibi
Tuvalette şeyimi silerken minik bir ayağa denk gelecem diye korkuyorum o kadar aşağıa vuruntu hissediyorum kiBizim baş aşağı duruyor dün markete gittik eşimle bir baskı yaptı dedim çıkacak herhalde
Benim de ilk hamilelikte oğlumun başı öyleydi.her tuvalete gittiğimde kafa var mı diye bakardımTuvalette şeyimi silerken minik bir ayağa denk gelecem diye korkuyorum o kadar aşağıa vuruntu hissediyorum ki
Evet çok da alışmamak gerekEşimde aynı seyi söylüyor haftaya ararsın bugünlerini diyor ama rahata alışmakta kötü
Maşallah gözünüz aydın. Böbrekle ilgili durum kontrol edildi mi? İnşallah güzel haberler almissinizdir.Kızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Aynenn.. geçen haftalarda baya aşağıda hissediyordum. Şimdi midemin hemen altında. Sürekli göğüs kafesimi zorluyorherkesin bebeği aşağı inmişken benimki yukarı çıktı sanki :))) daha önce hep aşağıda hissediyordum şimdi midemde, göğüs kafesimde tekmeleri. Doğuramıycam galiba
Benim daha 2.5 haftaAy hayırlı olsun canm. Benim daha 1,5 haftam var. Son haftalar zaman geçmiyor sanki. Sen de dinlen güzelce. Bebeksiz günlerin keyfini çıkar bolca uyu
Zaten herhangi bir doğum belirtisi olursa acil alır kuzu, sen yine de hazırlıklı olKontrolden çıktım şimdi 9 Aralığa gün verdi doktor , ama 39+4 oluyoruz sezaryen için çok geç değil mi sizce de ?
Kesinlikle tadını çıkarmalısınGünaydınnn.. izne ayrılalı 3 gün oldu. 3 günde sıkıldım valla evde durmaktan. Okulda yorucuydu ama evde sıkıcı.. kızım ve eşim okula gidiyor ben tek kalıyorum. Bir yandan da tadını çıkar bugünleri arayacaksın diyorum kendime
HarikaKızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Süper, benim de cuma son iş günüm heyecanla bekliyorumGünaydın kızlar. Bugün son iş günüm, ay sonlarında iş toparlama hariçÇok zorlandım sabah kalkarken, geceleri en az 4 kez uyanıyorum evde her anımı uyuyarak geçireceğim kararlıyım
İzne ayrılmana mı o kadar var canm. 1 gün var seninle aramızda. Ben haftaya cuma ayrılıyorum. 12 aralıkta doğum.Benim daha 2.5 haftabiran önce iş hayatı bitse de biraz evde dinlensek
Gözünüz aydın olsun canım. Merak ettik ses soluk çıkmayınca. Allahın izniyle sağlıkla tamamlamışsınız süreci. Allah sağlıkla evladını büyütmek nasip etsin inşallahKızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Dün makatımdan çıkacak gibiydi ve ağrıyordu ne biçim haKızlar çocuğun ayağı sanki şeyimden çıkıcak gibi yahu olabilir mi böyle bir şey
Öyle oluyor demi ama bir bakmışsın hop evdesin. Yatcam kalkcam bi daha yatcamAy hayırlı olsun canm. Benim daha 1,5 haftam var. Son haftalar zaman geçmiyor sanki. Sen de dinlen güzelce. Bebeksiz günlerin keyfini çıkar bolca uyu
Benim kızım da 2500 normal dedi 37+3 haftaya doğacak yapısal olarak minyon dediKızlar şimdi kontrolden çıktık 34+0 2,5 kg sizce normal mi bana az gibi geldi 38+1 de sezeryan olacak
34+6 da 2.450 kg dı oğlum canım. Normal maşallah yavrunun kilosu.Kızlar şimdi kontrolden çıktık 34+0 2,5 kg sizce normal mi bana az gibi geldi 38+1 de sezeryan olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?