2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah
Kızlar çocuğun ayağı sanki şeyimden çıkıcak gibi yahu olabilir mi böyle bir şey
Her an her yerde olabilirler bordo bereli olmak bunu gerektirir

Tuvalette şeyimi silerken minik bir ayağa denk gelecem diye korkuyorum o kadar aşağıa vuruntu hissediyorum ki
Benim de ilk hamilelikte oğlumun başı öyleydi.her tuvalete gittiğimde kafa var mı diye bakardımartık son haftalarda ördek gibi bacaklarım ayrık yürüyordum birleşmiyordu

Eşimde aynı seyi söylüyor haftaya ararsın bugünlerini diyor ama rahata alışmakta kötü
Evet çok da alışmamak gerek
Maşallah gözünüz aydın. Böbrekle ilgili durum kontrol edildi mi? İnşallah güzel haberler almissinizdir.
herkesin bebeği aşağı inmişken benimki yukarı çıktı sanki :))) daha önce hep aşağıda hissediyordum şimdi midemde, göğüs kafesimde tekmeleri. Doğuramıycam galiba
Aynenn.. geçen haftalarda baya aşağıda hissediyordum. Şimdi midemin hemen altında. Sürekli göğüs kafesimi zorluyor

Harika gözünüz aydın

Gözünüz aydın olsun canım. Merak ettik ses soluk çıkmayınca. Allahın izniyle sağlıkla tamamlamışsınız süreci. Allah sağlıkla evladını büyütmek nasip etsin inşallah

Kızlar çocuğun ayağı sanki şeyimden çıkıcak gibi yahu olabilir mi böyle bir şey
Dün makatımdan çıkacak gibiydi ve ağrıyordu ne biçim ha
Ay hayırlı olsun canm. Benim daha 1,5 haftam var. Son haftalar zaman geçmiyor sanki. Sen de dinlen güzelce. Bebeksiz günlerin keyfini çıkar bolca uyu
Öyle oluyor demi ama bir bakmışsın hop evdesin. Yatcam kalkcam bi daha yatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…