- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.161
bitti artık bundan sonrası önce evde keyif yapacaksın oğlunla.. sonra kucağına alacaksın daha da güzel günleriniz başlayacakBende çalışabilir raporu aldıktan sonra zulüm geldi işe gelmek yarın son mesai günüm, acayip mutluyum eve geçeceğim için. Sırf maaşım tam yatsın diye oğluşum için sabrettim. Ama zaman bir şekilde geçiyor. Bir bakmışsın evdesin artık
Gelişmeleri paylaş bizimle canım.
Benim annem yapıyor ama karşı tarafında yapmasını istiyor belki haklı belki haksız.Ben sadece Bana belli etmesini istemiyorum.Enazndan şu hamilelik döneminde.Benim annem de çok söylenir. Ama kendisi de almadı KV de de almadı.Yani KV bi hastane çıkışı bi yorgan aldı. Annem de bi takım bi tulum aldı. Ama ikisi de umrumda değil. İster alırlar ister almazlar. Bi bekletiye sokma kendini. Annenin de beklentiye sokmasına izin verme. Ben gönlümce yapıyorum de çık işin içinden.
Merhaba canım ben de şimdi kontrolden geldim, geçen haftadan beri bende de suda azalma ve plasenta yaşlanması var maalesef bu hafta benim oğlum da sadece 150 gr almış ama doktor çok büyük sorun değil son haftalarda bunu normal karşılıyoruz tamamen susuz kalmadığı sürece, dedi. Bol bol su içmeyi tavsiye etti günde 3 litre geçsin hatta dedi.Günaydın güzel bebişlerin güzel anneleriKontrolden çıktım oğlum 300 gram almış 2 haftada 2550 gram olmuş doktor şimdilik yeterli dedi
Suyunda azalma varmış plesanta yaşlanması ilerlemiş 1 hafta gerilik var gelişiminde
Haftada 1 kontrol edelim yakın takibe alalım dedi duruma göre haftaya doğuma karar vericez
Havuç suyu kaşar kıyma tüket dedi ekstra yapabileceğim bi şey var mı kızlar
Yaaaa pamukkk gibiiiiiiiiMerhaba teyzoslar
Bugun son doz antibiyotik alicaz sonunda damar yolunu cikaracaklar
Bugun ve yarin guzel guzel emersem annemi ve biberonumdaki sutu her seferinde bitirirsem 2gun icinde evimize giderizEki Görüntüle 3164926
Ah bebeğim benim, minik teyzoşum, iştahın ve sağlığın bol olsun hemencik evinize kavuşun inşallah. Maşallah sanaMerhaba teyzoslar
Bugun ve yarin guzel guzel emersem annemi ve biberonumdaki sutu her seferinde bitirirsem 2gun icinde evimize giderizEki Görüntüle 3164926
Hic sorma opmelere doyamiyor insanYaaaa pamukkk gibiiiiiiii
Kokusu geldiMerhaba teyzoslar
Cok tesekkur ediyoruz teyzesiAh bebeğim benim, minik teyzoşum, iştahın ve sağlığın bol olsun hemencik evinize kavuşun inşallah. Maşallah sana
Maşallah subhanallah kuzum. Sabrın sonu selamet çok şükür bugüne.Cok tesekkur ediyoruz teyzesi
Doktoru geldi az once hersey cok iyi gidiyor afferin oglusuna dedii yarin birdaha gelecek ona gore soyler nezaman gidebilecegimizi
Bi an once hepiniz kavusun miniklerinize o kokularini icinize cekinKokusu geldimis koktu buralar
Maşallah onaMerhaba teyzoslar
Canım ses ver. İyi misiniz ?Çok teşekkürlerbende meditasyon müziği çok dinlerim… inşallah yarın çok güzel haberlerle döneceğim kısa sürede detaylıca yazacağım size hepinize bol bol dua edeceğim ıkınırken
Maşallah... Rabbım tez zamanda evlatlarımızı evlerimizde görmeyi nasip etsinMerhaba teyzoslar
Deneyim canım ama işe yarayacağını sanmam. 2 gündür çok fenayım çokYa bu konuda çok saçma ama bende işe yarayan bir şey söyleyeceğim.. ilaçlar, rahatlatan yiyecek içecekler zaten belli. Dün gece ben de aşırı yanma ile uyandım. Gittim koltuğa oturarak uyumaya niyetliydim. Sağıma soluma yastıkları doldurdum kollarımı üstüne koyunca omuz hizasından yüksek kaldılar sanki mideme yer açıldı. Kısa sürede rahatladım. İlaç da içmiştim tabiki ama o pozisyon bana sıkışan midemi rahatlattı hissi verdi. Orada öylece uyumaya niyetliydim aslında ama yatağa geri döndüm sabaha kadar rahatça uyumuşum şu an da bir sıkıntı yok.
Ya benim ilkinde normal doğum gibi başlamıştı sonradan sezeryana döndü o yüzden hiç böyle öncesinde bir test olayım olmadı , yarın da öğleden sonra randevu aç gel demediler ama bakalım ne diyecek doktorumMerhaba benimde haftaya çarşamba günü sezeryan doğumum var. Ben yarın gideceğim aç gidecekmisim anestezi ile görüşüp kan vereceğim aynı zamanda net çekilip doktorum muayene edecek.ve her şey yolundaysa haftaya çarşamba günü gideceğim.yani bu şekilde oluyor benim bildiğim ilkinde de böyle oldu
PamuukkkMerhaba teyzoslar
Bazen iki gün üç gün önceden anestezi ile gorusturebiliyorlar.Ya benim ilkinde normal doğum gibi başlamıştı sonradan sezeryana döndü o yüzden hiç böyle öncesinde bir test olayım olmadı , yarın da öğleden sonra randevu aç gel demediler ama bakalım ne diyecek doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?