2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
bitti artık bundan sonrası önce evde keyif yapacaksın oğlunla.. sonra kucağına alacaksın daha da güzel günleriniz başlayacak

Benim annem yapıyor ama karşı tarafında yapmasını istiyor belki haklı belki haksız.Ben sadece Bana belli etmesini istemiyorum.Enazndan şu hamilelik döneminde.
Buarada kizlar gerçekten iyiki bu grup var .Ben şahsen öneri aldıkça fikir aldıkça çok mutlu oluyorm.Destekleriniz çok iyi geliyor.Hepinixi seviyorum

Merhaba canım ben de şimdi kontrolden geldim, geçen haftadan beri bende de suda azalma ve plasenta yaşlanması var maalesef bu hafta benim oğlum da sadece 150 gr almış ama doktor çok büyük sorun değil son haftalarda bunu normal karşılıyoruz tamamen susuz kalmadığı sürece, dedi. Bol bol su içmeyi tavsiye etti günde 3 litre geçsin hatta dedi.
Bebeğe en çok kilo aldıran şeylerden biri Ekim annelerinde çok okumuştum kıymalı yumurta diyorlardı onu da deneyebilirsin. Muz, süt, tahin, fıstık ezmesi de kilo aldırıyor bebişlere, sağlıkla gelsinler inşallah

Merhaba kızlar doğum yapan tüm annelerin gözü aydın, sütü bol, boş konuşan insanı az, bebislerinin sağlığı güzel olsun inşallah.
Doğum yapacak olanlara da kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim.
38+0 olduk bugün kontrole gittim ama benim oğlanın sanırım hiç gelecegi yok 28. haftadan beri doğum pozisyonunda geçen haftadan beri de biraz suyu azalmış plasenta yaşlanması var, dedi doktor ama NST'de hiç sancı çıkmıyor kalp atışları da düzenli çok şükür 3300 gr 49 cm olmuşuz teyzeleri.
Bu hafta gelmezse haftaya salı yine kontrolümüz var bakalim inşallah herkes güzel, hayırlı haberler alır

Kızlar arkadaşlar mini bir sürpriz babyshower yaptı dün gece bizde , bu bebek bezi pastasından da getirmişler hediye olarak. Yukardakiler kaka gibi çikolata

Bir de oyun olarak kocamla gözlerimizi kapatıp üç tane hipp ek gıda denettiler ve ne olduğunu bilmemizi istediler. Aman allahım yazık bu bebelere ne tadları var ek gıdaların ne de tuzları. Hele hindi etli ek gıdanın tadı çok fenaydı

Merhaba teyzoslar
Bugun son doz antibiyotik alicaz sonunda damar yolunu cikaracaklar
Bugun ve yarin guzel guzel emersem annemi ve biberonumdaki sutu her seferinde bitirirsem 2gun icinde evimize gideriz Eki Görüntüle 3164926
Ah bebeğim benim, minik teyzoşum, iştahın ve sağlığın bol olsun hemencik evinize kavuşun inşallah. Maşallah sana

Ah bebeğim benim, minik teyzoşum, iştahın ve sağlığın bol olsun hemencik evinize kavuşun inşallah. Maşallah sana
Cok tesekkur ediyoruz teyzesi
Doktoru geldi az once hersey cok iyi gidiyor afferin oglusuna dedii yarin birdaha gelecek ona gore soyler nezaman gidebilecegimizi

Merhaba teyzoslar
Bugun ve yarin guzel guzel emersem annemi ve biberonumdaki sutu her seferinde bitirirsem 2gun icinde evimize gideriz Eki Görüntüle 3164926
Maşallah ona nasıl canım çekti bebek kokusu burnuma geldi resmen inşallah tez zamanda evinize gidersiniz canım

Merhaba teyzoslar
Maşallah... Rabbım tez zamanda evlatlarımızı evlerimizde görmeyi nasip etsin

Deneyim canım ama işe yarayacağını sanmam. 2 gündür çok fenayım çok

Ya benim ilkinde normal doğum gibi başlamıştı sonradan sezeryana döndü o yüzden hiç böyle öncesinde bir test olayım olmadı , yarın da öğleden sonra randevu aç gel demediler ama bakalım ne diyecek doktorum

Merhaba teyzoslar
Pamuukkk miss gibi kokusu geldi herşey gönlünce olsun annesi en kısa zamanda sağlıkla kavuşmak nasip olsun sana ve senin durumunda olan tüm annelere

Bazen iki gün üç gün önceden anestezi ile gorusturebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…