• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selam kızlar biz bugün 3 günlük olduk buralara çok gelemiyorum hamileyken herkesin yazdığını tek tek okurdum şimdi vaktim olmuyor girince hemen hızlı hızlı bakıyorum aklımda bi yandan sizlerde çünkü ama bi süre sonra rayına girecek inşallah bebişli hayata alışacağım 🙂 hepinize güzel çok kolay bebişi sağlıkla kucağınıza alacağınız doğumlar diliyorum 🥰

Ben de küçük çapta bir hamile çekimi yaptim kendime bugün ,malum hasta olunca dışarı da cikası gelmiyor insanın hiç ama anısı kalsın istedim💐
IMG_20221122_142156.webp

Bir tık az almış diyebiliriz canım ama benim bebişte haftada 200 gram alıyor seninkinde 150 gram almış çok dert etme 2.5 kiloyu geçmiş ya önemli olan o haftada 1 kontrole gideceğin için su ve plasenta konusunda aklın kalmaz sürekli takipte olacaksın zaten haftaya 37yi tamamlıyoruz artık normal doğum zamanına ulaşmış oluyoruz o yüzden ne kendini ne de oğluşu üzme 😍

Doktorda kilosu için yeterli dedi ama işte yavaşlayınca kilo alımı bide haftası geri düşünce korktum ister istemez 🥺
Bi sıkıntı olmasında sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Kötü bi şey olsa acil sezeryana alırdı zaten dimi

Merhaba canım ben de şimdi kontrolden geldim, geçen haftadan beri bende de suda azalma ve plasenta yaşlanması var maalesef bu hafta benim oğlum da sadece 150 gr almış ama doktor çok büyük sorun değil son haftalarda bunu normal karşılıyoruz tamamen susuz kalmadığı sürece, dedi. Bol bol su içmeyi tavsiye etti günde 3 litre geçsin hatta dedi.
Bebeğe en çok kilo aldıran şeylerden biri Ekim annelerinde çok okumuştum kıymalı yumurta diyorlardı onu da deneyebilirsin. Muz, süt, tahin, fıstık ezmesi de kilo aldırıyor bebişlere, sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
Doktorum banada kıyma dedi sabahları yumurtaya yapayım dediğin gibi kahvaltıda
İnş bi sıkıntı çıkmasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Bakalım belki haftaya doğumu planlarız
Sanki doğurunca büyük bi rahatlık gelicek gibi hissediyorum çok stresli geçti benim hamileliğim

Merhaba kızlar 37. Haftamdayım normalde çok hareketli bebeğim ama bugün neredeyse hareketsiz hareket etse de çok zayıf hareketleri. Hareketleri çok canımı yakardı normal şartlarda. Uzanıp tıktıklıyorum çok zayıf tepki veriyor o kadar. Sizce endişelenmeli miyim yoksa normal mi ? Hafif kasığımda da sızlama var adet sızısı gibi

Bi an once hepiniz kavusun miniklerinize o kokularini icinize cekin 🥰
Minik yavrularin hepsinin o pamuk gibi ellerini gorelim en yakin zamanda 😍
Ay maşallah çok gecmis olsun tez zamanda evinize gidersiniz umarım 💖 çok güzel korkuyorlar gerçekten içime çekmeye doyamıyorum ben de kızımı 🤍🤍

Arkadaşlar benimde bugün kontrol vardı. Şükür iyiyiz. Çatı muayenesi korktuğum gibi olmadı. Normal doğuma uygun dedi ama sancı falan çıkmıyor şuan bol bol yürü dedi. Sabah yazmıştım acaba suyum mu geliyo diye şu da azalma yok dedi. Şu gelince sızıntı devam eder dedi. Yada bianda çok gelir dedi

Doktorda kilosu için yeterli dedi ama işte yavaşlayınca kilo alımı bide haftası geri düşünce korktum ister istemez 🥺
Bi sıkıntı olmasında sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Kötü bi şey olsa acil sezeryana alırdı zaten dimi

Doktorum banada kıyma dedi sabahları yumurtaya yapayım dediğin gibi kahvaltıda
İnş bi sıkıntı çıkmasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Bakalım belki haftaya doğumu planlarız
Sanki doğurunca büyük bi rahatlık gelicek gibi hissediyorum çok stresli geçti benim hamileliğim

İnşallah canım, doğduktan sonra da emzirmesi, maması, kakası, banyosu hep konuşulacak konularımız olur. 😊
Hareketlerini hep takip et diye tembihledi bir de doktorum bana, hareketlerde azalma olursa suyu azaldığı için olabilir hemen gelmelisin dedi senin de aklında bulunsun zaten suyu bitmiş ve bebek beslenemiyor olsa hemen doğuma alırlardı haftalık takip cok iyi olmuş içini ferah tut sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲

Merhaba kızlar. Yarın 37+0m. Gebelik kolestazı nedeniyle yarın sezeryana alıcam, doktorum 38i beklemek istemedi. Bir kasım bebeği daha geliyor.💗 Dualarınızı eksik etmeyin, Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin🤲🏻
Hakkınızda hayırlısı olsun nasılsın her şey yolunda mı

İnşallah canım, doğduktan sonra da emzirmesi, maması, kakası, banyosu hep konuşulacak konularımız olur. 😊
Hareketlerini hep takip et diye tembihledi bir de doktorum bana, hareketlerde azalma olursa suyu azaldığı için olabilir hemen gelmelisin dedi senin de aklında bulunsun zaten suyu bitmiş ve bebek beslenemiyor olsa hemen doğuma alırlardı haftalık takip cok iyi olmuş içini ferah tut sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲
İnşallah canısı havuç suyuna başla günde 1 bardak belki faydası olur dedi banada aklında olsun seninde inş kilo alımı suyu normale döner 🙏🏻🙏🏻

Bende çalışabilir raporu aldıktan sonra zulüm geldi işe gelmek yarın son mesai günüm, acayip mutluyum eve geçeceğim için. Sırf maaşım tam yatsın diye oğluşum için sabrettim. Ama zaman bir şekilde geçiyor. Bir bakmışsın evdesin artık🤗
Gelişmeleri paylaş bizimle canım.
Canım rapor parasını doğumdan sonra alıyoruz di mi

Kızlar arkadaşlar mini bir sürpriz babyshower yaptı dün gece bizde , bu bebek bezi pastasından da getirmişler hediye olarak. Yukardakiler kaka gibi çikolata 😂😂

Bir de oyun olarak kocamla gözlerimizi kapatıp üç tane hipp ek gıda denettiler ve ne olduğunu bilmemizi istediler. Aman allahım yazık bu bebelere ne tadları var ek gıdaların ne de tuzları. Hele hindi etli ek gıdanın tadı çok fenaydı Eki Görüntüle 3164922
Sizin için güzel bir deneme keyifli bir antrenman olmuş. Kaka gibi çikolatalı pasta da bir değişik ama tadı güzeldir eminim 😂😂😂

Merhaba teyzoslar 👶🏻
Bugun son doz antibiyotik alicaz sonunda damar yolunu cikaracaklar💃🏻
Bugun ve yarin guzel guzel emersem annemi ve biberonumdaki sutu her seferinde bitirirsem 2gun icinde evimize gideriz ☺️☺️Eki Görüntüle 3164926
Bence hepsini teker teker yapacak bu tatlı bebek ve yakında annesi ile evine dönüp yuvasına kavuşacak

Benim kuzum da bugün iki kez emdi. Sarılık varmış ışık veriyorlar. Yarın sabah değer iyi gelirse alıp geliyorum🥰 inşaallah
Cok guzell 😍😍
Benim oglusumdada sarilik vardi birazcik bir gece isik verdiler ertesi gun degerleri cok iyi cikti. Senin kuzundada oyle olur umarim bir gecede hemen degerleri duser ve sonrasinda evine kavusur ❤️

Back