- 16 Şubat 2022
- 208
- 200
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.001
Maşallah diyelim inşallah hiç olmaz zormuş gerçekten su içerken bile kötü oluyor insanBenim 7+0 şu an hiç bulantı yok diyebilirim bir iki kez midem kötü gibi oldu geçti bir daha da olmadı cidden kişiden kişiye değişiyor. Daha erken de olabilir tabi kimisinin 7.haftada başlıyor umarım çok zorlamaz bizleribenim korkum henüz şirkette duyulmasını istemiyorum bulantı kusma olursa anlamasinlar hemen
Bende sizin gibiydim. Eşime hiç midem bulanmiyor diyip üzülüyordum ama zormuş şükredin benceKızlar bnde hic bulantim yok oğlumda da hiç olmamıştı sizleri okudukça hiç hamile değilim gibi geliyor yaaa
Aman nazar değmesin ben de öyleyim bazen hamile olduğumu unutuyorum sonra aniden aklıma geliyor bebişKızlar bnde hic bulantim yok oğlumda da hiç olmamıştı sizleri okudukça hiç hamile değilim gibi geliyor yaaa
Sizin önceki hamilelikle yoktu bu sefer mi var bulantı?Bende sizin gibiydim. Eşime hiç midem bulanmiyor diyip üzülüyordum ama zormuş şükredin bence
Benim ilk hamileliğimSizin önceki hamilelikle yoktu bu sefer mi var bulantı?
Yaa inşaAllah bişey olmaz kuzum Allahın izniyle doktorunla görüşürsün inşaAllah hemen önlemlerini alırsınInsallah canim yarin bir daha tahlil verecegim umarim 4 leri görürüm
Bir de iyi bir doktor bakayim benim doktor gitmişbebekten cok TSH dusunur oldum zarar verecek diye ödüm kopuyor.
Kan sulandiriciya baslayacaktik bir de doktora gidebilseydim.
Sizin gibiydim diyince ben diğer hamileliginizi kastediyorsunuz sandım pardonBenim ilk hamileliğim
Dedim acaba hamilelikten hamileliğe de mi değişiyorBenim ilk hamileliğim
Bu benKızlar bnde hic bulantim yok oğlumda da hiç olmamıştı sizleri okudukça hiç hamile değilim gibi geliyor yaaa
Yok hanimefendi üzülüyor ya bulantısı olmadığı için onu kastetmiştimSizin gibiydim diyince ben diğer hamileliginizi kastediyorsunuz sandım pardon
Ben doktora gittigimde tam ultasonda bakacakken acaba bebek var mıdır diye şüpheye düştüm sonra görünce rahatladımBu benkeseyi görmesem inanmıcaktım beta falan hak getire
Benim ilk gebelikte 3 ay hic bulantim olmamisti . 4.ayda çok yedigimden midem bulanmiş cikarmistim , 10 gün hicbir sey yiyemedim icemedim hep cikardim. Sonra o da gecti bir daha bulantim olmadi. Sizinki de buna dönmüş.6+1 den itibaren sabahları ve açlık hissettiğimde bulantım olmuştu. Bugün 6+6 hiç bir şekilde bulantım geçmedi sabahtan beri sürüyor..
Hicbir zarari yok için rahat olsun.Acaba hiç zararı yok mu canım ne bileyim çekiniyorum
Tez zamanda geçer inşallah herkesin ne kadar rahat o kadar iyi. Umarım çabucak geçer şu 12 haftaYok hanimefendi üzülüyor ya bulantısı olmadığı için onu kastetmiştimbende kendi kendime belirtim yok diye üzülüyordum şimdi var hadi bakalım
Göğüs hassasiyeti bende hala yok canım onu baz alma korkma hiçbir şey yoktur. Kan sonucun da çok güzel gelir umarımBende baş ağrısı var. İğneyi yapmadım bugün, yarın başlayacağım, aspirin içtim bir tane.
İnşallah yarın güzel sonuçlar gelir. Sanki dün memelerim hafif acıyordu bugün yumuşacıklar. Ay korkuyorum
Benim hep yumşaaaakkBende baş ağrısı var. İğneyi yapmadım bugün, yarın başlayacağım, aspirin içtim bir tane.
İnşallah yarın güzel sonuçlar gelir. Sanki dün memelerim hafif acıyordu bugün yumuşacıklar. Ay korkuyorum
Ahahahah bu benBen doktora gittigimde tam ultasonda bakacakken acaba bebek var mıdır diye şüpheye düştüm sonra görünce rahatladım
Insallah iyi olur her sey canim , yarin rahatlayip gelirim umarimYaa inşaAllah bişey olmaz kuzum Allahın izniyle doktorunla görüşürsün inşaAllah hemen önlemlerini alırsınSağlıkla kucağına aldırsın Rabbim
İnşaAllah kuzum yarınmışş ben de bekleyem burda güzel haberleriniInsallah iyi olur her sey canim , yarin rahatlayip gelirim umarim
Bende oyleyim arada yokliyom acı yoksa endişe ediyoum ben asprin almadim bugün yarın doktorla konuscam gerek varmı diye bakalım yarın ola hayrola ins kalp atsiini duyarımBende baş ağrısı var. İğneyi yapmadım bugün, yarın başlayacağım, aspirin içtim bir tane.