2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa canım noldu senin temmuzdaydı tahmini doğumu bebeğin , ağustosmu oldu
Hayır canım benim 29 temmuz. Ama hakımda yazılanları okudum. Ve zaten cevap veremiyordum. Bu yüzden burda bebeğimle ilgili sorular sorabilir faydalanabilirim. Hem hamile olmayanlar bile her guruba girebilirdi. Bende temmuz ayı dada ağustostada kalabilirim

Aaaa canım noldu senin temmuzdaydı tahmini doğumu bebeğin , ağustosmu oldu
Ama biliyormusunuz kimseye zararım olmadı hakaretim olmadı. Hamileyim sırf beni huzursuz etmeye uğraşıyorsunuz. Bu yüzden hesabımı tamamen sileceğim. Çok yazık.
Bana musallat oldu biri nerelere getirdi.
Hani hepiniz diyordunuz biz ağustos temmuz hepsine giriyoruz yok hamileler değil hepsi girer ne olduysa beni sorguluyorsun bacım. Hakkımda söylenenler beni çok üzdü.
Ben ilk hamileliğimde Aralık ayı 2020 de idim. Şimdi hamile kaldım temmuz ayı gurubuna girdim. Kimseye birşey dediğim olmadı. Ama annem12345 olan şahıs bana iftira bile attı bilemedim gunahım ne iidi.
Benim ihtiyacım vardı sizlerin bilgisine. Desteğine. Şimdi ise gitmek istemedim oraya çünkü hakkımda yazılanları okudum.

merhabalar benim de sat 24 ekim geçen hafta da test patım pozitif çıktı. herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah

Ama biliyormusunuz kimseye zararım olmadı hakaretim olmadı. Hamileyim sırf beni huzursuz etmeye uğraşıyorsunuz. Bu yüzden hesabımı tamamen sileceğim. Çok yazık.
Bana musallat oldu biri nerelere getirdi.
Hani hepiniz diyordunuz biz ağustos temmuz hepsine giriyoruz yok hamileler değil hepsi girer ne olduysa beni sorguluyorsun bacım. Hakkımda söylenenler beni çok üzdü.
Ben ilk hamileliğimde Aralık ayı 2020 de idim. Şimdi hamile kaldım temmuz ayı gurubuna girdim. Kimseye birşey dediğim olmadı. Ama annem12345 olan şahıs bana iftira bile attı bilemedim gunahım ne iidi.
Benim ihtiyacım vardı sizlerin bilgisine. Desteğine. Şimdi ise gitmek istemedim oraya çünkü hakkımda yazılanları okudum.
Valla benim Bi şeyden haberim yok. Ama sana kimse bir şey demedi burda. Arkadaşta kötü amaçla sormadı zaten. 😇 O yüzden can sıkmaya değmez. Konuyu uzatmayalım. Başka bir grubun konusu ise bence buraya da taşımayalım. Önemli değil temmuz ağustos bilgi alışverişi sonuçta. 🌼 Hoş geldiniz 👶🏻🧸🎉

Valla benim Bi şeyden haberim yok. Ama sana kimse bir şey demedi burda. Arkadaşta kötü amaçla sormadı zaten. 😇 O yüzden can sıkmaya değmez. Konuyu uzatmayalım. Başka bir grubun konusu ise bence buraya da taşımayalım. Önemli değil temmuz ağustos bilgi alışverişi sonuçta. 🌼 Hoş geldiniz 👶🏻🧸🎉
Allah razı olsun hoşbuldum canım. Sağol.

Bende buraya yeni geldim. Benim 8 Aralık da randevum var. Bende henuz kalp atışını duymadım. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin

Doktora gidenler yazabilirmi neler dedi nelere dikkat etmeniz gerekiyor her doktor farklı şeyler söyleyebilir bilgimiz olsunn ben kan değerlerimde sıkıntı yaşamazsa aralık ortasında gitmeyi düşünüyorum

Doktora gidenler yazabilirmi neler dedi nelere dikkat etmeniz gerekiyor her doktor farklı şeyler söyleyebilir bilgimiz olsunn ben kan değerlerimde sıkıntı yaşamazsa aralık ortasında gitmeyi düşünüyorum
Neden bu kadar beklemek istiyorsunuz merak ettim? 😇

Neden bu kadar beklemek istiyorsunuz merak ettim? 😇
şimdi gitsem kese görünmicek 27 ekim adet tarihim ama yumurtlamam 12 kasım kan değerlerimi aile hekimliğinde verdim bugün çıkar ne kadar artmış bakalım nasıl ilerlicek alttanda bakılsa kese görünüyormuş 1000 üzerine çıkınca ama ben karından görünsün diye 2 hafta geç gidecem hemde covidden dolayı sürekli hastaneye gitmek istemiyorum nekadar özele gitsemde

X