2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende şu tabloda kendimi görücem ya daha ne olsun yaş 26 sat 08.11.2021 ilk çocuk:)

Çok teşekkür ederim umarım o kadar uzun sürmez

Daha beta sonucu gormeyen var bacim 8 haftaya kadar kalp atisi duyulmayan olabiliyo dert etme
Kizimda 6 haftalikken görmüştük. Bu ikidir gidiyorum kese var fakat bebek görünmedi bide kese şekli oval dedi yuvarlak olmalıymış. Kan verdim cuma tekrar vericem düzenli yükseliyor mu diye onda belli olur daha öncede kimyasal gebelik geçirdim ondan biraz endişeliyim.

Kimyasal gebelik geciriyorum dün 123 cikti Doktora gittim rahim duvarın kalın dedi pazartesi bir daha kan verecem kanamam olmazsa kurtas yaparız dedi yoksa hamile kalırsan birdaha tutunamaz dedi böyle bir şey varm

Kimyasal gebelik geciriyorum dün 123 cikti Doktora gittim rahim duvarın kalın dedi pazartesi bir daha kan verecem kanamam olmazsa kurtas yaparız dedi yoksa hamile kalırsan birdaha tutunamaz dedi böyle bir şey varm
Ben kanamayla dusuk yapmistim daha once duymadim kuzum bole bisey. Cok gecmis olsun

Bazen geç duyuluyormuş. İçinizi ferah tutun duyarsınız inşallah Benim de sizinle aynı zamanda doğum nasipse. İlk kez haftaya perşembe gideceğim. Güzel haberler alırız inşallah. Hcg sizin kaç çıkmıştı? Benim 29 kasımda 2448 ti. Sonra vermedim daha.

Geçmiş olsun. Şimdi ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama inan herkesin başına geliyor. Benim de başıma geldi. En azindan hamile kalabildigini biliyorsun, bu da bir şey. Ben 1 ay ara verip 2. Ayında kızıma hamile kaldim kimyasalı ardından. Soruna gelecek olursam ben reglimden 7 gun sonra sancılı bir adet geçirmiştim. Kimyasal kendiliğinden regl olarak bitiyor diye biliyorum. Hic kürtaj olmak zorunda olanı duymadım kimyasalda.

Çok geçmiş olsun kan degerin daha önce nasıldı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…