2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç haftalıksınız cm yi mm ye çevirdiğin de senin 7.3 mm çıkıyor benim mm yi cm yaparsak ta 1,23 cm yapıyor. Büyük ihtimalle sizin biraz daha küçük bebeğiniz benim 5+4 bugün
Merhaba 5+4 te yolk sac kesesini gördünüz mü? Cuma günü gidicem bende 5+4 olucam o zaman görür müyüm diye çok merak ediyorum

Bulantıları başlayan bı ben miyim ya perişanım hicbisey yiyemiyorum yediğimi cikariyorum ne iyi gelir ne yapayım mahvoldum
Günaydın en korktuğum 15. Haftaya kadar kusup hastanelik oluyodum kızımda
Yudum yudum su içmek iyi geliyo cebimde leblebi taşırdım bide tuzlu limon yatıştırırdı midemi.
Onun dışında beklemekten başka çare yok maalesef

Onu da deniyim.cokmtesekkur ederim ins uzun sürmez halim kalmadı çalışıyorum bı de

Bulantıları başlayan bı ben miyim ya perişanım hicbisey yiyemiyorum yediğimi cikariyorum ne iyi gelir ne yapayım mahvoldum
Ben de aynıyım dün ilk defa çıkardım. Ben yiyorum ama midem boşsa aşırı bulanıyor özellikle sabahları. Çok zor bir durum ya dün gerçekten bu nasıl bir şey diye diye kendime gelemedim

Asm de kan verdim. 4 tup aldilar sadece gebelik testi demistim oysa. Insallah bugun cikar. Eczaneye sordum folik asit icin ocean methyl folat mi ocean mummy mi diye. Mummy daha zengin onu oneririz dediler. Online da daha uygun ama alacak olan varsa online alsin

Benim daha erken sanırım oyuzden simdilik yok kızımda biraz geç başlamıştı hafif baslayarak arttı ve hiç bisey çare olmamıştı 6. Ayıma kadar devam etti hiç bisey yiyemedim doktorum bulantı hapı vermisti o az bisey rahatlattı çok geçmiş olsun

Inşaallah çıkar bende 2 tup verdim dün hala çıkmadı ya

Herkese merhabalar. 6 yıl önce yine Ağustos Anneleri 2015 grubunda idimTarih tekerrür etti. Çift çizgiyi gördüm yeni bir serüven başlıyor ve çok şey değişmiştir eminim. 6 yil önce herşeyi buradan öğrenmiştim. Yine buradayım sağlıklı güzel bir serüven olur inşallah.

Normalde ayni gun cikiyodu online bakinca ama asm den ertesi gun veriyolar sonuclari. Bi an omce ciksin seninki de insallah
Aynen hastanelerde verince çıkıyor ama ilk defa verdim bende asm de dr dedi yarın öğleden sonra çıkar diye haklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…