2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yalnis ifade rahim duvarım çok kalın olunca pazartesiye kadar incelme olmazsa kazicak gibi bir şey dedi üzüntüden anlamadım pazartesi tam konusacagiz

Kimyasal gebelik geciriyorum dün 123 cikti Doktora gittim rahim duvarın kalın dedi pazartesi bir daha kan verecem kanamam olmazsa kurtas yaparız dedi yoksa hamile kalırsan birdaha tutunamaz dedi böyle bir şey varm
kanama mı başladı yada önceki hcg değerin düştü mü neye göre kimyasal geçiriyorsun? kimyasal da henüz rahme tutunan bir şey olmadığından kürtaj olmuyor sadece daha yoğun adet oluyorsun o kadar

Pazartesi günü belli olacak o zamana kadar kan gelir insallah rahim duvarın çok kalın dedi
kalın olması normal çünkü rahim kendini gebeliğe hazırladı yumurta tutunsun diye kalınlaştırdı. hatta adet öncesinde de rahim kalınlaşır adet le birlikte düzelir bence doktor boş yere endişelendirmiş seni.. benim değerim 23 olduğu gün reglim başlamıştı içini ferah tut. 3 ay içinde sağlıklı bir şekilde gebe kalmaya işaret bu çok kişiden duydum.

inşallah hayırlısı ile

kanamam olsun diye soğan kürü yapsam faydası olurmu başka ne yapabilirim kan gelsin diye

Hepinize teşekkür ederim Ankara'da olan varmı? Devlete gittik bugün rezaletti kan testi bile istemedi ilk hamilelikte özele gitmiştim ama bu kez testler vs pahalı diye devlete gideyim dedim pişman oldum Ankara'da olan arkadaşlardan hastane ve doktor önerisi bekliyorum.

Yalnis ifade rahim duvarım çok kalın olunca pazartesiye kadar incelme olmazsa kazicak gibi bir şey dedi üzüntüden anlamadım pazartesi tam konusacagiz
Zaten her ay rahim duvarı kalınlaşır bebek yoksa kanar dökülür bence acele etme canım gerekirse başka bi doktora daha git çok geçmiş olsun

Kan sonuclarim cikmaya basladi. Gereksiz ne varsa acikladilar sukur. Hcg hala yok

Etlik zübeyde diyorsan berbat zaten insan yığını resmen ilk kan vermeye gittim randevulu öldüğüm halde 1.30 saat bekledim ben kızımda sami ulus beştepe ek binasına gittim çok iyiydi özel gibi doğumumuza orda yaptım tek kişilik odalarda kalınıyor ama asistan dr lar çok oluyor onun dışında çok iyi bence sessiz sakin temiz benim daha erken diye gitmedim şimdi nasıl çok bilmiyorum ama bi denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…