Yalnis ifade rahim duvarım çok kalın olunca pazartesiye kadar incelme olmazsa kazicak gibi bir şey dedi üzüntüden anlamadım pazartesi tam konusacagizGeçmiş olsun. Şimdi ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama inan herkesin başına geliyor. Benim de başıma geldi. En azindan hamile kalabildigini biliyorsun, bu da bir şey. Ben 1 ay ara verip 2. Ayında kızıma hamile kaldim kimyasalı ardından. Soruna gelecek olursam ben reglimden 7 gun sonra sancılı bir adet geçirmiştim. Kimyasal kendiliğinden regl olarak bitiyor diye biliyorum. Hic kürtaj olmak zorunda olanı duymadım kimyasalda.
Öğrendiğimde 92 2 gün sonra 260 larva 2 gün sonra 660 bir gün sonra 440 larda dünde 123 duÇok geçmiş olsunkan degerin daha önce nasıldı peki
kanama mı başladı yada önceki hcg değerin düştü mü neye göre kimyasal geçiriyorsun? kimyasal da henüz rahme tutunan bir şey olmadığından kürtaj olmuyor sadece daha yoğun adet oluyorsun o kadarKimyasal gebelik geciriyorum dün 123 cikti Doktora gittim rahim duvarın kalın dedi pazartesi bir daha kan verecem kanamam olmazsa kurtas yaparız dedi yoksa hamile kalırsan birdaha tutunamaz dedi böyle bir şey varm
2 kat olma zorunluluğu yok %60 yetiyor maşallah değerin güzelkızlar Pazartesi beta 1693tü Bugün 3126 tam 2 kat olmamış nesne açana bi sıkıntı olabilir mi
hcg değeri düşmüş baksana bu kendiliğinden kanamanın başlayacağını gösteriyor sürekli çıkan hcg sıkıntı bu gibi durumlardaÖğrendiğimde 92 2 gün sonra 260 larva 2 gün sonra 660 bir gün sonra 440 larda dünde 123 du
Ayni yollardan gectim sakin uzulme gene hamile kalacaksin hepimiz kaldik ama cogu arkadasa katiliyorum kimyasalda kurtaj olmaz diye biliyorumÖğrendiğimde 92 2 gün sonra 260 larva 2 gün sonra 660 bir gün sonra 440 larda dünde 123 du
Pazartesi günü belli olacak o zamana kadar kan gelir insallah rahim duvarın çok kalın dedihcg değeri düşmüş baksana bu kendiliğinden kanamanın başlayacağını gösteriyor sürekli çıkan hcg sıkıntı bu gibi durumlarda
kalın olması normal çünkü rahim kendini gebeliğe hazırladı yumurta tutunsun diye kalınlaştırdı. hatta adet öncesinde de rahim kalınlaşır adet le birlikte düzelir bence doktor boş yere endişelendirmiş seni.. benim değerim 23 olduğu gün reglim başlamıştı içini ferah tut. 3 ay içinde sağlıklı bir şekilde gebe kalmaya işaret bu çok kişiden duydum.Pazartesi günü belli olacak o zamana kadar kan gelir insallah rahim duvarın çok kalın dedi
inşallah hayırlısı ilekalın olması normal çünkü rahim kendini gebeliğe hazırladı yumurta tutunsun diye kalınlaştırdı. hatta adet öncesinde de rahim kalınlaşır adet le birlikte düzelir bence doktor boş yere endişelendirmiş seni.. benim değerim 23 olduğu gün reglim başlamıştı içini ferah tut. 3 ay içinde sağlıklı bir şekilde gebe kalmaya işaret bu çok kişiden duydum.
Cok guzel artmis bencekızlar Pazartesi beta 1693tü Bugün 3126 tam 2 kat olmamış nesne açana bi sıkıntı olabilir mi
Erken kuzu ya nisoşu 7. Haftada duymuştum benKızlar bebeğin kalp atışını duyan varmi. Ben 6 haftalık oldum henüz duyulmadı
%60ı da kabul ediyolarkızlar Pazartesi beta 1693tü Bugün 3126 tam 2 kat olmamış nesne açana bi sıkıntı olabilir mi
Maydonoz kaynatıp içebilirsin canım adet söktürücü özelliği var ama bu durumda kendi gelmesi daha mi mantikli bilemedimkanamam olsun diye soğan kürü yapsam faydası olurmu başka ne yapabilirim kan gelsin diye
Zaten her ay rahim duvarı kalınlaşır bebek yoksa kanar dökülür bence acele etme canım gerekirse başka bi doktora daha git çok geçmiş olsunYalnis ifade rahim duvarım çok kalın olunca pazartesiye kadar incelme olmazsa kazicak gibi bir şey dedi üzüntüden anlamadım pazartesi tam konusacagiz
Etlik zübeyde diyorsan berbat zaten insan yığını resmen ilk kan vermeye gittim randevulu öldüğüm halde 1.30 saat bekledim ben kızımda sami ulus beştepe ek binasına gittim çok iyiydi özel gibi doğumumuza orda yaptım tek kişilik odalarda kalınıyor ama asistan dr lar çok oluyor onun dışında çok iyi bence sessiz sakin temiz benim daha erken diye gitmedim şimdi nasıl çok bilmiyorum ama bi denemeni tavsiye ederimHepinize teşekkür ederim Ankara'da olan varmı? Devlete gittik bugün rezalettikan testi bile istemedi ilk hamilelikte özele gitmiştim ama bu kez testler vs pahalı diye devlete gideyim dedim pişman oldum Ankara'da olan arkadaşlardan hastane ve doktor önerisi bekliyorum.
Çıkar inşaallah oda yakında bi benim çıkmadi yaa dun sabah verdim bitanesi bile çıkmadı daha çalıcam artıkKan sonuclarim cikmaya basladi. Gereksiz ne varsa acikladilar sukur. Hcg hala yok