2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar. 6 yıl önce yine Ağustos Anneleri 2015 grubunda idim😊Tarih tekerrür etti. Çift çizgiyi gördüm yeni bir serüven başlıyor ve çok şey değişmiştir eminim. 6 yil önce herşeyi buradan öğrenmiştim. Yine buradayım 😍 sağlıklı güzel bir serüven olur inşallah.
Merhaba hosgeldin. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah

Herkese merhabalar. 6 yıl önce yine Ağustos Anneleri 2015 grubunda idim😊Tarih tekerrür etti. Çift çizgiyi gördüm yeni bir serüven başlıyor ve çok şey değişmiştir eminim. 6 yil önce herşeyi buradan öğrenmiştim. Yine buradayım 😍 sağlıklı güzel bir serüven olur inşallah.
Hayırlı olsun hoşgeldiniz amin inşaallah 🤗

Hayırlı olsun hoşgeldiniz amin inşaallah 🤗

Asm de kan verdim. 4 tup aldilar sadece gebelik testi demistim oysa. Insallah bugun cikar. Eczaneye sordum folik asit icin ocean methyl folat mi ocean mummy mi diye. Mummy daha zengin onu oneririz dediler. Online da daha uygun ama alacak olan varsa online alsin
Geçmiş olsun muhtemelen genel değerlerine de bakmışlardır bi hcg için dört tüp cidden fazla çünkü.. ocen mummy hamilelik boyunca mı kullanılacak yoksa 3. ay sonuna kadar mı?

Bulantıları başlayan bı ben miyim ya perişanım hicbisey yiyemiyorum yediğimi cikariyorum ne iyi gelir ne yapayım mahvoldum
İlk gebeliğimde maalesef 7 kilo vermiştim ilk 4ayda bulamtılardan, en çok işe yarayan sabahları baş ucunuza leblebi tuzlu kraker koyup uyanır uyanmaz yemek. Tutuyor bir süre

Bende 3sene önce yine Ağustos annelerindeydim hayırlısı sağlıklısı olsun hepimiz için🙏🏻

Bulantıları başlayan bı ben miyim ya perişanım hicbisey yiyemiyorum yediğimi cikariyorum ne iyi gelir ne yapayım mahvoldum
çok geçmiş olsun mideni boş bırakmamaya çalış ben elimde ülker tuzlu çubuk kraker ile geziyordum leblebi fayda etmedi bana birde metpamid vermişti doktorum o da nispeten iyi gelmişti

Geçmiş olsun muhtemelen genel değerlerine de bakmışlardır bi hcg için dört tüp cidden fazla çünkü.. ocen mummy hamilelik boyunca mı kullanılacak yoksa 3. ay sonuna kadar mı?
Sanirim hamilelik boyunca kullanilabilir cunku iceriginde baya bisey var vitaminler vs

Asm de kan verdim. 4 tup aldilar sadece gebelik testi demistim oysa. Insallah bugun cikar. Eczaneye sordum folik asit icin ocean methyl folat mi ocean mummy mi diye. Mummy daha zengin onu oneririz dediler. Online da daha uygun ama alacak olan varsa online alsin
Bende ocean ve regenesis max arasında kalmıştım. İlk gebeliğimde de regenesis kullandığım için yine onu tercih ettim. İlk kontrolümde soracağım bende ocean nasıl diye

Merhaba, hoşgeldiniz hayırlı olsun

Bende ocean ve regenesis max arasında kalmıştım. İlk gebeliğimde de regenesis kullandığım için yine onu tercih ettim. İlk kontrolümde soracağım bende ocean nasıl diye
Onu hic duymamistim. Oglumda 12. Haftaya kadar folbiol kullandim galiba sonra da imom omega kullandim doguma kadar. Bunda da bunu baska topiklerde okudum arastirdim aldim valla

Coklusu daha mantikli. Gecen hagta baktigimda online da daha uygundu smdi baktm degil. Eczaneden 79 a aldim. Tanidik.eczane varsa daha bile uyguna alirsiniz
hepsi burada da 3 lü paket 75 liraya geliyo tanesi alsam mı dedim kalp atışını duymadan almak istemiyorum nedense:KK64:

X