2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benden sadece tek tüp aldılar değerin yüksek çıkarsa gel diğer tahliller içinde kan ver dedi

Teşekkür ederim hemen de bildiniz kabus gibiydi yakın diye gittk randevu bulmak da çok zor ilk testler bı devlette olsun sonra özele gideyim diyorum. Benim de yeni daha 4+2 kese oluşmuş dedi kan tahlili almicak misiniz dedim 15 gün sonra dedi . İlk dogumum da da erken gitti idim kan almışlardı illa kan aldircam 6 yıl geçti neler değişti bilmiyorum biraz telaşlıyim Ankara'da da yeniyiz. Hiç bilgim yok

Çift çizgi çok net kese oluşmuş dedi şuan bir şey yapmama gerek yok sizce de değil mi

Eklentiler

• IMG20211207135342.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 41
Ankarada ki en berbat yer sanırım 2 kere gittim bidaha gitmem inşaallah ben keciorendeyim beştepe yi bi dene aracınız varsa çok uzak değil külliye tarafında

Ben şehir Hastanesine gidiyorum. Orası da güzel bence tam kan sayımı falan yaptılar hemen bana. Sıra biraz geç geliyor ama ona da yapacak bişey yok artık mecbur bekliyorum

Ben şehir Hastanesine gidiyorum. Orası da güzel bence tam kan sayımı falan yaptılar hemen bana. Sıra biraz geç geliyor ama ona da yapacak bişey yok artık mecbur bekliyorum
Şehir hastanesine randevu aldık 15 gün sonraya bakalım.

Bugun 6+1 mide yanması reflu basladi. Off ilkinde de böyle olmuştu. 6. Hafta mide yanması, 7. hafta da mide bulunması ve kusma. Hemen de geçmedi
. 8. Aya kdr çıkardım yediklerimi. Hala umudum var, mide yanması neyse de belki mide bulantısı başlamaz

Inşallah tessekur ederim. Ben ilk kez kan verdim iki defa gittim ultrason yapıldı bebek gorunmeyince hcg bakılmak istendi. Sonucu da cuma günü öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…