- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 28
Benden sadece tek tüp aldılar değerin yüksek çıkarsa gel diğer tahliller içinde kan ver dediAsm de kan verdim. 4 tup aldilar sadece gebelik testi demistim oysa. Insallah bugun cikar. Eczaneye sordum folik asit icin ocean methyl folat mi ocean mummy mi diye. Mummy daha zengin onu oneririz dediler. Online da daha uygun ama alacak olan varsa online alsin
Teşekkür ederim hemen de bildinizEtlik zübeyde diyorsan berbat zaten insan yığını resmen ilk kan vermeye gittim randevulu öldüğüm halde 1.30 saat bekledim ben kızımda sami ulus beştepe ek binasına gittim çok iyiydi özel gibi doğumumuza orda yaptım tek kişilik odalarda kalınıyor ama asistan dr lar çok oluyor onun dışında çok iyi bence sessiz sakin temiz benim daha erken diye gitmedim şimdi nasıl çok bilmiyorum ama bi denemeni tavsiye ederim
Ankarada ki en berbat yer sanırım 2 kere gittim bidaha gitmem inşaallahTeşekkür ederim hemen de bildinizkabus gibiydi yakın diye gittk randevu bulmak da çok zor ilk testler bı devlette olsun sonra özele gideyim diyorum. Benim de yeni daha 4+2 kese oluşmuş dedi kan tahlili almicak misiniz dedim 15 gün sonra dedi . İlk dogumum da da erken gitti idim kan almışlardı illa kan aldircam 6 yıl geçti neler değişti bilmiyorum biraz telaşlıyim Ankara'da da yeniyiz. Hiç bilgim yok
Ben de KeçiörendeyimAnkarada ki en berbat yer sanırım 2 kere gittim bidaha gitmem inşaallahben keciorendeyim beştepe yi bi dene aracınız varsa çok uzak değil külliye tarafında
Maşaallah kese oluşmuşsa sorun yoktur inşaallah bidahakine kalp atışı için gidersinÇift çizgi çok netkese oluşmuş dedi şuan bir şey yapmama gerek yok sizce de değil mi
Tesaduflerimiz cokmus bende 4 haftalık oldum bugünBen de Keçiörendeyim
Şehit KubilayTesaduflerimiz cokmus bende 4 haftalık oldum bugünhangi mahalledesiniz
Ayy öylemiMaşaallah kese oluşmuşsa sorun yoktur inşaallah bidahakine kalp atışı için gidersin
bende bilmiyomkiMaydonoz kaynatıp içebilirsin canım adet söktürücü özelliği var ama bu durumda kendi gelmesi daha mi mantikli bilemedim
pazartesi bir gidim ne dicekZaten her ay rahim duvarı kalınlaşır bebek yoksa kanar dökülür bence acele etme canım gerekirse başka bi doktora daha git çok geçmiş olsun
Yok artık bende yukseltepe biraz daha aşağıda ama yakın bayaŞehit Kubilay
SüperYok artık bende yukseltepe biraz daha aşağıda ama yakın baya
Ben yine beştepe sami ulus düşünüyorum ama yenimahalle devlet hastanesinde baya övdüler dr lar çok iyiymis ikisi arasında kararsizim bakalımSüperhangi hastaneye gideceksiniz
Ben şehir Hastanesine gidiyorum. Orası da güzel bence tam kan sayımı falan yaptılar hemen bana. Sıra biraz geç geliyor ama ona da yapacak bişey yok artık mecbur bekliyorumHepinize teşekkür ederim Ankara'da olan varmı? Devlete gittik bugün rezalettikan testi bile istemedi ilk hamilelikte özele gitmiştim ama bu kez testler vs pahalı diye devlete gideyim dedim pişman oldum Ankara'da olan arkadaşlardan hastane ve doktor önerisi bekliyorum.
Şehir hastanesine randevu aldık 15 gün sonraya bakalım.Ben şehir Hastanesine gidiyorum. Orası da güzel bence tam kan sayımı falan yaptılar hemen bana. Sıra biraz geç geliyor ama ona da yapacak bişey yok artık mecbur bekliyorum
Hala cikmadi miÇıkar inşaallah oda yakında bi benim çıkmadi yaa dun sabah verdim bitanesi bile çıkmadı daha çalıcam artık
Inşallah tessekur ederim. Ben ilk kez kan verdim iki defa gittim ultrason yapıldı bebek gorunmeyince hcg bakılmak istendi. Sonucu da cuma günü öğrenirimBazen geç duyuluyormuş. İçinizi ferah tutun duyarsınız inşallahBenim de sizinle aynı zamanda doğum nasipse. İlk kez haftaya perşembe gideceğim. Güzel haberler alırız inşallah. Hcg sizin kaç çıkmıştı? Benim 29 kasımda 2448 ti. Sonra vermedim daha.