2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel önemli ve pahalı şeylerin varmış 😂 bizde memlekete göndermiştik inşallah duruyordur bebek arabası fln var ben başta sepet beşik alacağım 5-6 ay olunca park yatağa geçeriz diye düşünüyorum
Ay evet 2. Çocuk rahatlığı olacak o zaman dünyanın parası tutmuştu bunlar 😂
Paralarını sonuna kadar hakettiler gerçi çok kullandım 😂

Hayır anlamada anlamıyoruz kağıttan 😂😂 beni birdaha pazartesi çağırdı kalp atışı için
Beni 15 gün sonraya çağırdı, çok uzun süre İnşallah her şey yolundadır. İkimizde duyarız kalp atışlarını saglikla alalım kucağımıza İnşallah 🤲 bu arada şimdi fark ettim 12.7 mm falandir yazmaya çalışmıştım yalandır yazmışım, t9 dan oldu herhalde, anlamışsındır sen sanırım 😂

Kızlar özellikle bu torch olayında dışardan yemek yiyecekseniz çiğ sebze az pişmiş et gibi besinler tüketmeyin. Evdede olsa bol sirkeli suda yıkayın sebze ve meyveleri aman dikkat.
Onun dışında midye kokoreç işkembe gibi şeyler yasak.
Süt yerine yoğurt daha faydalı birde siyah susamda (çörekotu değil) 3 bardak sütten daha fazla kalsiyum var salatalarına yumurtanın üstüne serpiştirin. Günde 2 tane yumurta yemeye özen gösterin 🙏🏼

Ay ben alıntı yapıp cevap vermeyi bir türlü beceremiyorum umarım Dogru yapmışımdır benim de bugün 5+3 dedi kese 8 mm çıktı evet usg kağıdının altında da yazıyor ama doktor sözel de söyledi bana canım

Kizlar merhaba, bugun doktordaydim kese görünüyor keseye göre 5+4 teyim. Son adet tarihime göre 6+2 falandi. Keseyi cuma günü görmüştük ilk başka bir hastanede orda 8.9 mm civarıydi simdi 13 mm olmuş. Eki Görüntüle 2965293 Doktor 15 gün sonrasi için randevu verdi. Fakat yolk kesesiyle ilgili herhangi bir sey soylemedi ben de sormayi unuttum. Sanirim görunse soylerdi. Gören var mı aranızda yada ne zamana kadar görünmemesi normal?
Canım bizim aynıymış bebişler mens tarihine göre senin gibi keseye göre 5+3 dedi bana da ek olarak iyi yere yerleşmiş dedi 9 güm sonra kalp atışı icin çağırdı. insallah sağlıkla kucağımıza alırız bi de benim kesenin gorüntüsü minicik usg çekimi ile alakalı olabilir senin ki daha uzun duruyor masallah hepsine 🧿🤲🥰

Beni 15 gün sonraya çağırdı, çok uzun süre İnşallah her şey yolundadır. İkimizde duyarız kalp atışlarını saglikla alalım kucağımıza İnşallah 🤲 bu arada şimdi fark ettim 12.7 mm falandir yazmaya çalışmıştım yalandır yazmışım, t9 dan oldu herhalde, anlamışsındır sen sanırım 😂
bende onu falandır diye okumam peki 😂😂😂😂

Canım bizim aynıymış bebişler mens tarihine göre senin gibi keseye göre 5+3 dedi bana da ek olarak iyi yere yerleşmiş dedi 9 güm sonra kalp atışı icin çağırdı. insallah sağlıkla kucağımıza alırız bi de benim kesenin gorüntüsü minicik usg çekimi ile alakalı olabilir senin ki daha uzun duruyor masallah hepsine 🧿🤲🥰
Canım seninle bende aynıyım kese boyuna ne dedi doktor kaç mm

Ayyy burası ne güzel hareketlenmiş. 🥳 nasılsınız hamiş anne adayları aynı zamanda anneler 😄

Genel anlamda herkes az çok nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgi vermiş. haklılar, dikkat edin. Ama hayat meselesi haline getirmeyin. ben zamanında ettim siz etmeyin.. Şahsen şu yapılmalı bu yapılmamalı meselesine ben çok girdim zamanında.. İlk hamileliğimde o kadar dikkat ettim ki harfiyen her şeyi uygulamaya çalıştım bir sürü kitap okudum, video izledim ve geldiğim nokta, çok da şey etmemek lazım noktası. İnsanın iç huzuru kalmıyor. Sürekli kendini kötü hissetme, daha iyi beslenmeye çalışma sinirlerimi yıprattı. sinirleri gerilmiş bir mutsuz bir hamile. dikkatli olmanın dozu önemli demek istediğim.

ilk 3 ayda çok kasmaya da gerek yok ek olarak. normal yeseniz de bebek alacağını alıyor. ben her gün dengeli öğün yemeye kastım kastım sonunda gebelik şekeri çıktı. alakaları yok direkt olarak ama çocuğu beslemeyeceksiniz korkusuyla dünyaları yemenin kilo dışiında bir getirisi olmuyor.

X