- 4 Mayıs 2021
- 151
- 220
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hamilelik öncesi kontrol için doktora gittiğimde doktorum vermişti ama bir hafta kadar kullanıp bırakmıştımBende yeni öğrendim kızlar folik asite başlamadım henüz. Doktora gidip öneriyle folik asit alan var mı acaba?
İnşallah bende kolay atlatırım teşekkür ederimHayırlısı olsun canım Allah sabır versin ben de kimyasal gebelik geçirmiştim normal bı şekilde regl oldum ekstra hiçbir şey olmadı
Teşekkür ederim hayırlısı artık inşallah bende sağlıklı bir gebelik geçiririm birdahakine tabi nasibimde varsaBenimde bir kaybım var 7. Haftada kalbi durdu İnan ilerlemeden bitmesi daha hayırlı 6 ay sonra kızım geldi sağlıkla
Kaçıncı bebeğinBaya bi sürpriz oldu hala sindiremedim 2 gün oldu test yapalı Allah’ın gücüne gitmesin varsa sağlıkla gelsin ama hazırlıksız yakalandım
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla bu dönemi atlatırımCok uzgunum. Insallah agri duymazsınız sonraki gebeliginiz sağlıklı tamamlanır, sorunsuz gecer.
Maşallah canım yolk saçı falan herhangi bir şey söyledi mi doktorun, ben de gittim bugün çok şükür biz de keseyi gördük ama başka bir şey söylemedi banaEki Görüntüle 2962954 bizde buradayız maşallah bize
*Yolk sacMaşallah canım yolk saçı falan herhangi bir şey söyledi mi doktorun, ben de gittim bugün çok şükür biz de keseyi gördük ama başka bir şey söylemedi bana
Aynen canım demedi öyle şeyler iki hafta sonra tekrar gidicem kalp atışına bugün de bir sürü kan verdim dün bir sürü tahlil istedi senden de istedi miMaşallah canım yolk saçı falan herhangi bir şey söyledi mi doktorun, ben de gittim bugün çok şükür biz de keseyi gördük ama başka bir şey söylemedi bana
Yok ya istemedi, sadece idrar yollarimda enfeksiyon vardı hafif derecede onun için idrar tahlili verdim, ona da antibiyotik yazdı kafamı karıştırdı. Pazartesi başka doktora gideyim bir de korktum antibiyotik olayından. Beta hcg dışında bu zamana kadar hiç kan tahlili istemedi benden o da ilginç değil mi ya. Senin doktorunun yaptığı normal bence, benimkinde bir sorun varAynen canım demedi öyle şeyler iki hafta sonra tekrar gidicem kalp atışına bugün de bir sürü kan verdim dün bir sürü tahlil istedi senden de istedi mi
muhtemelen düşük yapiyorsun666 doydi 447 düştü değişiklik olurmu
Ben gebeligi ogrenmeden onceki 1 hafta dis tedavisi icin klavon bid 1000 mg antibiyotik kullandim. Dolu arveles ictim. Allaha emanet artik doktora gidince sorucamYok ya istemedi, sadece idrar yollarimda enfeksiyon vardı hafif derecede onun için idrar tahlili verdim, ona da antibiyotik yazdı kafamı karıştırdı. Pazartesi başka doktora gideyim bir de korktum antibiyotik olayından. Beta hcg dışında bu zamana kadar hiç kan tahlili istemedi benden o da ilginç değil mi ya. Senin doktorunun yaptığı normal bence, benimkinde bir sorun var
Valla 4 tüp kan aldılar kevgire döndüm kaç mm mis mercimeginYok ya istemedi, sadece idrar yollarimda enfeksiyon vardı hafif derecede onun için idrar tahlili verdim, ona da antibiyotik yazdı kafamı karıştırdı. Pazartesi başka doktora gideyim bir de korktum antibiyotik olayından. Beta hcg dışında bu zamana kadar hiç kan tahlili istemedi benden o da ilginç değil mi ya. Senin doktorunun yaptığı normal bence, benimkinde bir sorun var
Allah korusun bebeklerimizi İnşallahBen gebeligi ogrenmeden onceki 1 hafta dis tedavisi icin klavon bid 1000 mg antibiyotik kullandim. Dolu arveles ictim. Allaha emanet artik doktora gidince sorucam
InsallahAllah korusun bebeklerimizi İnşallah
33 yaşındayım 5 Kasım sat hoşbuldum
Maşallah canım onlar bizden daha iyi görür kaç mmKızlar iyi akşamlar, çok şükür bugün keseyi gördük kalp atışı için 10-12 gün sonra çağırdı. Kesenin fotoğrafından hiçbir şey anlamadım doktor da kese bu dedi başka bir şey demedi ekliyorum dikkatinizi çeken bir şey varsa yazar mısınız Eki Görüntüle 2963913 Eki Görüntüle 2963914