2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sonrasında gelecek uyku dolu geceler için değer sanki 🤭 eşin destek olsa gündüz baksa sen uyusan atlatılmaz mı ki aman en iyisi destek almak gibi 😁
Cnm gündüz ben de bakmiyorumki zaten çalıştığımdan 😄 calismasam bebe uyurken dinlenirdim işte. Böyle gece mesaisi gündüz mesai. Emmeye Formül mama ise sadece eşim de kalksın diyeceğim de, doğa kanunu ben mecburum 😄🙈 bu satırları yazarken gece mesaisindeyim 😄

Cnm gündüz ben de bakmiyorumki zaten çalıştığımdan 😄 calismasam bebe uyurken dinlenirdim işte. Böyle gece mesaisi gündüz mesai. Emmeye Formül mama ise sadece eşim de kalksın diyeceğim de, doğa kanunu ben mecburum 😄🙈 bu satırları yazarken gece mesaisindeyim 😄
Tatil günlerini kastetmiştim ya 🙈 bir an önce düzelir inşallah 😊

Şu an 5 numara tam oluyor benim oğlana ya kilosu 9.6 ydı en son düz 10 olmamış olabilir ama tombik bi bebek değil uzadıkça kilo boya gidiyor bebe zayıf kalıyor cuk oturup göbüşte iz yapan bez artık iz bırakmamaya başladı bollaştı o yüzden 6 büyük gelir diye düşünüyorum ama büyüdükçe idrar miktarı da artıyor böyle de sızıyor kısır döngü 😁 dün akşam yemeğinden sonra mama içirmeden yatırdım taşmadan çıktık sabaha şükür böyle bi deniyim bakim birkaç gün 😁 bebiş zayıflayınca göbüşte iz bırakmıyor bizim çözümümüz bu zayıflamaktan kastım hiç kilo kaybetmedi şükür bu zamana kadar ama boyu uzadıkça beden zayıflıyor 🤷🏻‍♀️
Evet evet benimde oğlumda bogumlar vardı minik minik hep gitti boyu uzadı ama hala gobdkli bı oğlan yemese de yapısal göbeği var belki de ondan iz yapıyor bezler ya 🙄 bu arada 6 aldım ben denemelik yine iz yaptı ve baya baya büyük kendime bile taksam olur shshsh geri 5 e dönecegim o sebepten 😂

Yok iki yasa dayanamam 🙈 bütün vitamin depolarim bitmis zaten. Doktor 5 haftalık iğne verdi 😵‍💫 uykusuzluk yorgunluk, bir yandan çalışma hayatı. Çok yorucu. Uykusuzluktan çarpıntı oluyor bazen bildiğin. Gunduz az emiyor ama gece minik vampir resmen.

Ay tatilde uykusuz geceler mi 😄 zaten az uyuyorum kalanı da heba olacak 🙈 bu sureci nasıl yöneteceğinlm bilmiyorum
Ya elenetal emzirme dönemi olan bana çok iyi geldi üç ay falan kullandım hem süt yapıyor bariz bir şekilde hem de enerji veriyor hatta yeni saç olusumumu falan da destekledi çok övgü okuyup aldım bu kadsr beklemiyordumm kesinlikle tavsiye ederimm süt yapmasa da olur artık ama için de lh hormonu var yapiyo yani ama diğer vitamin mineral oranlsri da güzel bi vitamin

Evet evet benimde oğlumda bogumlar vardı minik minik hep gitti boyu uzadı ama hala gobdkli bı oğlan yemese de yapısal göbeği var belki de ondan iz yapıyor bezler ya 🙄 bu arada 6 aldım ben denemelik yine iz yaptı ve baya baya büyük kendime bile taksam olur shshsh geri 5 e dönecegim o sebepten 😂
Bebeklerde hep göbek oluyo heralde ya benim zayıf bebemde de var 🤣 bezini çekiştirip durmuyosa kaşındırmıyosa sorun yok bence 1 senedir bezle yaşıyolar alışkınlar diye düşünüyorum 😂

Günaydın herkese 🌼 haftanız güzel geçsin inşallah 🙏🏻

Hastalıklar başladı maalesef. Eşim okuldan alıyor eve getiriyor. Perişan durumdayız. Kızımın da sürekli burnunu temizliyorum. Uyuyamıyor. 2 gündür ateşi var. Doğal çözümler biliyor musunuz grip için? Ateşe çare bulamadım ama en azından hızlı atlatır belki. Farklı bi ilaç vermek istemiyorum çünkü 🥺

Hastalıklar başladı maalesef. Eşim okuldan alıyor eve getiriyor. Perişan durumdayız. Kızımın da sürekli burnunu temizliyorum. Uyuyamıyor. 2 gündür ateşi var. Doğal çözümler biliyor musunuz grip için? Ateşe çare bulamadım ama en azından hızlı atlatır belki. Farklı bi ilaç vermek istemiyorum çünkü 🥺
Oksuruk icin tereyag pekmez. Ates icin ayak altina sarimsakli yag surme. Grip icin de bilemiyorum valla benmki grip olmuyo

Tereyağ pekmezi nasıl yapacağım peki? Ya benim bebe de ilk defa oldu. 🥺

Tereyağ pekmezi nasıl yapacağım peki? Ya benim bebe de ilk defa oldu. 🥺
Birer cat kasigi koy cezveye ikisini de tereyag eriyene kadar isit. Ama kaynatmiorum ben. Onu biraz ilit surup gibi kasikla ver. Gun icinde 3 5 8 kere veriom ben

Birer cat kasigi koy cezveye ikisini de tereyag eriyene kadar isit. Ama kaynatmiorum ben. Onu biraz ilit surup gibi kasikla ver. Gun icinde 3 5 8 kere veriom ben
Tamam canım çok sağol deneyeyim. Bugün şükür baya iyi uyandı. Ama yapıp vereyim

Benim oğlum sürekli hastalanıyor ya mafoldu artık çocuk 15 aylık hayatinda defalarca kan verdik burun akıntısı ile başlıyor sonrası ateş bide ishal de eklendi şuan yine kan verdik sonuca göre antibiyotik başlayacak sanırım antibiyotik de bağırsaklari çok yoruyor 😔 Bağışıklık güçlendirici ne kullanabilirim kizlar Arti çok istahsiz demiri de düşük gelmsti demir kullanıyoruz yüksek doz 😔

Gecmis olsun

Benim oğlum sürekli hastalanıyor ya mafoldu artık çocuk 15 aylık hayatinda defalarca kan verdik burun akıntısı ile başlıyor sonrası ateş bide ishal de eklendi şuan yine kan verdik sonuca göre antibiyotik başlayacak sanırım antibiyotik de bağırsaklari çok yoruyor 😔 Bağışıklık güçlendirici ne kullanabilirim kizlar Arti çok istahsiz demiri de düşük gelmsti demir kullanıyoruz yüksek doz 😔
Canım benim kızımda aynı. Sürekli hasta ama grip falan değil ya dirençli ateş oluyor ya ishal ya da enfeksiyon. Sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz. Ama son 4 aydır doğal takviye yapmaya çalışıyorum bir de maflor vermişti doktorumuz ishal olduğunu anladığım zaman ondan veriyorum. Bağışıklık içinde bu ikisini dene istersen bir doktor doğal elma sirkesini öneriyordu.

Eklentiler

• IMG_2024.jpeg
    IMG_2024.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 30
Canım benim kızımda aynı. Sürekli hasta ama grip falan değil ya dirençli ateş oluyor ya ishal ya da enfeksiyon. Sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz. Ama son 4 aydır doğal takviye yapmaya çalışıyorum bir de maflor vermişti doktorumuz ishal olduğunu anladığım zaman ondan veriyorum. Bağışıklık içinde bu ikisini dene istersen bir doktor doğal elma sirkesini öneriyordu.
Tam olarak aynı tablo ben antibiyotik kullanmak istemedikçe bı şekilde çocukts enfeksiyon oluyor ve mecbur kalıyoruz aşırı hassas tüm vitaminler yerlerde bu önerdiklerine de bakayım canım Sagol 🤲 B12 normaldi oğlumun o da düşmüş demir zaten düşüktü takviyeler işe yaramamis yine düşük geldi her şeyi yerlerde oyuzden de çabuk hastalaniyor sanırım 😔

Antibiyotik kullanirken mutlaka enterogermina kullan diyo benim oglumun doktoru. Siz de oyle yapabilirsiniz. Istah icin bisey diyemiycem cok gecmis olsun

Tam olarak aynı tablo ben antibiyotik kullanmak istemedikçe bı şekilde çocukts enfeksiyon oluyor ve mecbur kalıyoruz aşırı hassas tüm vitaminler yerlerde bu önerdiklerine de bakayım canım Sagol 🤲 B12 normaldi oğlumun o da düşmüş demir zaten düşüktü takviyeler işe yaramamis yine düşük geldi her şeyi yerlerde oyuzden de çabuk hastalaniyor sanırım 😔
Bizim de tam aksine her değeri güzel aöa nasıl oljyor bende anlamıyorum. Sen bir süre dene bakalım. Ben faydasını gördüğüme inanıyorum

B12 damla ile yükselir, et veya demir zengini bakliyat da tuketmeli yiyorsa

X