- 27 Ağustos 2022
- 4.272
- 7.302
Benim bebis emerek veya kucagimda hoplatarak uyuyor. Desteksiz uykuya nasil gececegim hicbir fikrim yok.Benim genelde gaz da tetikliyor.
1- mırıldanarak baslayinca emzik verip poposunu pispisliyotum, başını oksuyorum
2- yatarken kiraz cekirdegi ısıtıp karnına koyuyorum, hem gazına iyi gelir hem de sıcak mayistiriyor, daha uzun uyuyor
Bi iki kere denemeyle alismiyo malesef. En az 1 hafta 10 gun sebat etmek gerekiyoBenim bebis emerek veya kucagimda hoplatarak uyuyor. Desteksiz uykuya nasil gececegim hicbir fikrim yok.
Şşt-pat yontemi denedim 3 saatte uyudu bebek
Benim bebis emerek veya kucagimda hoplatarak uyuyor. Desteksiz uykuya nasil gececegim hicbir fikrim yok.
Şşt-pat yontemi denedim 3 saatte uyudu bebek
Bı yürüme rutinini biz de yapıyoduk direkt uyuyodu ama şu uyku gerilemesi mahvetti bizi.Alışkanlık oluşturmak yetişkin insan için bile 21 gün, bebekte 2 günde oluşmasını beklemek çok gerçekçi olmaz sanırım.
Bir de instagramda bir post gördüm, onu deniyorum, gündüz ışıkta pek değil ama gece karanlıkta biraz etkili oldu bizde. Küçükken gözüne Muslin koyardım karanlık oldun diye şimdi kızıyor koyamıyorum, deneyebilirsin bebe izin verirse
Bebeyi kucağa al, sallama, sadece istersen totosuna pat pat
Evin icerisinde bir rota belirle, hep aynı ortada bebe kucağında sadece yürü ( kare olabilir, yuvarlak olabilir ben evde bebe odasından holun sonuna kadar tek çizgi git gel yapiyorum)
hep aynı ortada yaklaşık 5 dak yürüyünce bebek gözleri kapanmaya başlıyor (gaz sancisi vs herhangi bir ağrı yoksa o an)
Bundan çok korktuğum için başlayamıyorum. Ama böyle de ağlayarak uyumaya başladı. Çok zorlayıcı.Bi iki kere denemeyle alismiyo malesef. En az 1 hafta 10 gun sebat etmek gerekiyo
Bizi de grip iptal etti. Düzen bi gitti, gidiş o gidiş. Yarım saat uyku mu olur kardesimBı yürüme rutinini biz de yapıyoduk direkt uyuyodu ama şu uyku gerilemesi mahvetti bizi.
Benim oglum 2 haftadir digru duzgun uyumuyo. Hem cok hastalik gecirdi duzen bozuldu hem de emzik agzindan dustukce uyanmaya basladi. 10 dkda bi uyaniyo bu sekilde. Gunduz sallanarak uyumaya iyice alismisti 3 gundur bi saat bi bucuk saat ayakta salliyorum ve surekli bi aglama hali. Dedim madem aglicaksin ikimizin de perisan olmasina gerek yok sen perisan ol. Koydum bugun yataga aglaya aglaya uyudu. Girip cikip sakinlestirip geri yatirdim en sonunda uyudu. Kisa kisa uyudu ama uyudu. 1 haftadir o kadar agladi ki artk sesi beynimi deliyo migrenden gebericem yani girtlagima kadar geldi. Bi de kmsenin kucaginda da durmuyo. Gece uyuma gunduz de bana yapisik. Bittim. Zaten agliyodu en azindan uyku egitimini aradan cikaririm dedm basladim. Insallah ise yarar. Yazmayi unutmusum emzigi de biraktircam ilk ogluma vermemistim cok dogru bi karar vermisim. Gunduz susturucu ama gece de uyandirici bi icat allah canini alsinBundan çok korktuğum için başlayamıyorum. Ama böyle de ağlayarak uyumaya başladı. Çok zorlayıcı.
Basa cikmiyorum. Ev iserini askiya aldim. Azami temizlikle ilerletiyorum. Buyuk ogluma birsuru mikro blok lego aldim dondure dondure oynuyo benle ugrascak vakti kalmiyo. Kucukle de yapisigiz geccek bu gunler diyip avubuyorumAylar olmuş girmeyeli 4 buçuk aylık oldu oğlum şükür ama ben bittim kızlar evde çocukla olmak çok zormuş yarıyıl tatilinden sonra işe başlayacağım ve bebeğimde benimle gelicek artık ne büyük kızıma ne de küçük oğluma sabrımın kalmadığını hissediyorum sürekli kucak sürekli ilgi istiyor ev işlerini saymıyorum bitmiyor siz nasıl başa cıkıyorsunuz gerçekten tek çocuk hiç çocukmuş
Gexmis olsun cnm , ben hafif kirginlikta umca damla kullanıyorum, toparlıyorum. Cocuk doktoru da kullanıma ok vermistiArkadaşlar bana bi tavsiye verin ya 2 haftada bir hasta oluyorum resmen bağışıklık sistemim çöktü sankihasta olunca da beveğe bulaşmadın diye sürekli uzak kalıyorum düzelene kadar bu da sinirlerimi bozuyo herhangi bi vitamin takviyesi kullanıyomusubuz siz merak ettim ben niye sürekli böyle hasta oluyorum ya
Aynısı kaynımda da varBizi de grip iptal etti. Düzen bi gitti, gidiş o gidiş. Yarım saat uyku mu olur kardesim
Iyi yapmissin ben de ayni sekilde madem agliyo uyku egitimine baslayayim diyorum. Nasil bi egitim vereceksin? Kendin mi yapacaksin yoksa destekle mi? Pinar sibirsky nin egitimine baktim ondan mi alsam dedim ama orda da haftada bi online olrak soru cevap oluyomus o yetersiz geldi..Benim oglum 2 haftadir digru duzgun uyumuyo. Hem cok hastalik gecirdi duzen bozuldu hem de emzik agzindan dustukce uyanmaya basladi. 10 dkda bi uyaniyo bu sekilde. Gunduz sallanarak uyumaya iyice alismisti 3 gundur bi saat bi bucuk saat ayakta salliyorum ve surekli bi aglama hali. Dedim madem aglicaksin ikimizin de perisan olmasina gerek yok sen perisan ol. Koydum bugun yataga aglaya aglaya uyudu. Girip cikip sakinlestirip geri yatirdim en sonunda uyudu. Kisa kisa uyudu ama uyudu. 1 haftadir o kadar agladi ki artk sesi beynimi deliyo migrenden gebericem yani girtlagima kadar geldi. Bi de kmsenin kucaginda da durmuyo. Gece uyuma gunduz de bana yapisik. Bittim. Zaten agliyodu en azindan uyku egitimini aradan cikaririm dedm basladim. Insallah ise yarar. Yazmayi unutmusum emzigi de biraktircam ilk ogluma vermemistim cok dogru bi karar vermisim. Gunduz susturucu ama gece de uyandirici bi icat allah canini alsin
Sağol cnm dün baktırdım bi tek d vit eksik çıktı umca damla ne ?Gexmis olsun cnm , ben hafif kirginlikta umca damla kullanıyorum, toparlıyorum. Cocuk doktoru da kullanıma ok vermisti
+ vitaminlerin kan değerlerini olctur. Benim d b ve folik dusmustu
Birine sordum 1750 tl dedi. O parayi versem benim uyku egitimine ihtiyacim olurIyi yapmissin ben de ayni sekilde madem agliyo uyku egitimine baslayayim diyorum. Nasil bi egitim vereceksin? Kendin mi yapacaksin yoksa destekle mi? Pinar sibirsky nin egitimine baktim ondan mi alsam dedim ama orda da haftada bi online olrak soru cevap oluyomus o yetersiz geldi..
Umca bağışıklık güçlendirici, içinde sardunya özü var, çocuklar da kullanıyor. Detayı aşağıda, eczaneye de danis istersebSağol cnm dün baktırdım bi tek d vit eksik çıktı umca damla ne ?
Kendi oynuyorsa ne mutlu benim kızım kendisi hiç oynamıyor legoyu da hiç sevmiyor tek başına istemiyorBasa cikmiyorum. Ev iserini askiya aldim. Azami temizlikle ilerletiyorum. Buyuk ogluma birsuru mikro blok lego aldim dondure dondure oynuyo benle ugrascak vakti kalmiyo. Kucukle de yapisigiz geccek bu gunler diyip avubuyorum
Oynuyo cunku ben bebekken istemiyosam oynamak istemiyorum kendin oyna derdim kendi kendine oynamayi ogrensin diye. Yaptigim en iyi seymis smdi anliyorum. Kucuk de oturmaya surunmeye hatta yurumeye baslasa birlikte oynasalar diye gunleri sayiyorumKendi oynuyorsa ne mutlu benim kızım kendisi hiç oynamıyor legoyu da hiç sevmiyor tek başına istemiyor
Bunu ben büyük kizima kullanıyorumUmca bağışıklık güçlendirici, içinde sardunya özü var, çocuklar da kullanıyor. Detayı aşağıda, eczaneye de danis isterseb
Umca 50 Ml Solüsyon Fiyatları İndirimli | Dermoailem.com
Umca 50 Ml Solüsyon ürünü ile tüm Umca markalı ve Takviye Edici Gıdalar kategorili orijinal ürünleri, indirimli, kampanyalı ve en ucuz fiyatlar ile dermoailem.com dan satın al.www.dermoailem.com