- 25 Temmuz 2018
- 6.427
- 8.263
Ben de kullanıyorum vallaBunu ben büyük kizima kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kullanıyorum vallaBunu ben büyük kizima kullanıyorum
Cok geçmiş olsunKızlar bebeğim grip oldu ateşi sürekli çıkıyo düşüyo çıkıyo düşüyo tecrübeli olanlar naaptınız paylaşır mısınız doktora götürdük tahlil verdil bişey çıkmadı grip dedi calpol veriyoruz 4 saatte bir ıslak bez koyuyorum alnına eklem yerlerne. Başka ne yapabilirim sizce Her ateşi çıktığında ağlıyo bebeğim ya içim yanıyo dikkat etsin herkes bebişlerine
Tmm cnm sağol ateşi bi yükseliyo bi düşüyo sizin ne kadara düzeldi bizim daha yeni başladı ne zaman düzelir acaba ya fizyolojik sıvı damlatıyorum burnuna günde kaç kere damlatılıyo acabaCok geçmiş olsun
4 saatte 1 diye şartlanmayib, ateşi ölçün mutlaka, gereksiz parasetamol iyi bir şey değil. Kalın giyinmesin bebe, ıslak bez sıcaklığını alır. Bizim de grip oldu, nezle de. Dolduyda burunu mutlaka aspiratör ile temizleyin, rahat nefes alsın, genzine akiyor sonra. Sarımsak tuletebilirsin sütünden bebeğe geçer antibiyotik niyetin3
Damla değil ben fosur fosur siktimndamla kesmedi burnu iyice temizlemek önemli genizler dolmasın aşağıya akmasınTmm cnm sağol ateşi bi yükseliyo bi düşüyo sizin ne kadara düzeldi bizim daha yeni başladı ne zaman düzelir acaba ya fizyolojik sıvı damlatıyorum burnuna günde kaç kere damlatılıyo acaba
Yaaa hic denemedim ven de denesem mi acaba, cunku artik aglayarak uyuyor pof cok zor.Birine sordum 1750 tl dedi. O parayi versem benim uyku egitimine ihtiyacim olur kendim veriyorum. Ilk ogluma tracy hogg yontemiyle vermistim. Bunda o ise yaramadi. Ferber deniyorum iki gundur. Uyuyo smdilik bakalim
Ben aslinda aglatmama tarafrariyim. Ama benim oglum aglak. Memede kucakta ayakta ana kucaginda sallanarak falan farkeymiyo. Her turlu agliyo. En son ayakta 1 bucuk saat sallayip sinirden aglayinca ikimiz de yorulup aglayacagimiza o zaten agliyo tek basina aglasin dedm. Insallah sonuca ulasirim. 2 gun gercek agladi bugun yalandan aglayip uyudu. Aglamadan uyudugu gunleri bekliyorum hevesleYaaa hic denemedim ven de denesem mi acaba, cunku artik aglayarak uyuyor pof cok zor.
Tıkanıyorsa burnu sesten anlarsin serum sonrası aspiratorle burnu temizle. Onun dışında tıkalı geliyorsa damlarip ters cevir bebeyi aksinTmm cnm sağol ateşi bi yükseliyo bi düşüyo sizin ne kadara düzeldi bizim daha yeni başladı ne zaman düzelir acaba ya fizyolojik sıvı damlatıyorum burnuna günde kaç kere damlatılıyo acaba
evet cnm sırtına ben de battaniyeyle sarıyorum dediğin gibi ılık bez tutunca soğuk geliyo heralde benimki de ağlıyo nasıl bi hastalık bu ya biz sadece calpol veriyoruz 4 saatte bir ama tabi yükselirse kaç derece olursa sizce vermek gerekiyo ? Ben 37,5 üzerine çıkınca beriyorum. Çok kötü salgın önce ben sonra oğlum şimdi de eşim oldun ailecek hastayız yani size de çok geçmiş olsun amin Allahım şifa versin evlatlarımıza onlar hiç hasta olmasınDamla değil ben fosur fosur siktimndamla kesmedi burnu iyice temizlemek önemli genizler dolmasın aşağıya akmasın
Ateş düşürücü ne kadar az verirsen okadar iyi vücut asker üretiyor. Ayaklarını sırtını ortmelisin ki ateş dusurcem diye daha çok hasta etmeyelim. Ben ayağına çorap giydirip sırtına ince battaniye bir kaç dakika balkona çıkıp içeri sokuyordum. Ilık bez sürünce ağlıyor ağladıkça daha çok çıkıyor diye
Antibiyotik bile aldık on gundne fazla hava da verdik baya ilerlemişti inatciydi bizimki. Kötü bir salgın var havadan bile bulaşıyor
Allah şifa versin tez zamanda atlatsin inşallah
Tmm cnm sağolTıkanıyorsa burnu sesten anlarsin serum sonrası aspiratorle burnu temizle. Onun dışında tıkalı geliyorsa damlarip ters cevir bebeyi aksin
Ben 37 38 de vermiyorum. Sogutunca dusmeyip artık 39 u bulunca veriyorum. Evet bizden kapiyorlar resmen nefes aldığımız havada dolanıyor mikroplar. İğrenç bir şey. Allah şifa versin bebisinede tüm hastalara daevet cnm sırtına ben de battaniyeyle sarıyorum dediğin gibi ılık bez tutunca soğuk geliyo heralde benimki de ağlıyo nasıl bi hastalık bu ya biz sadece calpol veriyoruz 4 saatte bir ama tabi yükselirse kaç derece olursa sizce vermek gerekiyo ? Ben 37,5 üzerine çıkınca beriyorum. Çok kötü salgın önce ben sonra oğlum şimdi de eşim oldun ailecek hastayız yani size de çok geçmiş olsun amin Allahım şifa versin evlatlarımıza onlar hiç hasta olmasın
Öyle aglatmaktan söz edilmiyor ki. Anne bebeğini tanır yalancı ağlama ile çaresizlik aglamasinarasindaki farkı bilir. Kimsenin bebeğine çaresizlik hisettiregini sanmıyorum. Adem güneşi çok okudum zamanında bir çok psikolojik kitap bebek üzerine. Sonuç her anne ve bebek bagi farklıdır bence. Onların anlattıkları genel bilgiler özel anları biz oluşturuyoruz.Hanimlar ne olur bebekleri izi aglamaya terk ederek uyumayi ogretmeyin. Youtube da adem gunes videolari var soykedigi su soz beni cok etkiledi ki cocuk uyumayi ogrenmiyor aslinda ne kadar aglasa da annesinin gelmeyecegini ogreniyor ve o caresizlik icinde sizip kaliyor. Yazik mi degil bebelerinize. Oyle aglayip yardim bekliyor sizden cok kucukler daha. Instagram'da aglatmadan uyku veren birsuru egitmen var imkani olan yatdim alsin. O paraya degmez mi cocugunuzun size olan guvenini yitirmeden uyumayi ogrenmesi icin. Size cok ihtiyaci var onlarin. Anliyorum anne saglikli olmali ki bebegine faydasi olsun anne psikolojik olarak rahat olmali o yuzden diyorum uyku egitmenlerinden destek alin ama bebeğinizi odasinda terk etmeyin belki korkuyor da agliyor. Eminim siz de evladiiniz icin en iyisini dusunursunuz nolur kendinizi bebeginizin yerine koyun onun o caresizligini hissedin ve bir kez daha dusunun. Aglatarak ogretmenin haricinde sefkatle ogreten birçok yöntem var iken uyku danismanlarina odeme yapmamak icin cocugunuzu yalnizligina terk etmeyin.
Melisa antidepresan özelliği var verme bence papatya daha masum ama Melissa oran yüksek ve büyük insanlarda bile etkili iken bebeklerde nekadar doğru bilemiyorumNe kadar uzun zaman olmuş buralara yazmayalı. Hiç zaman bulamıyorum tek bebişim var ama gerçekten zormuş bir de daralsam bunalsam 5 dk bile bakacak kimsem yok yaşadığımız şehirde. Sadece eşim o da işte oluyor malum akşamları da çok hızlı geçiyor koltukta sızıyorum Allah yardımcısı olsun hepimizin ben bir şey sormak istiyorum kızlar, bir damla var melisa ve papatya içeren uykuya geçişi kolaylaştırıyor. Buraya isim yazmam doğru mu bilmiyorum o yüzden yazmıyorum. 2 gün önce aldık çünkü çok zor dalıyor kızım 9da uyutsak bile 12ye kadar sürekli besiginin başındaydık çünkü dalamadigi için ağlıyordu. 10ar damla veriyorum 2 akşamdır. Deliksiz uyuyor sabah zor uyandiriyorum böyle olunca durum vicdan azabı çekmeye başladım bitkisel, kullanan da çok, dr tavsiyesi üzerine alanı da çok ama yanlış mı yaptım acaba. Kullanan var mı sizlerden?
Adini yazsan doktorlara soranlar doktor ne demis bu konuda soylerdi canim benceNe kadar uzun zaman olmuş buralara yazmayalı. Hiç zaman bulamıyorum tek bebişim var ama gerçekten zormuş bir de daralsam bunalsam 5 dk bile bakacak kimsem yok yaşadığımız şehirde. Sadece eşim o da işte oluyor malum akşamları da çok hızlı geçiyor koltukta sızıyorum Allah yardımcısı olsun hepimizin ben bir şey sormak istiyorum kızlar, bir damla var melisa ve papatya içeren uykuya geçişi kolaylaştırıyor. Buraya isim yazmam doğru mu bilmiyorum o yüzden yazmıyorum. 2 gün önce aldık çünkü çok zor dalıyor kızım 9da uyutsak bile 12ye kadar sürekli besiginin başındaydık çünkü dalamadigi için ağlıyordu. 10ar damla veriyorum 2 akşamdır. Deliksiz uyuyor sabah zor uyandiriyorum böyle olunca durum vicdan azabı çekmeye başladım bitkisel, kullanan da çok, dr tavsiyesi üzerine alanı da çok ama yanlış mı yaptım acaba. Kullanan var mı sizlerden?
Su yazdiginizin bi anneyi incitip incitmeyecegini dusunmediginiz o kadar acik ki. Lafiniz yukarda yazdiklarim icin bana muhtemelen. Merak ettiginizi onyarginizi kenara koyup sorsaydiniz size soylerdim ama. Belli ki ne ben kendimi anlatabilirim ne siz beni anlayabilirsiniz.Hanimlar ne olur bebekleri izi aglamaya terk ederek uyumayi ogretmeyin. Youtube da adem gunes videolari var soykedigi su soz beni cok etkiledi ki cocuk uyumayi ogrenmiyor aslinda ne kadar aglasa da annesinin gelmeyecegini ogreniyor ve o caresizlik icinde sizip kaliyor. Yazik mi degil bebelerinize. Oyle aglayip yardim bekliyor sizden cok kucukler daha. Instagram'da aglatmadan uyku veren birsuru egitmen var imkani olan yatdim alsin. O paraya degmez mi cocugunuzun size olan guvenini yitirmeden uyumayi ogrenmesi icin. Size cok ihtiyaci var onlarin. Anliyorum anne saglikli olmali ki bebegine faydasi olsun anne psikolojik olarak rahat olmali o yuzden diyorum uyku egitmenlerinden destek alin ama bebeğinizi odasinda terk etmeyin belki korkuyor da agliyor. Eminim siz de evladiiniz icin en iyisini dusunursunuz nolur kendinizi bebeginizin yerine koyun onun o caresizligini hissedin ve bir kez daha dusunun. Aglatarak ogretmenin haricinde sefkatle ogreten birçok yöntem var iken uyku danismanlarina odeme yapmamak icin cocugunuzu yalnizligina terk etmeyin.
Yaa bilmiyordum bunu teşekkür ederimMelisa antidepresan özelliği var verme bence papatya daha masum ama Melissa oran yüksek ve büyük insanlarda bile etkili iken bebeklerde nekadar doğru bilemiyorum
Baybay night adıAdini yazsan doktorlara soranlar doktor ne demis bu konuda soylerdi canim bence