- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
Benim kızım da geç uyuyordu ama bu ara aşşırı zor uyuyor. Sanırım gerileme dediğimiz şey bu. Uyku eğitimi ben de vermek istiyorum nasıl bi yöntem izleyeceğiniz belli mi?Kizlar 4.aydan itibaren bebekler rutinlerine cok kolay alisiyormus. Yani herhangi birseyi duzenli 1 hafta yaparsak bebekte aliskanlik oluyormus. Dikkatli olalim.
Bir de bebegim oksuruyor, biraz hasta. O yuzden keyifsiz ve surekli memede. Uyku egitimlerine baslayamadim o yuzden. Hatta ek gida deneyecektim onu da yapmadim. Mama zaten almiyor. Sutumu artirmaya calisiyorum ben de.
Bebisimin de agiz cevresi kizarik nokta nokta. Muhtemelen akan salyalardan oyle ama alerji olabilir mi sizce, yasayan var mi bu durumu?
Uyku gerilemesi yasayan oldu mu? Bebegim normalde de gec uyuyor ama bu aralar cok zor daliyor. Daha fazla ne kadar gerileyebilir uykumuz, zaten az uyuyor
Oksuruk icin nebulizatorle serum veriyorum. Gecmis olsun tum kuzucuklara
Hic bi fikrim yokSelam kızlar .Kasım Annesi olacakken Eylül annesi oldum ..Malesef 4 ocakta doğum iznim bitiyo .. Devlette öğretmenim. Premature annelerine neden ek izin vermezlerSize sorum Ankaradayım Heyet raporu hangi hastaneden alabilirim.Düzeltilmiş 1 aylık daha yavrum. Heyet Raporu kaç güne kadar alabiliriz? Raporlar izinler konusunu nasıl hallederiz önerisi olan bekliyorum.Bugün aile hekimime söyledim pek sıcak bakmadı .En fazla 3 gün verebilirim diyo 20 ocakta yarıyıl tatiline kadar rapor parça parça 5 gün +5 gün alsam daha sonra heyet alırken sorun çıkar mı ?
Ne yapacagima karar veremedim daha ama gece uykusunu 10a cekmek istiyorum en azindan. Şşt-pat yontemi uyuyor sanki bizeBenim kızım da geç uyuyordu ama bu ara aşşırı zor uyuyor. Sanırım gerileme dediğimiz şey bu. Uyku eğitimi ben de vermek istiyorum nasıl bi yöntem izleyeceğiniz belli mi?
Doğu sonrası raporu bilmiyorum ama doğum öncesi doktorum heyette önce parcali 20 gün kullanman lazım demişti riskli gebeydim.20 kullandim sonra heyete çıkardı.Selam kızlar .Kasım Annesi olacakken Eylül annesi oldum ..Malesef 4 ocakta doğum iznim bitiyo .. Devlette öğretmenim. Premature annelerine neden ek izin vermezlerSize sorum Ankaradayım Heyet raporu hangi hastaneden alabilirim.Düzeltilmiş 1 aylık daha yavrum. Heyet Raporu kaç güne kadar alabiliriz? Raporlar izinler konusunu nasıl hallederiz önerisi olan bekliyorum.Bugün aile hekimime söyledim pek sıcak bakmadı .En fazla 3 gün verebilirim diyo 20 ocakta yarıyıl tatiline kadar rapor parça parça 5 gün +5 gün alsam daha sonra heyet alırken sorun çıkar mı ?
Canım benimki premature oldu.Daha çok küçük.Doğum öncesini kullanmadım zaten 31 haftalık doğdu. Doğum izni sonrası lazım bana.Heyet raporu almam lazımDoğu sonrası raporu bilmiyorum ama doğum öncesi doktorum heyette önce parcali 20 gün kullanman lazım demişti riskli gebeydim.20 kullandim sonra heyete çıkardı.
Hamileyken de emzirilebiliyor. Şüphen varsa test yap bence
Dogum izni 4 ay bitince ucretsiz izin alabiliyorsun ?Canım benimki premature oldu.Daha çok küçük.Doğum öncesini kullanmadım zaten 31 haftalık doğdu. Doğum izni sonrası lazım bana.Heyet raporu almam lazım
Canım ücretsiz izin alamam geçinemeyiz kredi ödüyoruz. Bakıma muhtaç olduğuna dair refakaçti raporu varmış onu almak için uğraşıcam. Tanıdık doktor olunca Operasyon falan olmasa dahi heyet alıyo herkes.Doğum yapan arkadaşları duymuştum heyet alıp dönemi kapatan. bazı hastaneler istediği parayı verince sorun etmiyormuş heyetiDogum izni 4 ay bitince ucretsiz izin alabiliyorsun ?
Heyet raporu istediğini anliyorum da ortada cerrahi operasyon yok, prematute doganalra otomatik rapor da vermiyorlar benim gordugum. Ortada operasyon olmadigi durumda en kötü 2 şer 10 günlük rapor alınması gerekiyor demişti doktorum. 20 gün rapor sonrası heyet alabiliriz demişti oyle de yapti. Sen de heyet istiyorsan havadan gelmiyor demek istediğim. Aile hekimi cozemez bence hastaneye gidip normal rapor alıp sonra heyet istediğini doktorla konuşman lazım bence.
Insallah gonlune gore olur, ben de özel hastaneye gittim ki süreç normal rapor + heyet oldu.Canım ücretsiz izin alamam geçinemeyiz kredi ödüyoruz. Bakıma muhtaç olduğuna dair refakaçti raporu varmış onu almak için uğraşıcam. Tanıdık doktor olunca Operasyon falan olmasa dahi heyet alıyo herkes.Doğum yapan arkadaşları duymuştum heyet alıp dönemi kapatan. bazı hastaneler istediği parayı verince sorun etmiyormuş heyeti
Ben şimdi anne sütüyle doymamaya başladığı mama başladığımdan önce emziriyorum en geç 1 saate ağlamaya başlıyor mama istiyor çığlık çığlığa ağlayan bebe karşısında biberon mama hazırladığımı görünce susup izliyor ahahsj o zaman bi 90 lık veriyorum mama+ meme yaklaşık 3 saat tutuyor onu e yeter gündüz vakti için 3 saatte beslenme güzel bence ek gıdaya başlayana kadar başka bişey yapmıcam gözüm korktu sindiremez kusar bişey olur diye ama 5 - 5,5 ayı geçtikten sonra baktım doymuyor denerim yaparımTamzeykus a göre bilgi
Nerde yasiyosunuz? Testler o kadar da pahali degil aslindaTestler çok pahalı oldugun yerde test alamadım birde psikolojikde olabilri adet olmaSam mecbur yaptiracagim
Önce motivasyonunu bozma, sonra solgar brew al, humanadab daha basariliKızlar oluk oluk olan sütüm hastalanınca öyle azaldı ki arttırmaya çalışıyorum humana çok iyi gelmişti zmanında yine onu içiyorum. Ama psikolojim bozuldu gerçekten tekrar artar di mi sütüm
Resmen kendi kendime nazar değdirdim
Evet canim uyku gerilemesi. Benim oglumunki hastalikla da birlesti perisan etti beni. Ama dun gece daha iyiydi cok sukur. 1 haftayla 6 hafta arasi suruyo insallah az surer. 2 hafta surdu oglumunkiGünaydın kozlar biz bugün 4 ay 17 günlük olduk.. 2 gündür gece uykularımız çok fena her saat başı uyanmaya başladıuyku gerilemesi mi bu ne zaman geçer yaşayan var mı merak ediyorum sizler neler yapıyorsunuz bu süreçte
Kaç aylık oldu benimki 3 gün sonra 6 ya girecek bu bir çok zor uyuyor tam uyutup koyuyorum uyanıyor 12.30 ta uyuyo eskiden uyurdu yine geç uyurdu ama en geç 12 de uyurdu hemen uyanmazdıKizlar 4.aydan itibaren bebekler rutinlerine cok kolay alisiyormus. Yani herhangi birseyi duzenli 1 hafta yaparsak bebekte aliskanlik oluyormus. Dikkatli olalim.
Bir de bebegim oksuruyor, biraz hasta. O yuzden keyifsiz ve surekli memede. Uyku egitimlerine baslayamadim o yuzden. Hatta ek gida deneyecektim onu da yapmadim. Mama zaten almiyor. Sutumu artirmaya calisiyorum ben de.
Bebisimin de agiz cevresi kizarik nokta nokta. Muhtemelen akan salyalardan oyle ama alerji olabilir mi sizce, yasayan var mi bu durumu?
Uyku gerilemesi yasayan oldu mu? Bebegim normalde de gec uyuyor ama bu aralar cok zor daliyor. Daha fazla ne kadar gerileyebilir uykumuz, zaten az uyuyor
Oksuruk icin nebulizatorle serum veriyorum. Gecmis olsun tum kuzucuklara
İlk 15 gun olabiliyormuş. Dün öğlen 1 den akşam 10 a kadar toplamda yarim saat uyudu, kriz geçirdik resmen. Umarım tek gunluktuGünaydın kozlar biz bugün 4 ay 17 günlük olduk.. 2 gündür gece uykularımız çok fena her saat başı uyanmaya başladıuyku gerilemesi mi bu ne zaman geçer yaşayan var mı merak ediyorum sizler neler yapıyorsunuz bu süreçte
Valla benımkoso 40 ından sonra yan yatmadı hep sırtüstü yatıyor hatta düz kafa olduKızlar bebekler ne zaman sırt üstü yatırılmaya başlanıyor? Ben hala yan yatırıyorum.
Ay dün bizde öyleydik artık uykusuzljktan gözü meme bile görmedi direk bayıldı. Sonra uyku sersemi emzirip yatırdımİlk 15 gun olabiliyormuş. Dün öğlen 1 den akşam 10 a kadar toplamda yarim saat uyudu, kriz geçirdik resmen. Umarım tek gunluktu
Uyku eğitimi deneyeceğim, kısa uzun uyku