2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gerçekten sadece anne sütü alıp gece de sık kalkmıyor mu bebişler kimse bişey yazmıyor
Anne sutu alip gece sık kalkmayan bebek olur mu? Mama alan bile kalkiyo. Benim.oglum 3 kez uyaniyo su aralar cogunlukla mama ilerliyoruz

Ah keşke biz de öyle olsak umarım geçicidir yarım saatte 1 saatte bir kalkıyoruz sanırım doymuyor mamada beğenmiyor Aslan bey.
Yaaa ben de bunu sormaya gelmiştim. Biz de uyutmakta baya sıkıntı yaşıyoruz. Bir de doymama durumu var. Yani benim sütüm azaldı hasta olduğum için arttırmay çalışıyorum ama atak haftasında olduğundan mıdır nedir bilmiyorum, mama da veriyorum emziriyorum da ne zaman mememi teklif etsem alıyo böyle değildi bu çocuk, istemeyince doyunca almazdı memeyi şuan doyduğunu anlayamıyorum sanki hep aç.

Ah keşke biz de öyle olsak umarım geçicidir yarım saatte 1 saatte bir kalkıyoruz sanırım doymuyor mamada beğenmiyor Aslan bey.
Az m9 emiyor acaba? Az emince erken acikir, zaten anne sütü bildiğin su, tok tutmuyor. Gece 12 gibi meme + mama ekleyebilirsin, mama daha uzun süre tok tutuyor.

Hatta bir arkadaşım baştan beri formül mama ile beslemek durumunda kalmış ama bebe hiç doymuyormus. Sonra biri önermiş ki pirinci hasla, nişasta siya geçsin, porinc suyunda yap mamayi bebe porinc suyunda yapılan mama ile doymuş, öyle yapmışlar. Doktor gorusu nasıl olur bilmiyorum ama böyle bir şey varmis

Simdi emme var emme var. Teklif ettiğinde çok aç gibi mi emiyor, sadece mi emiyor cnm

Uyku hakkında
Yeni bir şey öğrendim, 4.ay rutinlerin oluşma ayı olduğu için kritik. Aşağıdaki yöntemi bırakmadan olduğu kadar düzenli deneyeceğim, size de faydalı olur belki diye yazıyorum
Sabah uyandıktan sonra ilk uyku (veya uykusu gelmezse en geç 2 saat sonra) 1 kısa (45 dak) bir uzun (1.5 saat) uyku.
uyanmazsa bebe mutlaka uyandırılır
Her gun düzenli yapılıyor, bebede biyolojik uyku saati kuruluyormus

Denemesi bedava :)

Gubde 2 uyku mu yani? Bence ben anlamadim

Tam zeykus a göre bilgi

Eskiden bebeklere verirlermis pirinç unu filan annelerimiz bize hapmii

Hanımlar 2gundur ağır grip oldum öksürük burun akıntısı dün tad kaybı halsizlik
Bebeğim emmek istemedi dün zaten çok emmiyordu sütüm yok diye.
Birde acaba kazara hamile mi kaldım, , ondan mı emmiyordur

Kizlar 4.aydan itibaren bebekler rutinlerine cok kolay alisiyormus. Yani herhangi birseyi duzenli 1 hafta yaparsak bebekte aliskanlik oluyormus. Dikkatli olalim.
Bir de bebegim oksuruyor, biraz hasta. O yuzden keyifsiz ve surekli memede. Uyku egitimlerine baslayamadim o yuzden. Hatta ek gida deneyecektim onu da yapmadim. Mama zaten almiyor. Sutumu artirmaya calisiyorum ben de.
Bebisimin de agiz cevresi kizarik nokta nokta. Muhtemelen akan salyalardan oyle ama alerji olabilir mi sizce, yasayan var mi bu durumu?
Uyku gerilemesi yasayan oldu mu? Bebegim normalde de gec uyuyor ama bu aralar cok zor daliyor. Daha fazla ne kadar gerileyebilir uykumuz, zaten az uyuyor
Oksuruk icin nebulizatorle serum veriyorum. Gecmis olsun tum kuzucuklara

Selam kızlar .Kasım Annesi olacakken Eylül annesi oldum ..Malesef 4 ocakta doğum iznim bitiyo .. Devlette öğretmenim. Premature annelerine neden ek izin vermezler Size sorum Ankaradayım Heyet raporu hangi hastaneden alabilirim.Düzeltilmiş 1 aylık daha yavrum. Heyet Raporu kaç güne kadar alabiliriz? Raporlar izinler konusunu nasıl hallederiz önerisi olan bekliyorum.Bugün aile hekimime söyledim pek sıcak bakmadı .En fazla 3 gün verebilirim diyo 20 ocakta yarıyıl tatiline kadar rapor parça parça 5 gün +5 gün alsam daha sonra heyet alırken sorun çıkar mı ?

Hamileyken de emzirilebiliyor. Şüphen varsa test yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…