2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba yaşım 28 tüp bebek sat 27 ekim

Meraba biz keseyi gördük karından ultrasonla 2 hafta sonra bebeği ve kalp atışını duyacağız inşaşllah
hayırlı olsun sağlıkla inşallah sizin değerleriniz 8894 sanırım kaçıncı haftada 3000-4000 küsürden sonra kese görünüyormuş

Kalp atışı duyan arkadaşlar kaçıncı haftanızda duydunuz benim kontrolüm 6+0 da o gün kalp atışını duyma ihtimalim var mı?

Ay benim de 2 kasim birlikte dogurur muyuz dersin

Sorun ne bilemedim ama temmuz agustos farketmez. Orda mutlu degilsen burda takiliriz dert etme. Hic tasima ordaki mevzuyu buraya. Hosgeldin saglikla alirsin bebegini kucagina insallah

Sorun ne bilemedim ama temmuz agustos farketmez. Orda mutlu degilsen burda takiliriz dert etme. Hic tasima ordaki mevzuyu buraya. Hosgeldin saglikla alirsin bebegini kucagina insallah
Allah razı olsun canım. Sorun önemli değil idi. Sadece hamile olmayan bir arkadaş temmuz gurubuna girmişti benimle dalaştı musallat oldu bana bende çok bunaldım benimle dalaşmasından.
Allah razı olsun rabbim cümlemize sağlıklı mutlu huzurlu hamilelik versin. Sağlıklı evlat versin. İnşaallah bir birimize güzel bilgiler veririz

Nasılsınız tatlı anneler DR durumlarınız nasıl? Ruh haliniz? Babişlerin durumları?

Nasılsınız tatlı anneler DR durumlarınız nasıl? Ruh haliniz? Babişlerin durumları?
Valla ben iyiyim ara ara kasık ağrısı ve mide yanması dışında yarında doktora gideceğiz bakalım. Ruh halime gelince bazen duygusal bazen sinirli gergin devam bebişte daha haşhaş tanesi yani iyi bence inşallah sizleri sormalı asıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…