Benim de ayaklarım ısınmıyor hiç sürekli sobanın yanındayımSizde de son 2 haftadır elleriniz ayaklarınız buz gibi oluyormu benim normalde kışın hep sıcak olurdu
bende verdim benim akşam ya da yarın sabah aile hekimliğinde verdim birde yeniden hormoın testi istediİkinci kanı verdim bakalım kaç çıkacak
ara ara birden buz gibi oluyor sonra geçiyorMerhaba Bana da akşamları sıcak basıyo ama bi hafta önce ara ara üşüme geliyordu
Hayır canım benim 29 temmuz. Ama hakımda yazılanları okudum. Ve zaten cevap veremiyordum. Bu yüzden burda bebeğimle ilgili sorular sorabilir faydalanabilirim. Hem hamile olmayanlar bile her guruba girebilirdi. Bende temmuz ayı dada ağustostada kalabilirimAaaa canım noldu senin temmuzdaydı tahmini doğumu bebeğin , ağustosmu oldu
Ama biliyormusunuz kimseye zararım olmadı hakaretim olmadı. Hamileyim sırf beni huzursuz etmeye uğraşıyorsunuz. Bu yüzden hesabımı tamamen sileceğim. Çok yazık.Aaaa canım noldu senin temmuzdaydı tahmini doğumu bebeğin , ağustosmu oldu
Valla benim Bi şeyden haberim yok. Ama sana kimse bir şey demedi burda. Arkadaşta kötü amaçla sormadı zaten.Ama biliyormusunuz kimseye zararım olmadı hakaretim olmadı. Hamileyim sırf beni huzursuz etmeye uğraşıyorsunuz. Bu yüzden hesabımı tamamen sileceğim. Çok yazık.
Bana musallat oldu biri nerelere getirdi.
Hani hepiniz diyordunuz biz ağustos temmuz hepsine giriyoruz yok hamileler değil hepsi girer ne olduysa beni sorguluyorsun bacım. Hakkımda söylenenler beni çok üzdü.
Ben ilk hamileliğimde Aralık ayı 2020 de idim. Şimdi hamile kaldım temmuz ayı gurubuna girdim. Kimseye birşey dediğim olmadı. Ama annem12345 olan şahıs bana iftira bile attı bilemedim gunahım ne iidi.
Benim ihtiyacım vardı sizlerin bilgisine. Desteğine. Şimdi ise gitmek istemedim oraya çünkü hakkımda yazılanları okudum.
Canım çıktı mı sonuçİkinci kanı verdim bakalım kaç çıkacak
Allah razı olsun hoşbuldum canım. Sağol.Valla benim Bi şeyden haberim yok. Ama sana kimse bir şey demedi burda. Arkadaşta kötü amaçla sormadı zaten.O yüzden can sıkmaya değmez. Konuyu uzatmayalım. Başka bir grubun konusu ise bence buraya da taşımayalım. Önemli değil temmuz ağustos bilgi alışverişi sonuçta. Hoş geldiniz
Sizden de razı olsunAllah razı olsun hoşbuldum canım. Sağol.
Amşn inşallah benim de yarın. Kaç haftalık olduğunu öğrenirim inşallahBende buraya yeni geldim. Benim 8 Aralık da randevum var. Bende henuz kalp atışını duymadım. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin
güzelmiş sizin son adet tarihiniz 25 ekimdi dimiDoktor bugün de kan istemişti benden 1362 çıkmış şükürler olsun
Evet 25 ekim ama bizim aşılama ile olduğu için kayma olabiliyomuş daha geç de olabilir çünkü normal yumurtlama tarihimden 2 gün sonra çatlatma iğnesi vurulmuştum aşılamanın 20. Günü şuangüzelmiş sizin son adet tarihiniz 25 ekimdi dimi
hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin herkesin aminEvet 25 ekim ama bizim aşılama ile olduğu için kayma olabiliyomuş daha geç de olabilir çünkü normal yumurtlama tarihimden 2 gün sonra çatlatma iğnesi vurulmuştum aşılamanın 20. Günü şuan
Neden bu kadar beklemek istiyorsunuz merak ettim?Doktora gidenler yazabilirmi neler dedi nelere dikkat etmeniz gerekiyor her doktor farklı şeyler söyleyebilir bilgimiz olsunn ben kan değerlerimde sıkıntı yaşamazsa aralık ortasında gitmeyi düşünüyorum
Benim ki temmuz mu ağustosmu bilmiyorum. Adetime göre 1 ağustos 30 temmuz gibi ama daha doktora gitmedimAmşn inşallah benim de yarın. Kaç haftalık olduğunu öğrenirim inşallah
şimdi gitsem kese görünmicek 27 ekim adet tarihim ama yumurtlamam 12 kasım kan değerlerimi aile hekimliğinde verdim bugün çıkar ne kadar artmış bakalım nasıl ilerlicek alttanda bakılsa kese görünüyormuş 1000 üzerine çıkınca ama ben karından görünsün diye 2 hafta geç gidecem hemde covidden dolayı sürekli hastaneye gitmek istemiyorum nekadar özele gitsemdeNeden bu kadar beklemek istiyorsunuz merak ettim?