2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende bugün gittim 6+2 deyim kesem 10 mm 5+2 gibi gozukuyo dedi doktorum kalp atışında duydum bebekte görüldü
Dün ben gittim 27 eylul sat ama 35 günde oluyordum dediğim gibi dün gittim normal de 6+1 ama ultrason 5+0 çıktı gs 16 mm doktara o an sordum kalp atışı çok erken dedi 15 gün sonra gel dedi o zaman inşallah ayrıca eve gelince yumurtlama tarihi hesapladigimda 5 haftalık çıkıyor herşey hayırlısı

Sat a göre 4+6 yim karnım çok ağrıyor ve bazen çok açık renk kahve sarı gibi alıntım oluyor böyle olan var mı ..ikinci çocuk ama her hamilelik farklı işte

Dün ben gittim 27 eylul sat ama 35 günde oluyordum dediğim gibi dün gittim normal de 6+1 ama ultrason 5+0 çıktı gs 16 mm doktara o an sordum kalp atışı çok erken dedi 15 gün sonra gel dedi o zaman inşallah ayrıca eve gelince yumurtlama tarihi hesapladigimda 5 haftalık çıkıyor herşey hayırlısı
Benimde 6+2 vajinal ultrasonda kalp atışlarını ve bebeği gördük karından ultrasonla fark oluyo

Szin adet tarihinizle ultrason tarhiniz hep farkli yani uyusmuyo bnm neden tuhf ki 2 3 gun oynuyo ikisi arasinda adetten 1 2gun sonra ilk iliskim oldu bu drumda erken mi yumurtlams oluyrum

Szin adet tarihinizle ultrason tarhiniz hep farkli yani uyusmuyo bnm neden tuhf ki 2 3 gun oynuyo ikisi arasinda adetten 1 2gun sonra ilk iliskim oldu bu drumda erken mi yumurtlams oluyrum
Çoğu insanın zaten fark eder erkende yumurtlamis olabilirsin yada sata göre tam uyumludur

X