- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 37
Hayırlısı olsun cnm hakkimizdaBnm kesem 4+2de karindan ultrasonla kese cok net gorldu hatta dr suradaki ince cizgi gibi gorunende yolk kesen 15 gun sonra gel kalp atsini dinleyelm dedi devlet hastnesindede bi dr a gttim o zmnda 5+4 günlüktü duyulmadi kalp atsi bklm yarin kendi doktoruma gtcem bklm nolck
Hayırlı olsun inşallah dün bir arkadaş konuştum kese görmeye gitmiş sonra tmm 3 ay sonra gitmiş şuan doğuma hazırlanıyor biz sadece panik yapıyoruz kendimizeBnm kesem 4+2de karindan ultrasonla kese cok net gorldu hatta dr suradaki ince cizgi gibi gorunende yolk kesen 15 gun sonra gel kalp atsini dinleyelm dedi devlet hastnesindede bi dr a gttim o zmnda 5+4 günlüktü duyulmadi kalp atsi bklm yarin kendi doktoruma gtcem bklm nolck
Panik ypiyrum evd fazlası var eksigi yokHayırlı olsun inşallah dün bir arkadaş konuştum kese görmeye gitmiş sonra tmm 3 ay sonra gitmiş şuan doğuma hazırlanıyor biz sadece panik yapıyoruz kendimize
Seninki ıyi maşallah burada birbirimize destek verelim kızlar bana moral oluyorBn beta olcturmedim hic gbelimi ogrenmk icin olctrdum bide 2 gun sonra saglik ocaginda olctrdum o zmn 1826 idi sonrada hic olctrmedm 17 gun once bkildi en son
Suan ne alemde bilmiyom dedgm gibi 16 17 gun once 1826 idi aksam gidip bi baktrsam miSeninki ıyi maşallah burada birbirimize destek verelim kızlar bana moral oluyor
Sırf kendini düşünmüş doktor demekki açılman olması çok normalmiş yoksa hatta kendi suyun gelerek olsaymış keşke olsun sağlıklısınız ikinizde önemli olan o. Yoksa her doğumda içimize sinmeyen birşeyler hepimiz yaşıyoruz malesefEvet ama biraz karışık. 36 haftada 3 santim açılmam oldu. 37 kadar dikkatli olmam söylendi sonra özel hastane olduğu için hafta sonu doğum olursa nöbetçi bakacak ben gelemem dedi. Doktorum bu sebeple suni sancı verdi 37 haftalıkken doğurdum. ama şuan ki aklım olsa asla kabul etmezdim. Ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin. Suni sancıya hiç gerek yoktu.
Çok stres yaptım işte ya....meğer bende istiyormuşum 3.çocuğunormal sakın endişe edip kendinizi üzmeyin:) herkesin artışı veya değeri aynı olacak diye birşey yok:) akıntı olmaması daha iyi. dinlenin bol bol.
Evet dinlenmek lazım da.. Benim biraz zor o işler... Bakalım elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıcam.Iyi cnm ama yat belin ağrıyorsa dinlenmek lazim
Beynim allak bullak oldu bazi sitelerdeki yazida su sekilde kese goruldukten 10 gun sonra kalp atsi duyulur dio kalp atsi duyulunca embriyo da goruluyo dio
Çok güzel artmış. Ağrılar hepimizde oluyor canım. Yat dinlen
benim de ilk gebeliğimde kalbi atmadı aldılar 6buçuk haftalıkkenşu an da 6 haftalığım korkuyla geçiyor günlerim. yarın kalo atışını duyabilmek umuduyla doktoruma gidicez. sizin en yakın beta hcg ölçümünüz ne zamandı? benim artışlar şöle:
22.10.2020 --- 878
28.10.2020 --- 5.900
04.11.2020 --- 16.870
10.11.2020 --- 34.900 BUGÜN YANİ normal mi bilemiyorum endişeliyim.
Benim en son 234 çıkmıştı daha gitmedim doktora acaba artmismidir.surekli düşünüyorum valla .karamsar da olmak istemiyorum
Yarin ogrencem ins cnm cuma gunu 16mm idi 5+4iken yarin 6+2 olcakMerhaba arkadaşlar herkese gebelik 6. Haftada gebelik kesenizin boyu ve crl biz kaçtı acaba??
Bende bugün gittim 6+2 deyim kesem 10 mm 5+2 gibi gozukuyo dedi doktorum kalp atışında duydum bebekte görüldüYarin ogrencem ins cnm cuma gunu 16mm idi 5+4iken yarin 6+2 olcak
Işte rabbimin mucizesi ol derse olur olma derse olmazÇok stres yaptım işte ya....meğer bende istiyormuşum 3.çocuğu
Evet dinlenmek lazım da.. Benim biraz zor o işler... Bakalım elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıcam.
Kızlar az önce bir post okudum. 8+1kalp atışı yok diye başlığı var.
9 sayfanın tamamını okudum merak ettiğim için... Her hafta moral bozukluğu ile dönmüş doktordan.. Bebek var kalp atışı yok... Ve artık umudunu kaybedecekken 9 hafta dolduğunda duymuşlar kalp atışını.....
Kalbide durabilir ama durmazsa sorunlu olabilir dedi doktorum haftaya bidaha kontrolüm varYarin ogrencem ins cnm cuma gunu 16mm idi 5+4iken yarin 6+2 olcak
Niue boyle birsey dediki cnm sorun tam olarak ne kiKalbide durabilir ama durmazsa sorunlu olabilir dedi doktorum haftaya bidaha kontrolüm var
Benim 5 Kasım'da 2000 ne çıkmıştı keseyi gördük, bugünde 6+2 kalp atışını ve bebeği gördüm inşallah sende duyarsın bı sıkıntı olmadanBetaya baktrsam mi acaba yani mesela beta 40.000 olunca kalp atsi duyuluyodur ortalama ama bnm 37.000 dir randevuyu bir kac gun sonraya ertelesem beklesem mi die dusunuyorum bi baglantsi var midir ki bu konuda hic bi bilgim yok digerlerindede simdiki gibi 1 veya 2 kez beta bktrmstim
Gebelik kesem normalden küçükmüşNiue boyle birsey dediki cnm sorun tam olarak ne ki
Aynen öyle. Ama çok şükür sonucu güzel oldu ❤Sırf kendini düşünmüş doktor demekki açılman olması çok normalmiş yoksa hatta kendi suyun gelerek olsaymış keşke olsun sağlıklısınız ikinizde önemli olan o. Yoksa her doğumda içimize sinmeyen birşeyler hepimiz yaşıyoruz malesef
Rabbim buyuk kesme umudunu bnm herseyim yolundaydi birkac gun sonra bi anda hafif kanamm oldu hmn doktra gttim dusuk yptgimi ogrendim herseyin hayrlisini rabbim bilirGebelik kesem normalden küçükmüş
Gebelik kese boyutun ne cnmRabbim buyuk kesme umudunu bnm herseyim yolundaydi birkac gun sonra bi anda hafif kanamm oldu hmn doktra gttim dusuk yptgimi ogrendim herseyin hayrlisini rabbim bilir