Sağlıkla gelsin inşallah. Zeynep ismini çok severim. Annemin ismi olmasa koyardım kzıma. ❤Ben hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce gece rüyamda gelinlik giyiyordu bi tanıdığım bi sonraki gecede kız bebek gördüm rüyamda Zeynep diye seviyordum onu.
Ben kan sonuçlarımı daha almadım. Alınca doktorum arıyacak. Bilmiyorum o yüzden canım.birde kan da ferritin 6 çıktı en düşük 13 çıkmalıymış acaba bebege bir zarark var mıdır
Çoğunluk kız hissediyor sanırım. Sağlıkla gelsinler. 12 den sonra başlar cinsiyet tahminleri.Kiz gbi geliyo bnada
tamam canım bende yarın gidicem elbet bir takviye verirlerBen kan sonuçlarımı daha almadım. Alınca doktorum arıyacak. Bilmiyorum o yüzden canım.
O gunlere bi gelelim hayrlisiylada onlar tatli stresler olurÇoğunluk kız hissediyor sanırım. Sağlıkla gelsinler. 12 den sonra başlar cinsiyet tahminleri.
Senin sat ne zaman canimKızlar cinsiyet için içinizden ne hissediyorsunuz. Annenin hissettiği çıkar derler.
Ayy inşallah inşallah. Geçmiyor günler. Bugün hastanede yeni doğan bebekleri gördük içim gitti. Nasıl özlemişim süt kokusunu.❤O gunlere bi gelelim hayrlisiylada onlar tatli stresler olur
23 eylül canım.Senin sat ne zaman canim
Benim 27 Eylül ama ben 34 veya 35 adet oluyordum ondan farketer mi23 eylül canım.
Benim dün gittiğimde 6+1 idi sat göre ama ultrason da 5+0 çıktıBenim 27 Eylül ama ben 34 veya 35 adet oluyordum ondan farketer mi
Oy maşallah bnmkide 38.hafta da normal doğdu,makat geliş.2 hafta oncedinde dr a gitmisti.makat geliş duruyor böyle dogamaz kendine çekiduzen vermesi gerek dedi ama bizimki oğlak burcu olunca inat edip oyle geldi.bizimki 2.370 dogdu.Allah sağlik sıhat versin büyüyorlar....İnşallah...Aslında hiç mi hiç düşünmüyordum ben 3.çocuk. Ama insan bir anda bağlanıveriyor hiç görmediği içinde büyümeye çalışan cana...
Pıhtılaşma bende de var. Benim de iğne kullanmam gerekiyor da doktora gitmedim. Kafama göre de kullanmak istemiyorum. Yoksa evde 2 kutu oksaparım var daha..
Kırmızı değil. Geceden beri 3 kez wc gittim. Gündüze göre baya azalmış... Çok çok az leke gibi.. İnşallah dediğin gibidir..
Aminn hepimizin inşallah
Benimki daha da küçük olacaktı aslında.. 37+0 da acil sezeryanla oldu. Kontrole diye gittim. Sancılar 2 dk da bir tavan yapıyordu.Acil aldı dr hemen.. 2.5 kiloluk minicik bir verdiler kucağıma.. Daha da inmiyor işte
Hiç bilmiyorum canım ama sanırım kaç haftalık olduğu yumurtlama tarihine göre değişebiliyor.Benim 27 Eylül ama ben 34 veya 35 adet oluyordum ondan farketer mi
Midem bir öyle bir böyle bir iyi oluyorum bir kötü. Konturolden geldikten sonra aşırı üşüdüm battaniyeyle uyumuşum. Evimiz yanıyordu allahtan dışarısı çok soğukmuş. Şimdi kucağımda leblebi var onunla yatıyorum.Kizlar npyrsnz nasilsniz
Bnde uzandim battaniyeme sariliptaMidem bir öyle bir böyle bir iyi oluyorum bir kötü. Konturolden geldikten sonra aşırı üşüdüm battaniyeyle uyumuşum. Evimiz yanıyordu allahtan dışarısı çok soğukmuş. Şimdi kucağımda leblebi var onunla yatıyorum.
Senin ilk çocuğun normal mi doğdu canımMidem bir öyle bir böyle bir iyi oluyorum bir kötü. Konturolden geldikten sonra aşırı üşüdüm battaniyeyle uyumuşum. Evimiz yanıyordu allahtan dışarısı çok soğukmuş. Şimdi kucağımda leblebi var onunla yatıyorum.
Evet ama biraz karışık. 36 haftada 3 santim açılmam oldu. 37 kadar dikkatli olmam söylendi sonra özel hastane olduğu için hafta sonu doğum olursa nöbetçi bakacak ben gelemem dedi. Doktorum bu sebeple suni sancı verdi 37 haftalıkken doğurdum. ama şuan ki aklım olsa asla kabul etmezdim. Ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin. Suni sancıya hiç gerek yoktu.Senin ilk çocuğun normal mi doğdu canım
Bide canım ultrason kağıdını GS kaç çıktı merak ettimEvet ama biraz karışık. 36 haftada 3 santim açılmam oldu. 37 kadar dikkatli olmam söylendi sonra özel hastane olduğu için hafta sonu doğum olursa nöbetçi bakacak ben gelemem dedi. Doktorum bu sebeple suni sancı verdi 37 haftalıkken doğurdum. ama şuan ki aklım olsa asla kabul etmezdim. Ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin. Suni sancıya hiç gerek yoktu.
Valla kız geçiyor ama naasipKızlar cinsiyet için içinizden ne hissediyorsunuz. Annenin hissettiği çıkar derler.
2.21 cm canımBide canım ultrason kağıdını GS kaç çıktı merak ettim