2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce gece rüyamda gelinlik giyiyordu bi tanıdığım bi sonraki gecede kız bebek gördüm rüyamda Zeynep diye seviyordum onu.
Sağlıkla gelsin inşallah. Zeynep ismini çok severim. Annemin ismi olmasa koyardım kzıma. ❤

Oy maşallah bnmkide 38.hafta da normal doğdu,makat geliş.2 hafta oncedinde dr a gitmisti.makat geliş duruyor böyle dogamaz kendine çekiduzen vermesi gerek dedi ama bizimki oğlak burcu olunca inat edip oyle geldi.bizimki 2.370 dogdu.Allah sağlik sıhat versin büyüyorlar....

Kizlar npyrsnz nasilsniz
Midem bir öyle bir böyle bir iyi oluyorum bir kötü. Konturolden geldikten sonra aşırı üşüdüm battaniyeyle uyumuşum. Evimiz yanıyordu allahtan dışarısı çok soğukmuş. Şimdi kucağımda leblebi var onunla yatıyorum.

Senin ilk çocuğun normal mi doğdu canım

Senin ilk çocuğun normal mi doğdu canım
Evet ama biraz karışık. 36 haftada 3 santim açılmam oldu. 37 kadar dikkatli olmam söylendi sonra özel hastane olduğu için hafta sonu doğum olursa nöbetçi bakacak ben gelemem dedi. Doktorum bu sebeple suni sancı verdi 37 haftalıkken doğurdum. ama şuan ki aklım olsa asla kabul etmezdim. Ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin. Suni sancıya hiç gerek yoktu.

Bide canım ultrason kağıdını GS kaç çıktı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…